Abonnementen
Bij Vastenmobiel.com kunt u terecht voor diverse abonnementen. Twee abonnementen zetten we hier graag in de spotlights: Deze twee abonnementen zijn goed te combineren met de aanschaf van een mobiele gateway of mobiele desktoptelefoon. Wilt u geen zorgen over hoge verbruikskosten, dan is onbeperkt bellen een slimme keuze. Om de kosten hoeft u het zeker niet te laten! 

Bij Duidelijk!Onbeperkt bellen heeft u een 06-nummer waarmee u gaat bellen. Dit kan een nieuw nummer zijn, maar via nummerbehoud kunnen we ook uw huidige nummer overnemen.

Met Uwtelefoonlijn.nl richten we ons op mensen die geen vaste lijnaansluiting (meer) hebben, maar toch graag hun eigen vaste nummer willen behouden. Dit is dus mogelijk en snel te realiseren als er haast geboden is. 

Uiteraard kunnen we ook andere abonnementen voor u regelen! Vastenmobiel.com is partner van Youfone zakelijk en kan daarmee interessante mobiele abonnementen aanbieden voor MBK bedrijven. Voordelen van een abonnement bij Youfone:

Premium kwaliteit voor lage prijs
Uitmuntende service
Gratis data delen met collega's
Op netwerk van KPN
Sim Only, geldig in EU


Belangstelling voor Youfone zakelijk?
Stuur ons een bericht, zodat we u van alle informatie kunnen voorzien!

 
Duidelijk! Onbeperkt - Simkaart


Voorraad: onbeperkt
Levertijd: 1 werkdag
InStock
40.50

 

 


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN