Bouw telefoon nodig? Kwaliteit en support bij vastenmobiel.com

Specialist op het gebied van sterke, waterdichte bouwtelefoons

Onder het begrip bouwtelefoons valt een ruim aanbod van smartphones en GSM's van diverse merken. Deze toestellen zijn robuust gebouwd, water- en stofdicht en hufterproof.

Kijkend naar de beste prijs-kwaliteit verhouding dan is een bouwvakkers telefoon van Evolveo of Hammer veruit de beste keuze!


GSM of smartphone
Toestelprijs
Merk
Versie android
Sorteer op:
 
2G
Syco RP-202 bouwtelefoon


Voorraad: 5
Levertijd: 1 werkdag
InStock
79.95

NIEUW
Syco RS-403 Bouwtelefoon


Voorraad: 5
Levertijd: 1 werkdag
InStock
199.00

5G
Hammer Blade 5G


Voorraad: 4
Levertijd: 1 werkdag
InStock
499.99

Hammer Energy 2 bouwtelefoon - zwart


Voorraad: 7
Levertijd: 1 werkdag
InStock
219.00

Hammer Energy 2 bouwtelefoon - oranje


Voorraad: 16
Levertijd: 1 werkdag
InStock
219.00

Hammer IRON 3 LTE bouwtelefoon - oranje


Voorraad: 2
Levertijd: 1 werkdag
InStock
189.00

Hammer IRON 3 LTE bouwtelefoon - zwart


Voorraad: 8
Levertijd: 1 werkdag
InStock
189.00

E-sim!
Hammer Blade 3 bouwtelefoon


Voorraad: 6
Levertijd: 1 werkdag
InStock
309.00

E-sim!
Hammer Explorer 4G bouwtelefoon PRO - oranje


Voorraad: 1
Levertijd: 1 werkdag
InStock
429.00

E-Sim!
Hammer Explorer 4G bouwtelefoon PRO - zilver


Voorraad: 1
Levertijd: 1 werkdag
InStock
429.00

Evolveo G7 - 4G bouwtelefoon zwart


Voorraad: 8
Levertijd: 1 werkdag
InStock
259.00 nu 219.00

2G/3G
Hammer BOW plus - Bouwtelefoon


Voorraad: 8
Levertijd: 1 werkdag
InStock
99.99

2G/3G
Hammer PATRIOT+ bouwtelefoon - zwart


Voorraad: 7
Levertijd: 1 werkdag
InStock
79.99

2G/3G
Hammer 4 PLUS bouwtelefoon


Voorraad: 13
Levertijd: 1 werkdag
InStock
89.99

4G - KaiOS
Hammer 5 SMART bouwtelefoon


Voorraad: 11
Levertijd: 1 werkdag
InStock
99.99

CAT S52 4G Smartphone


Voorraad: onbeperkt
Levertijd: 2-3 werkdagen
InStock
359.00

CAT S31 4G Smartphone


Voorraad: onbeperkt
Levertijd: Momenteel lange onbekende levertijd!
InStock
179.00

 

HAMMER BOUWTELEFOONS

De grootste speler op de markt van bouwtelefoons is Hammer. Dit merk heeft een ruim assortiment aan GSM's, 3G en 4G smartphones. Wie een betaalbare smartphone wil, kan goed slagen bij Hammer. Maar ook mensen die een bouwtelefoon met de betere specificaties zoeken, worden op hun wenken bediend met bijvoorbeeld de populaire Hammer Iron 3 of Hammer Explorer PRO.

Zoekt u eenvoudige GSM dan bent u helemaal aan het juiste adres bij Hammer. In de bouw is een telefoon met grote toetsen vaak echt een must. Vooral de Hammer 4 Plus is vanwege de grotere toetsen een GSM bestseller uit ons assortiment.

Check ook de accessoires voor uw Hammer telefoon! Wilt u een Hammer smartphone met accessoires kopen in een speciale actiebundel: profiteer dan nu van de Hammer Energy 2 zomeractie!

Hammer Iron 3 LTE

EVOLVEO BOUWTELEFOONS

Wij zijn de eerste webshop die het merk Evolveo actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland op de markt brengt als officieel EVOLVEO reseller. Evolveo heeft zijn thuisbasis in Tsjechië en werd in 2005 opgericht met als doel relevante en kwalitatief hoogwaardige elektronica te kunnen leveren tegen een gunstige prijs. In de loop der jaren is men hier goed in geslaagd en worden de producten in steeds meer landen verkocht. Onze focus ligt op het aanbieden van de toestellen die speciaal voor de bouwmarkt en outdoorwereld zijn gemaakt.

Regelmatig kunnen we ook tweedehands Evolveo telefoons aanbieden voor zeer scherpe prijzen! Deze tweedehands toestellen zijn bij Evolveo uitgebreid getest en waar nodig van de laatst beschikbare software voorzien. Check hier het actuele aanbod van alle Evolveo telefoons.

SYCO BOUWTELEFOONS Het merk Syco zullen weinig mensen kennen, wat hopelijk snel verandert! Bij Syco denk je al snel aan een exotisch merk via Alibaba, maar daarmee zit je er helemaal naast. Syco is namelijk geen merk uit Japan of Korea, maar afkomstig uit Belgie. De mensen achter Syco hebben ruimschoots hun sporen verdiend in de wereld van mobiele telefonie. Op de markt van bouwtelefoons zagen ze, ondanks goede aanbieders als Hammer, kans voor hun eigen merk. Syco streeft naar de beste kwaliteit, waarbij de prijs van het toestel betaalbaar blijft. Bovendien is de afterservice in geval van problemen tip-top geregeld. 

CAT BOUWTELEFOONS

Caterpillar is wereldwijd marktleider op het gebied van de productie van bouw- en mijnbouwmaterieel, diesel- en gasmotoren, industriële turbines en diesel-elektrische locomotieven. Onder de naam CAT Phones worden mooie bouwtelefoons op de markt gebracht. Een kanttekening: CAT phones zijn nogal prijzig, wat vooral komt door de wereldberoemde naam. Om die reden ligt onze onze focus op andere merken, maar uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een Cat telefoon!

GARANTIE EN ONDERHOUD

Op de door ons aangeboden producten zit altijd garantie op defecten en fabricage fouten. De standaard garantietermijn is twee jaar na aankoopdatum. Een bouwtelefoon is gebouwd op zware omstandigheden, maar is een geavanceerd apparaat dat uiteraard niet onverwoestbaar is. Lees daarom hier eerst alles over veilig gebruik van de bouwtelefoon plus goed onderhoud en wat te doen bij defecten. 

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN