Duidelijk! Onbeperkt - Simkaart - www.vastenmobiel.com

Duidelijk! Onbeperkt - Simkaart

Duidelijk! Onbeperkt - Simkaart
Duidelijk! Onbeperkt - Simkaart

40.50

Levertijd: 1 werkdag
Voorraad: onbeperkt
Vastenmobiel
vastenmobiel.nl
Aantal:
betaalopties webshop

Het ideale abonnement voor mensen die veel mobiel bellen!

Veel mensen bellen met prepaid, omdat ze niet vast willen zitten aan een duur abonnement. Maar aan prepaid zitten nadelen: denk aan dure belminuten, beltegoed dat verloopt, online opwaarderen, enzovoorts. Duidelijk!Onbeperkt is de perfecte oplossing, want Duidelijk! combineert namelijk de voordelen van een abonnement met die van prepaid.

Maandelijks onbeperkt bellen

Hoe werkt het? Maandelijks betaalt u € 8,50 voor het Duidelijk! Onbeperkt abonnement. Hiermee kunt u onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland. Er geldt wel een fair use policy van 2000 belminuten per maand.

Prepaid bijkopen

Er zijn uiteraard situaties denkbaar dat u een keer naar een betaald servicenummer wilt bellen of een familielid in het buitenland. Dit is zeker mogelijk. Bij Duidelijk!Onbeperkt kunt u namelijk prepaidtegoed aanschaffen waarmee u gewenste belminuten bijkoopt. Vanuit het prepaid tegoed kunt u namelijk wel naar buitenlandse nummers en servicenummers bellen. Houdt u minuten over uit het prepaidtegoed dan gaan deze minuten mee naar de volgende maand, todat u er ooit gebruik van maakt.

Pluspunten Duidelijk! Onbeperkt abonnement

Slechts € 8,50 per maand (inclusief BTW)
Nooit buiten de bundel kosten
Elke maand onbeperkt bellen*
Eenvoudig uitbreidbaar met prepaid belminuten van L-Mobi
Ongebruikte prepaid belminuten blijven geldig zolang het Duidelijk! abonnement duurt
KPN netwerk
Geen voicemail mogelijk

*Voor Duidelijk! onbeperkt bellen geldt een fair use policy van 2000 belminuten per maand.

Maandelijks opzegbaar

Duidelijk! werkt voor het realiseren van de abonnementsdienst samen met L-Mobi en maakt gebruik van het KPN netwerk. Kosten buiten de bundel zijn niet mogelijk met Duidelijk! In de basis kunt u dus ook geen betaalnummers bellen met uw Duidelijk! abonnement. Wilt u dit wel? Koop dan aanvullend prepaid beltegoed van L-Mobi bij uw verkooppunt of bij een winkel bij u in de buurt. Uw beltegoed blijft geldig zolang uw Duidelijk! abonnement actief is. Duidelijk! abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Bij opzegging of annulering van uw abonnement vindt geen restitutie plaats. Genoemde bedrag is inclusief 21% BTW.

Direct bestellen en simkaart ontvangen

Duidelijk! factureert en incasseert de abonnementskosten per kwartaal. De eenmalige aansluitkosten bedragen € 15,-. De eerste factuur komt daarmee uit op € 40,50 (3 maanden + aansluitkosten). Door Duidelijk! Onbeperkt te bestellen via onze webshop heeft u dus meteen voor de eerste factuur betaalt. Hiermee mogen wij u direct een op uw naam geactiveerde Duidelijk! simkaart toesturen. Per mail ontvangt u van ons het contractformulier waarmee Duidelijk! de maandelijkse incasso met u zal regelen. Dit betekent dat de eerste incasso van Duidelijk! (pas na 3 maanden) € 25,50 zal bedragen. Deze factuur beslaat dus het tweede kwartaal (3 x € 8,50). Het ingevulde formulier dient u binnen 30 dagen getekend retour te mailen.

Let op: Op het afsluiten van een abonnement voor goedkoop mobiel bellen is de wet kopen op afstand niet van toepassing. Als u een aanvraag doet en deze wordt goedgekeurd en geactiveerd kunt u dit niet meer annuleren en is de koop definitief. Door dit abonnement te bestellen gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Duidelijk!


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN