zakelijk - www.vastenmobiel.com
Bent u een bedrijf of instelling?

Onze producten vinden regelmatig hun weg naar bedrijven of instellingen. Op basis van onze ervaring met originele oplossingen denken we graag met u mee. Hieronder treft u een overzicht aan van doelgroepen die reeds werken met onze producten.  

U kunt ons op werkdagen bereiken van 09:00 - 17:00 uur op telefoonnummer 0341767288.
Uiteraard kunt u ook een mail sturen naar info@vastenmobiel.com.


Zorginstellingen
De zorg moet soms flink bezuinigen op faciliteiten voor het bellen. Een vaste lijn ontbreekt hierdoor of een aansluiting is erg duur. In dat geval is een GSM bureautelefoon of een GSM gateway ideaal. Aan bijvoorbeeld onze EasySaver 8848 kan iedere willekeurige vaste telefoon worden gekoppeld. Mensen zijn aan hun eigen telefoon gewend en hoeven dus niet meer leren om te gaan met een mobiele telefoon. Via ons kastje, waarin een simkaart geplaatst wordt, bellen ze mobiel met hun eigen vaste telefoon.

Bent u facilitair medewerker van een zorginstelling en wilt u een goede oplossing aanbieden aan de bewoners zonder vaste lijn? Neem dan contact met ons op. Bij afname van grotere aantallen kunnen we onze GSM Gateway van het logo van uw eigen zorginstelling voorzien.


Bouwketen
Een tijdelijke plek om te werken, waarbij je veel moet bellen: dan is de hele dag een mobiele telefoon aan je oor verre van prettig. Met een GSM bureautelefoon kun je zelfs in de bouwkeet bellen met een hoorn aan je oor. Bovendien raakt zo’n toestel minder snel zoek en is minder diefstalgevoelig.

Liftinstallaties
In iedere lift moet een belvoorziening zijn in geval van nood. De GSM gateway leent zich hier uitstekend voor. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Rondvaartboten
Een GSM bureautelefoon kun je vast schroeven aan een tafel. Hierdoor valt het toestel – wat regelmatig gebeurt bij mobiele telefoons – niet in het water. Ook grijpgrage handjes zijn een stuk minder succesvol. Ideaal dus voor aan boord van een rondvaartboot.


 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN