Duidelijk! Start - Simkaart - www.vastenmobiel.com

Duidelijk! Start - Simkaart

Duidelijk! Start - Simkaart
Duidelijk! Start - Simkaart

Het ideale abonnement voor mensen die weinig mobiel bellen!

Veel mensen bellen met prepaid, omdat ze niet vast willen zitten aan een duur abonnement. Maar aan prepaid zitten nadelen: denk aan dure belminuten, beltegoed dat verloopt, online opwaarderen, enzovoorts. Duidelijk! Start is de perfecte oplossing, want Duidelijk! combineert namelijk de voordelen van een abonnement met die van prepaid.

Maandelijks 120 belminuten & 25 SMS berichten

Hoe werkt het? Maandelijks betaalt u € 2,50 voor het Duidelijk! Start abonnement. Hiermee krijgt u een belbundel met iedere maand 120 belminuten en 25 SMS berichten (alleen vaste en mobiele nummers binnen Nederland). Deze bundel is voor de meeste mensen die weinig mobiel bellen meer dan toereikend. Stel dat u toch - door omstandigheden of per ongeluk - de 120 belminuten bereikt, dan kunt u met uw belbundel niet meer bellen. Duidelijk!Start blokkeert uitgaande gesprekken, zodat u nooit kosten buiten de bundel zult maken! Dit is uiteraard een geruststellend gevoel.

Prepaid bijkopen

Er zijn uiteraard situaties denkbaar dat u een keer meer wilt bellen dan die 120 belminuten. Dit is mogelijk. Bij Duidelijk! Start kunt u namelijk prepaidtegoed aanschaffen waarmee u de gewenste belminuten bijkoopt. Gaan deze minuten op en is de nieuwe maand aangebroken, dan heeft u uiteraard weer de 120 belminuten uit de bundel. Houdt u minuten over uit het prepaidtegoed dan gaan deze minuten mee naar de volgende maand, todat u er ooit gebruik van maakt.

Belangrijk: met de 120 belminuten uit het abonnement kunt u alleen naar Nederlandse mobiele en vaste nummers bellen. Wilt u een nummer in het buitenland bellen dan is dit mogelijk door prepaidtegoed aan te schaffen. Vanuit het prepaid tegoed kunt u namelijk wel naar buitenlandse nummers bellen.

Pluspunten Duidelijk! Start abonnement

Slechts € 2,50 per maand (inclusief BTW)
Nooit buiten de bundel kosten
Elke maand 120 belminuten / 25 SMS berichten
Eenvoudig uitbreidbaar met prepaid belminuten van L-Mobi
Ongebruikte prepaid belminuten blijven geldig zolang het Duidelijk! abonnement duurt
KPN netwerk
Geen voicemail mogelijk

Maandelijks opzegbaar

Duidelijk! werkt voor het realiseren van de abonnementsdienst samen met L-Mobi en maakt gebruik van het KPN netwerk. Kosten buiten de bundel zijn niet mogelijk met Duidelijk! In de basis kunt u dus ook geen betaalnummers bellen met uw Duidelijk! abonnement. Wilt u dit wel of is uw bundel op? Koop dan aanvullend beltegoed van L-Mobi bij uw verkooppunt of bij een winkel bij u in de buurt. Uw beltegoed blijft geldig zolang uw Duidelijk! abonnement actief is. Duidelijk! abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Bij opzegging of annulering van uw abonnement vindt geen restitutie plaats. Genoemde bedrag is inclusief 21% BTW.

Direct bestellen en simkaart ontvangen

Duidelijk! factureert en incasseert de abonnementskosten per kwartaal. De eenmalige aansluitkosten bedragen € 15,-. De eerste factuur komt daarmee uit op € 22,50 (3 maanden + aansluitkosten). Door Duidelijk! Start te bestellen via onze webshop heeft u dus meteen voor de eerste factuur betaalt. Hiermee mogen wij u direct een op uw naam geactiveerde Duidelijk! simkaart toesturen. Per mail ontvangt u van ons het contractformulier waarmee Duidelijk! de maandelijkse incasso met u zal regelen. Dit betekent dat de eerste incasso van Duidelijk! (pas na 3 maanden) € 7,50 zal bedragen. Deze factuur beslaat dus het tweede kwartaal (3 x € 2,50). Het ingevulde formulier dient u binnen 14 dagen getekend retour te mailen.

Let op: Op het afsluiten van een abonnement voor goedkoop mobiel bellen is de wet kopen op afstand niet van toepassing. Als u een aanvraag doet en deze wordt goedgekeurd en geactiveerd kunt u dit niet meer annuleren en is de koop definitief. Door dit abonnement te bestellen gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Duidelijk!


Schrijf een reactie

Vastenmobiel.com  - Formulier mailen, maar per post mag ook.
13-04-2021 12:43:58
Beste H. Vermeulen,

Als wij u het contractformulier van Duidelijk! mailen, kunt u het eventueel wel printen? Dan mag u het ook ingevuld per post naar ons terug te sturen.

De Doro 6030 is helaas niet meer leverbaar (zojuist gecontroleerd). De opvolger is de doro 6040 geworden of, de iets duurdere, doro 6060.

In combinatie met een Duidelijk! abonnementje kunt u met een van deze GSM's in ieder geval tot en met 2025 vooruit. Na 2025 zijn er ook veranderingen bij Duidelijk! te verwachten, waardoor u dan wellicht alsnog een 4G toestel nodig gaat hebben.

Daarom adviseren we ook de Doro 7030 eens te bekijken. Hier zit 4G ondersteuning op, zodat dit toestel ook na 2025 te gebruiken is.

Hopelijk hebben we hiermee duidelijkheid geboden. Mocht u nog vragen hebben, dan horen we het uiteraard graag.

Vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com
h.vermeulen  - info. over bestellen van mobiel apparaat
13-04-2021 11:45:56
hallo, wat houdt formulier getekend retour mailen in ( ik weet niet hoe dat moet ) !
ps interesse in : doro 6030 klap tel. 79,90 en sim kaart van 2,50 pmnd ( 22,50 ) mijn contract loopt bij T.mobiel 1-6-2021 af.
vw mijn 2g toestel moet ik een nieuw toestel kopen ( 4 g ) , vindt doro 6030 mooi toestel met veel mogelijkheden.
ps bel/sms heel weinig ,is meer voor nood .gr
Vastenmobiel.com  - Nummerbehoud is zeker mogelijk
22-03-2021 14:49:41
Dag Johan,

Dit is zeker mogelijk, mits het contract bij de huidige provider inmiddels of bijna is verlopen natuurlijk.

Vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com
johan  - nummerbehoud
22-03-2021 10:42:32
kan ik overstappen met nummerbehoud naar duidelijk

gr johan
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN