Sagem RL300 gateway voor analoog toestel - www.vastenmobiel.com

Sagem RL300 gateway voor analoog toestel

Sagem RL300 gateway voor analoog toestel

99.99 Uitverkocht

 
Voorraad: 0
Vastenmobiel
vastenmobiel.nl
Aantal:
betaalopties webshop


De Sagem RL300 is helaas uitverkocht; als alternatief adviseren wij de EasySaver 8848. Deze vergelijkbare gateway voor analoge telefoon komt beter uit de test dan de Sagem RL300. Niet voor niets is de EasySaver 8848 een bestseller uit ons assortiment.Sluit eenvoudig uw huidige telefoon aan op het mobiele netwerk! Weg met die vaste lijn, voortaan gewoon mobiel bellen met uw eigen huis tuin en keukentelefoon. Neem een voordelig abonnement of prepaid en u bent veel voordeliger uit. Kostenbesparing was nog nooit zo makkelijk!

Handig voor senioren, bedrijven en mensen die weinig bellen, maar wel gewoon graag een standaard toestel gebruiken.

Hoe het werkt:
  1. U plaatst een sim kaart in het apparaat
  2. U sluit uw bestaande "vaste telefoon" aan de Sagem gateway aan
  3. Steek de stekker in het stopcontact
  4. En bel zoals u altijd al gewend was!
In de doos:
  • Sagem RL300 gateway
  • Stroom adapter
  • Handleiding (Nederlands)


Schrijf een reactie

Vastenmobiel.com  - RE: Gsm beantwoorden via bluethoot op meerdere pla
24-03-2020 20:52:30
Geachte heer Van Vooren,

We begrijpen wat u zoekt. Ik heb u een prive bericht verzonden via de email. Mocht u deze niet ontvangen hebben, controleer dan even de Spam map van Gmail.
Succes! Mvg, Vastenmobiel.com
Antoine Van Vooren  - Gsm beantwoorden via bluethoot op meerdere plaatse
23-03-2020 16:33:49
Goedemiddag. Ik ben op zoek naar iets zeer specifieks: Wanneer ik thuis kom wil ik mijn gsm in een houder plaatsen en hem met bluethoot verbinding laten maken met een systeem waarmee ik op meerdere plaatsen in de woning een oproep handsfree kan aannemen. Mvg, Antoine
John  - SMS versturen
22-01-2014 14:25:28
Kan ik ook SMS versturen met de Sagem 300 ?
Ik wil deze aan mijn alarmsysteem koppelen ipv de analoge lijn . Mijn alarmsysteem zendt met een alarm de locatie en detector per sms door naar mijn mobiel.
Aangezien KPN SMS via vaste lijn niet meer gaat ondersteunen, wil het als het kan via de Sagem laten verlopen. ervaring ?
Vastenmobiel.com  - Combinatie met adsl/vdsl
31-01-2013 23:06:22
Wilt u de huidige lijn opzeggen en bellen via de GSM gateway, dan moet u inderdaad rekening houden met een eventuele internetverbinding die over dezelfde "koperdraad" naar binnen komt. Vaak plaatst men namelijk het internet signaal over dezelfde lijn als waar uw telefoonabonnement op zit. In slechts incidentele gevallen zal er een aparte internetlijn zijn aangelegd op het ISRA punt (verzamelpunt van uw aansluitingen richting KPN). U dient dit dus vooraf goed na te vragen bij uw leverancier!

Overigens kan men vaak de lijn op een andere manier inzetten, maar daarvoor brengt men soms een extra bedrag in rekening voor de huur van de zogenoemde "koperlijn".
Arie van der Elst  - gateway sagem rl 300
31-01-2013 20:34:48
zijn er nadelen aan dit systeem en wij hebben internet via vdsl van xs4all kan ik dan mijn kpn abonnement opzeggen zonder dat mijn internet ingevaar komt omdat alles via 1 kabel binnenkomt.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN