We spannen ons in voor een eerlijk advies en goede kwaliteit!

Over vastenmobiel.com

De beste mening laat zich vormen door ervaringen van onze klanten. Lees daarom ook eens de reviews over ons bedrijf.

Groei
In januari 2012 startte vastenmobiel.com als eenmanszaak op een zolderkamer in Nijkerk. In februari 2014 zijn we verhuisd naar een nieuw pand op bedrijventerrein Horsterparc in Zeewolde. Hier werkten we met een enthousiast team van medewerkers aan de verdere groei van vastenmobiel.com. In januari 2022, precies tien jaar na onze oprichting, zijn we teruggekeerd naar Nijkerk. Hier zetten we ons werk voort vanuit een nieuw pand met veel extra ruimte voor onze enthousiaste plannen. 
 
Bijzondere producten
Onze kracht schuilt in de verkoop van onderscheidende producten, die je lang niet overal aantreft. Denk bijvoorbeeld aan GSM bureautelefoons en handige GSM gateways. Waar we ook heel enthousiast over zijn, is ons groeiende aanbod van bouwtelefoons en designtelefoons.

Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn. Op werkdagen zijn we daarom altijd goed bereikbaar voor vragen of hulp bij installatie van onze producten.

In het geval een defect zoeken we in goed overleg naar een passende oplossing. Dit kan een reparatie zijn of een omwisseling van het defecte product. Over eventuele kosten (als het defect buiten de garantie valt) stellen we onze klanten eerst altijd van op de hoogte. 

Bedrijven en particulieren
Zowel particulieren en bedrijven helpen we graag met het vinden van een passende oplossing! Heeft u een vraag over een specifiek product of wilt u graag een van onze medewerkers spreken voor een advies, bel of mail ons dan.

NL: 0341767288
EU: +31341767288

Email: info@vastenmobiel.com

Hartelijke groet,
Roel Jan Rietveld


Ps. Bent u enthousiast over onze producten? Vertel het dan verder!
 

Vastenmobiel.com is een onderdeel van Canefield Webservices. Onder deze bedrijfsnaam ontplooien we ook de volgende initiatieven:
sim4you.nl, bouwtelefoons.nl, outdoortelefoons.nl en monitorarmen.com.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN