Achteruitrijcamera kopen? Snelle levering bij Vastenmobiel.com

Achteruitrijcamera's

Meer overzicht met camera en monitor

Wanneer het zicht achter het voertuig beperkt is, kan een goed camerasysteem u flink helpen. Dit voorkomt frustraties en mogelijke schades!

Wat heeft u allemaal nodig?

Een achteruitrijcamera, een monitor en een kabel is in veel situaties al ruim voldoende. Zie hiervoor ons extra voordelige basispakket voor gewone voertuigen. Uiteraard is maatwerk mogelijk door bijvoorbeeld voor extra camera’s te kiezen en een monitor met meervoudig scherm.

Waarom een bedraad systeem?

Er zijn draadloze systemen op de markt, die stuk voor stuk een hogere storingsgevoeligheid hebben dan bedrade systemen. Het is uiteraard meer werk om de kabel goed aan te leggen, maar eenmaal geplaatst, profiteert u volop van een storingsvrije verbinding tussen camera en monitor!

Zijn de camerasystemen waterdicht?

Nagenoeg al onze camera's zijn waterdicht. Regen en wind zijn de camera's op berekend. Als u gewend bent u voertuig met een hogedrukspuit schoon te spuiten, blijft dit mogelijk. Ook van de wasstraat kunt u gewoon gebruik blijven maken. Als systeem alleen voor binnen gebruik is (dome camera) dan vermelden we dit nadrukkelijk.

Geschikt voor bestelbusjes tot landbouwvoertuigen

Onze camerasystemen worden ingezet bij bestelbusjes, vrachtwagens, campers, paardentrailers, touringcars, bussen, enzovoorts. U kunt kiezen voor een systeem met 1, 2, 3 of maximaal 4 camera’s. Afhankelijk van de hoeveelheid camera's kunt u op de monitor in de cabine alle (dode) hoeken in de gaten houden. Het is mogelijk om het systeem zodanig te installeren dat camera’s automatisch overschakelen bij links- of rechts afslaan of achteruitrijden.

Ons assortiment

Inbouwservice bij Sunshine Campers in Elburg

Wanneer u verstand van auto’s heeft, kunt u zelf eenvoudig het systeem installeren. Ieder garagebedrijf is ook in staat om het systeem te bevestigen. Wilt u liever het inbouwen aan ons uitbesteden? Dan is dit is mogelijk via onze inbouwservice bij Sunshine Campers in Elburg. De prijs voor het inbouwen is uiteraard afhankelijk van het systeem dat u aanschaft. Bel ons voor meer informatie op 0341767272.