Uw vaste telefoonlijn stopt? Stap nu over naar Uwtelefoonlijn.nl.

Uw vaste telefoonlijn stopt? Behoud uw vaste telefoonnummer!

Tele2 heeft klanten onlangs een brief gestuurd dat de vaste telefoonverbinding stopt per 11-1-2023. Tele2 maakt gebruik van de KPN koperaansluiting. KPN stopt in januari met deze verouderde techniek. Als u niets doet, stopt uw verbinding in januari.

Heeft u zo'n koperverbinding dan kunt u gebruik maken twee oplossingen die Tele2 in de brief voorstelt: Alles-in-1 van T-Mobile of een mobiel abonnement. Bij de eerste (dure) oplossing behoudt u uw vaste nummer. Bij de tweede oplossing gaat u een 06-nummer krijgen. Gelukkig is er een goed alternatief beschikbaar: Uwtelefoonlijn.nl.

Zit u rechtstreeks bij KPN op een koperaansluiting, dan dient u ook iets anders te regelen. Het project 'KoperUit' van de KPN heeft weliswaar wat vertraging opgelopen, maar wordt onherroepelijk uitgevoerd. Wilt u uw vaste nummer van KPN behouden dan is hun advies om een glasvezelabonnement af te sluiten. Wilt u alleen kunnen bellen en hoeft u geen internet, dan is dit een kostbare aangelegenheid. Met Uwtelefoonlijn.nl gaat u sowieso minder betalen met behoud van uw vaste nummer!

Stap met uw vaste nummer eenvoudig over naar Uwtelefoonlijn.nl

Uwtelefoonlijn.nl is een initiatief in samenwerking met vastenmobiel.com. Van Uwtelefoonlijn.nl ontvangt u een linebox waarop u uw huidige vaste telefoon aansluit. Uw vaste nummer verhuist Uwtelefoonlijn.nl naar deze linebox. Automatisch vervalt daarmee het abonnement bij Tele2 of KPN. U blijft uiteraard de beschikking houden over uw vaste nummer. Uw familie en/of vrienden kunnen u op uw vaste nummer blijven bellen. 

Onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers voor slechts € 25,- per maand

Met een aansluiting van Uwtelefoonlijn.nl kunt u onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland en de EU. Onbeperkt bellen is bij de prijs inbegrepen. U betaalt dus niet (meer) per losse minuut voor de tijd die u belt met uw vaste nummer. De kosten van het abonnement bij Uwtelefoonlijn.nl bedragen € 25,- per maand. Dit bedrag is inclusief het behoud van uw vaste nummer en het gebruik van de benodigde linebox!

Ga naar Uwtelefoonlijn.nl en regel de overstap van uw vaste nummer vandaag nog!
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN