Bouw telefoon nodig? Kwaliteit en support bij vastenmobiel.com

Specialist op het gebied van sterke, waterdichte bouwtelefoons

Onder het begrip bouwtelefoons valt een ruim aanbod van smartphones en GSM's van diverse merken. Deze toestellen zijn robuust gebouwd, water- en stofdicht en hufterproof.

Kijkend naar de beste prijs-kwaliteit verhouding dan is een bouwvakkers telefoon van Hammer veruit de beste keuze!


GSM of smartphone
Toestelprijs
Merk
Versie android
Sorteer op:
 
RESERVEER NU!
Hammer Iron Va smartphone | Android 14 |  zwart-oranje


Voorraad: onbeperkt
Levertijd: vanaf half juni leverbaar!
InStock
209.00

NIEUW
Hammer IRON V bouwtelefoon - oranje


Voorraad: 5
Levertijd: 1 werkdag
InStock
249.00

NIEUW
Hammer IRON V bouwtelefoon - zwart


Voorraad: 17
Levertijd: 1 werkdag
InStock
249.00

NIEUW
Hammer Blade V 5G bouwtelefoon


Voorraad: 4
Levertijd: 1 werkdag
InStock
429.00

NIEUW
Hammer BOW LTE - Bouwtelefoon


Voorraad: 4
Levertijd: 1 werkdag
InStock
99.95

Android 12
Hammer Construction 4G bouwtelefoon met meetlaser


Voorraad: 6
Levertijd: 1 werkdag
InStock
349.00

Hammer Blade 4 bouwtelefoon


Voorraad: 5
Levertijd: 1 werkdag
InStock
279.00

ANDROID 12
Hammer Energy X bouwtelefoon | Android 12 |  zwart-oranje


Voorraad: 7
Levertijd: 1 werkdag
InStock
215.00

Aanbieding
Hammer IRON 4 bouwtelefoon - zwart | inclusief 4 accessoires!


Voorraad: 3
Levertijd: 1 werkdag
InStock
219.00

AANBIEDING
Hammer IRON 4 bouwtelefoon - oranje | inclusief 4 accessoires!


Voorraad: 3
Levertijd: 1 werkdag
InStock
219.00

4G Volte
Hammer Boost 4G telefoon met grote accu


Voorraad: 26
Levertijd: 1 werkdag
InStock
99.99

OP = OP!
Syco RS-441 Bouwtelefoon met  8Gb geheugen en 128Gb opslag


Voorraad: 12
Levertijd: 1 werkdag
InStock
299.00 nu 239.00

4G
Samsung Galaxy XCover 5 (4G)


Voorraad: 1
Levertijd: 1 werkdag
InStock
259.00

NIEUW
Syco RT-401 tablet voor de bouw | 128Gb | 15.600mAh accu


Voorraad: onbeperkt
Levertijd: 2-3 werkdagen
InStock
399.00

 

HAMMER BOUWTELEFOONS

De grootste speler op de markt van bouwtelefoons is Hammer. Dit merk heeft een ruim assortiment aan 4G en 5G smartphones. Wie een betaalbare smartphone wil, kan goed slagen bij Hammer. Maar ook mensen die een bouwtelefoon met de betere specificaties zoeken, worden op hun wenken bediend met bijvoorbeeld de populaire Hammer Iron 4 of Hammer Construction (inclusief meetlaser!). Met de Hammer Blade V 5G heeft Hammer een betaalbaar topmodel op 5G gelanceerd in 2024!
Check ook de accessoires voor uw Hammer telefoon! Wilt u een Hammer smartphone met accessoires kopen in een speciale actiebundel: profiteer dan nu van de Hammer Iron 4 bundelprijs!

EVOLVEO BOUWTELEFOONS

Evolveo heeft in 2021 de focus verlegd van smartphones en bluetooth speakers naar andere elektronische gadgets. Dat is jammer, want de bouwtelefoons die ze hebben uitgebracht, waren van goede kwaliteit. 

Uiteraard heeft deze keuze van Evolveo consequenties voor ons assortiment aan bouwtelefoons. Alle Evolveo smartphones zijn inmiddels uitverkocht en niet meer leverbaar. Van de Evolveo Bluetooth speakers hebben we nog een kleine voorraad. 

Of Evolveo in de toekomst opnieuw de markt van bouwtelefoons gaat bedienen, is vrij onwaarschijnlijk. Mocht dit wel het geval zijn, dan zullen we dit via onze webshop laten weten! 

SYCO BOUWTELEFOONS Het merk Syco zullen weinig mensen kennen, wat hopelijk snel verandert! Bij Syco denk je al snel aan een exotisch merk via Alibaba, maar daarmee zit je er helemaal naast. Syco is namelijk geen merk uit Japan of Korea, maar afkomstig uit Belgie. De mensen achter Syco hebben ruimschoots hun sporen verdiend in de wereld van mobiele telefonie. Op de markt van bouwtelefoons zagen ze, ondanks goede aanbieders als Hammer, kans voor hun eigen merk.

CAT BOUWTELEFOONS

Caterpillar is wereldwijd marktleider op het gebied van de productie van bouw- en mijnbouwmaterieel, diesel- en gasmotoren, industriële turbines en diesel-elektrische locomotieven. Onder de naam CAT Phones werden mooie bouwtelefoons op de markt gebracht. Een kanttekening: CAT phones waren nogal prijzig, wat vooral kwam door de wereldberoemde naam. Om die reden ligt onze focus op andere merken.

Update 2024!!: de Bullitgroep is failliet. Dit bedrijf had de Caterpillar merknaam in licentie en bracht de afgelopen jaren Cat bouwtelefoons uit. Onduidelijk is of er een voortzetting komt of dat de Cat Phones definitief tot het verleden gaan horen. Wat is vanwege dit faillissement het beste alternatief voor een CAT telefoon: dat is een smartphone van Hammer. Dit Poolse merk is meer dan tien jaar actief op het gebied van ruggedized phones. Wij werken inmiddels ruim vijf jaar met Hammer samen en zijn daarover zeer tevreden. Check hier alle actuele modellen van Hammer!   

GARANTIE EN ONDERHOUD

Op de door ons aangeboden producten zit altijd garantie op defecten en fabricage fouten. De standaard garantietermijn is twee jaar na aankoopdatum. Een bouwtelefoon is gebouwd op zware omstandigheden, maar is een geavanceerd apparaat dat uiteraard niet onverwoestbaar is. Lees daarom hier eerst alles over veilig gebruik van de bouwtelefoon plus goed onderhoud en wat te doen bij defecten.


 

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN