Tiptel Ergophone

Tiptel: kwaliteit uit Nederland

Tiptel biedt oplossingen voor communicatie in kantoor-, zorg- en productieomgevingen. Het productaanbod omvat een breed scala aan hard- en software producten en aanvullende diensten. Daarbij maakt Tiptel zich continu hard voor een gezondere leefwereld en een beter milieu. Ook het bieden van gebruiksgemak en dataveiligheid heeft een hoge prioriteit bij Tiptel.

Voor senioren zijn met name de telecomproducten uit de eigen Tiptel-lijn relevant. Denk bijvoorbeeld aan de Tiptel Ergophone 1300 analoge seniorentelefoon met grote toetsen, duidelijk geluid en SOS-functie.

 


Sorteer op:
 
Tiptel Ergophone 12


Voorraad: 0
 
OutOfStock
49.95

Tiptel Ergophone 24


Voorraad: 0
 
OutOfStock
49.95

AANRADER
Tiptel Ergophone 1300 seniorentelefoon


Voorraad: 0
 
OutOfStock
89.95

 

Maatwerk

Telecommunicatie brengt uitdagingen met zich mee. Tiptel stelt mensen en organisaties in staat om iedere uitdaging vol vertrouwen aan te pakken. Dat doet Tiptel niet alleen met kwalitatief hoogwaardige producten voor de telecommarkt, maar ook met kennis, ervaring en betrokkenheid. De wensen en omstandigheden van een communicatie vraagstuk vormen voor Tiptel altijd het uitgangspunt bij het ontwikkelen van producten en het formuleren van adviezen. De combinatie van de productkennis van eigen mensen en de specifieke expertise van handelspartners vormt een garantie voor topkwaliteit. De onderneming is sinds 1993 actief op de Nederlandse markt en voert naast Tiptel o.a. de merken 2N, Digium, Gigaset, tiptel Htek, Jabra, Plantronics, Patton, Spectralink en Yeastar.  

Visie van Tiptel

Als producent van telecommunicatie apparatuur neemt Tiptel verantwoordelijkheid die verder gaat dan het realiseren van economische en commerciële doelstellingen. Bij tiptel worden de effecten van onze producten op mensen, natuur en milieu serieus genomen. Duurzaamheid is al tientallen jaren een van Tiptels voornaamste ondernemingsdoelstellingen.


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN