Tiptel Ergophone 12 - www.vastenmobiel.com

Tiptel Ergophone 12

Tiptel Ergophone 12

49.95 Uitverkocht

 
Voorraad: 0
Vastenmobiel
vastenmobiel.nl
Aantal:
betaalopties webshop

Tiptel Ergophone 12: ideaal hulpmiddel bij bellen

Er kan een moment aanbreken waarop een telefoon met grote toetsen nodig gaat zijn. Het zicht wordt slechter of iemand begint vergeetachtig te worden. Grote geheugentoetsen met tekst of een foto van de belangrijkste contactpersonen zijn dan een ideaal hulpmiddel. Daar bestaan speciale seniorentelefoons voor, zie bijvoorbeeld ons assortiment aan Doro-telefoons. U kunt echter ook kiezen voor een uitbreiding op uw bestaande analoge telefoon. In dat geval biedt de Tiptel Ergophone 12 foto- en nummerkiezer uitkomst! De Ergphone 12 is eenvoudig verbonden tussen de telefoonaansluiting en de bestaande analoge telefoon. Batterijen of een externe voeding zijn niet vereist.

Nummerieke toetsen of voorkeursknoppen

De Titptel Ergophone 12 heeft twaalf toetsen die u op twee manieren kunt gebruiken. Bij de eerste manier programmeert u de cijfers 0 tot en met 9 onder de knoppen. Hiermee creëert u dus een numeriek toetsenbord, welke u kunt gebruiken om gewenste telefoonnummers in te toetsen. Meestal wordt er echter voor de tweede optie gekozen: het instellen van voorkeursnummers. Met een druk op een knop wordt dan meteen gebeld naar de ingestelde contactpersoon (familie, vriend, kleinkind, mantelzorger, etcetera). Achter het plastic glaasje kunt u bij ieder knopje heel eenvoudig een kaartje naam of een foto schuiven.

Mocht u meer dan twaalf voorkeurstoetsen nodig hebben, dan kunt twee of meer Titptel Ergophone 12 nummerkiezers achter elkaar aansluiten.

Belangrijkste voordelen van de Tiptel Ergophone 12

 • Eenvoudige aansluiting met behulp van Nederlandstalige handleiding
 • Ideale oplossing voor slechtzienden en mensen die grote toetsen prettig in gebruik vinden
 • Twaalf voorkeurstoetsen
 • Ingebouwd Flash geheugen (bij een uitval van de aangesloten telefoon, blijft de programmering behouden)
 • Muurbevestiging mogelijk
 • Geen externe voeding of batterijen nodig
 • Ook geschikt voor draadloze DECT-telefoons

Geen vaste lijnaansluiting?

In verpleeghuizen en zorginstellingen wordt een vaste telefoonaansluiting niet altijd standaard meer aangeboden. Bewoners dienen dan met een VoIP-oplossing via internet of met een mobiele telefoon te bellen. Lang niet voor iedereen zijn dit geschikte beloplossingen. Gelukkig is er een goed alternatief, waarbij mensen toch met hun eigen vaste telefoon kunnen blijven bellen! Met inzet van de EasySaver 8848 kunt u de huistelefoon namelijk over een simkaart laten bellen. Ook de Tiptel Ergophone 12 werkt perfect in combinatie met de EasySaver en een vaste telefoon. 

Gaat de vaste lijnaansluiting verdwijnen, dan kunt u de Tiptel Ergophone 12 dus toch gebruiken in combinatie met telefoon en de GSM gateway EasySaver 8848.

In de verpakking:
 • Tiptel Ergophone 12 foto en nummerkiezer (zwart)
 • Uitgebreide Nederlandstalige handleiding
 • Cijfers 1 t/m 9 op kaartjes
 • Voorbeeldafbeeldingen
 • Telefoonkabeltje (zwart)


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN