Combinatieset EasySaver 8848 en Doro 331ph en KPN Prepaid - www.vastenmobiel.com

Combinatieset EasySaver 8848 en Doro 331ph en KPN Prepaid

Combinatieset EasySaver 8848 en Doro 331ph en KPN Prepaid
Combinatieset EasySaver 8848 en Doro 331ph en KPN Prepaid
Combinatieset EasySaver 8848 en Doro 331ph en KPN Prepaid
Combinatieset EasySaver 8848 en Doro 331ph en KPN Prepaid

164.99

Levertijd: 1 werkdag
Voorraad: 4
Vastenmobiel
vastenmobiel.nl
Aantal:
betaalopties webshop

Complete beloplossing wanneer vaste lijn ontbreekt

Een vaste telefoonverbinding in een zorginstelling ontbreekt steeds vaker. Bewoners dienen dan te kiezen voor een mobiele telefoon. Met behulp van de EasySaver 8848 kan het gelukkig ook helemaal anders! Ligt er geen vaste lijn, maar is een gewone telefoon met hoorn en snoer wel gewenst, dan is dit apparaat de perfecte oplossing. Je kunt dan dus mobiel bellen met vaste telefoon!

Direct een complete set met gebruiksvriendelijke seniorentelefoon

Om het u eenvoudig te maken, hebben we een complete set samengesteld. Deze set bestaat uit een witte EasySaver 8848, een gebruiksvriendelijke Doro 331PH met grote toetsen en drie fotoknoppen, heldere tonen en een gratis prepaidkaart van de KPN t.w.v. 10 euro.

Bij stroomuitval hulp van back-up accu

De Easysaver 8848 heeft een stopcontact nodig voor de stroom. De Doro 331PH wordt aangesloten via het meegeleverde telefoonkabeltje op de EasySaver en ontvangt op deze wijze voeding. Mocht er een stroomstoring zijn, dan schakelt de EasySaver 8848 direct over op de ingebouwde back-up batterij. Door deze accu blijft de gebruiker bereikbaar (plusminus 11 uur lang) en kan zelf ook blijven bellen (plusminus 1,5 uur). Zodra de stroom terug is, dan wordt de accu vanzelf weer opgeladen.

Goed ontvangst is gegarandeerd

Standaard wordt de EasySaver 8848 geleverd met een antenne (inclusief een kabeltje van 2,75 meter). Hiermee is altijd goed ontvangst te regelen door bijvoorbeeld de antenne in de vensterbank te plaatsen. Wie liever een korte vaste antenne wil aan de buitenkant van het toestel, kan dit aangeven in het opmerkingenveld. Deze zullen we dan extra meesturen. Met het oog op optimaal bereik en ontvangst is de EasySaver 8848 voorzien van een GSM Quad Band module.

Doro HearPlus 331PH heeft fotoknoppen en extra luid belsignaal

Deze ouderentelefoon is speciaal ontworpen om het gebruik zo gemakkelijk mogelijk te maken. Grote toetsen en een overzichtelijk toetsenbord maken het bellen eenvoudiger dan ooit. Drie sneltoetsen kunnen worden voorzien van een foto, waarmee deze vaste telefoon ook geschikt is voor ouderen die willen bellen op basis van beeldherkenning. Hiernaast beschikt de Doro 331ph over een optische signalering (lampje gaat knipperen) en is geschikt voor dragers van een gehoorapparaat (HAC).

Extra service

De prepaid simkaart zullen we voor u in de EasySaver 8848 plaatsen, zodat u meteen kunt beginnen met bellen zodra u de set ontvangt. Daarna kunt u altijd nog bepalen of u een simkaart met abonnement wilt nemen. De EasySaver is namelijk simlockvrij en werkt met iedere simkaart.
 


Specificaties EasySaver 8848:
 • 1 simkaarthouder (normale simkaart)
 • Simlock vrij (te gebruiken met alle providers)
 • Externe antenne aansluiting met kabel (sma)
 • Back-up accu (u kunt gewoon blijven telefoneren bij stroomuitval)
 • Ondersteunt nummer- en naamweergave (Let op! Doro 311 heeft geen display)
 • Kleur: wit 
Specificaties Doro PhoneEasy 331PH
 • Grote zwarte toetsen met witte letters
 • Drie fototoetsen
 • Flitslicht indicator
 • HAC (geschikt voor dragers van een gehoorapparaat)
 • Nummerherhaling
 • Instelbaar volume 
Specificaties simkaart
 • KPN Prepaid
 • € 2,50 op de simkaart
 • € 7,50 na online aanmelding bij KPN.com
 • Gratis beltegoed is gedurende 2 jaar te gebruiken  


Schrijf een reactie

Jannie  - inlogcode
25-11-2020 22:22:19
Goedemorgen, kan deze telefoon gebruikt worden zonder een pincode in te hoeven toetsen? Onze moeder is dementerend en weet niet meer hoe je met een pincode moet werken. Ze wil gewoon het nummer intoetsen en dan verbonden worden. Is deze telefoon daar geschikt voor?
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN