Duidelijk! Onbeperkt - Simkaart - www.vastenmobiel.com

Duidelijk! Onbeperkt - Simkaart

Duidelijk! Onbeperkt - Simkaart
Duidelijk! Onbeperkt - Simkaart

40.50

Levertijd: 1 werkdag
Voorraad: onbeperkt
Vastenmobiel
vastenmobiel.nl
Aantal:
betaalopties webshop

Het ideale abonnement voor mensen die veel bellen!

Veel mensen bellen met prepaid, omdat ze niet vast willen zitten aan een duur abonnement. Maar aan prepaid zitten nadelen: denk aan dure belminuten, beltegoed dat verloopt, online opwaarderen, enzovoorts. Duidelijk! Onbeperkt is de perfecte oplossing.

Maandelijks onbeperkt bellen (binnen EU)

Hoe werkt het? Maandelijks betaalt u € 8,50 voor het Duidelijk! Onbeperkt abonnement. Hiermee kunt u onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland en de Europese Unie*. Er geldt wel een fair use policy van 4000 belminuten per maand.

Zekerheid over kosten

Veel van onze klanten kiezen voor Duidelijk! omdat naast scherpe tarieven Duidelijk! zekerheid biedt in de kosten. In de basis kunt u nooit buiten uw bundel bellen of nummers bellen met afwijkende kosten. Voor € 8,50 per maand kunt u onbeperkt naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland bellen.

Uitbreidingen die mogelijk zijn

Er zijn uiteraard situaties denkbaar dat u wel een keer naar een betaald servicenummer wilt bellen (bijvoorbeeld de taxi) of een familielid in het buitenland. Dit is mogelijk, want u kunt aanvullende opties laten activeren en deactiveren. De volgende opties kunt u desgewenst aanzetten en zijn dan bij het abonnement inbegrepen:

  • Onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers binnen de Europese Unie*
  • Onbeperkt SMS berichten sturen naar mobiele nummers binnen de Europese Unie*
  • Onbeperkt bellen en SMS vanuit de Europese Unie naar andere vaste en mobiele nummers binnen de Europese Unie*
  • Voicemail inschakelen
  • Bellen naar servicenummers zoals 0800/0900. Bellen naar 0800 nummers is gratis. Bij 0900 nummers betaalt u het vooraf aangegeven tarief.

*Let op! Om bovenstaande punten mogelijk te maken wordt het op uw abonnement mogelijk om in het algemeen te bellen in het buitenland. Dit betekent dat u ook nummers buiten de Europese Unie kunt bellen of buitenlandse betaalnummers. Hieraan zijn kosten verbonden, waarvoor u zelf verantwoordelijk bent. Om niet voor verrassingen te komen staan, kunt u hier alle buiten de bundel kosten raadplegen:

Om klanten te beschermen tegen onverwachte kosten kunnen entertainmentnummers zoals 0909 en 0906 nooit gebeld worden. Premium SMS (betaalde SMS-diensten) zijn eveneens niet mogelijk.

Pluspunten Duidelijk! Onbeperkt abonnement

Slechts € 8,50 per maand (inclusief BTW)
Nooit onverwachte buiten de bundel kosten
Elke maand onbeperkt bellen**
Elke maand onbeperkt bellen náár nummers binnen de EU***
Via KPN netwerk

**Voor Duidelijk! onbeperkt bellen geldt een fair use policy van 4000 belminuten per maand.
*** Zie voor het bellen naar nummers binnen de Europese Unie de opmerkingen hierboven op de pagina.

Maandelijks opzegbaar

Duidelijk! werkt voor het realiseren van de abonnementsdienst samen met Youfone Zakelijk en maakt via deze aanbieder gebruik van het KPN netwerk. Duidelijk! abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Bij opzegging of annulering van uw abonnement vindt geen restitutie plaats. Genoemde bedrag is inclusief 21% BTW.

Direct bestellen en simkaart ontvangen

Duidelijk! factureert en incasseert de abonnementskosten per kwartaal. De eenmalige aansluitkosten bedragen € 15,-. De eerste factuur komt daarmee uit op € 40,50 (3 maanden + aansluitkosten). Door Duidelijk! Onbeperkt te bestellen via onze webshop heeft u dus meteen voor de eerste factuur betaalt. Hiermee mogen wij u direct een op uw naam geactiveerde Duidelijk! simkaart toesturen.

Per mail ontvangt u van ons het contractformulier waarmee Duidelijk! de maandelijkse incasso met u zal regelen. Dit betekent dat de eerste incasso van Duidelijk! (pas na 3 maanden) € 25,50 zal bedragen. Deze factuur beslaat dus het tweede kwartaal (3 x € 8,50). Het ingevulde formulier dient u binnen 14 dagen getekend retour te mailen aan vastenmobiel.com. Formulier (nog) niet ontvangen of kwijt? Hieronder kunt u het Duidelijk! aanvraagformulier als pdf-document zelf downloaden.Let op: Op het afsluiten van een abonnement voor goedkoop mobiel bellen is de wet kopen op afstand niet van toepassing. Als u een aanvraag doet en deze wordt goedgekeurd en geactiveerd kunt u dit niet meer annuleren en is de koop definitief. Door dit abonnement te bestellen gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Duidelijk!Schrijf een reactie

Vastenmobiel.com  - Duidelijk!Onbeperkt na september 2022
21-09-2022 11:44:44
Beste geïnteresseerde,

Nieuwe aansluitingen bij Duidelijk!Onbeperkt zijn sinds september 2022 onderliggend anders geregeld. De gebruiker merkt daar gelukkig niets van. U kunt onbeperkt, zonder onverwachte extra kosten, bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland.

Wat nieuw is, zijn extra opties die u kunt laten activeren om bijvoorbeeld naar het buitenland te bellen of naar servicenummers. Veel van deze opties vallen zelfs binnen het Onbeperkt abonnement, maar niet alles. Raadpleeg daarom altijd eerst goed de uitgebreide tarievenlijst van Duidelijk.

In de basis is Duidelijk!Onbeperkt een eenvoudig abonnement gebleven, waarbij je precies weet waar je aan toe bent als beller. Voor € 8,50 per maand kun je onbeperkt bellen naar mobiele en vaste nummers in Nederland.

Dit abonnement is zeer geschikt in combinatie met bijvoorbeeld een EasySaver 8848 gateway of GSM bureautelefoon!

Heeft u vragen of wilt u meer weten, laat het ons weten.
Vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com
Vastenmobiel.com  - Diverse antwoorden
07-04-2021 13:59:24
Beste mevrouw Gilara,

Duidelijk! maakt gebruik van het L-Mobi netwerk (KPN). Graag geven we antwoord op uw vragen:

1) Geschikt voor de EasySaver GSM-DP1 bureautelefoon? Ja, de Duidelijk! simkaart is daar zeker geschikt voor. In ieder geval tot medio 2025. Vanaf dan is het onduidelijk of KPN het 2G netwerk blijft aanbieden. Als KPN inderdaad stopt met 2G, dan kunt u met een 2G toestel niet meer werken. Uiteraard is de Duidelijk! simkaart dan wel in een 4G toestel te gebruiken.

2) Met de belgeschiedenis worden de zogenaamde belregels bedoeld. Die zijn alleen online te bekijken. Op de telefoon kunt u natuurlijk wel gewoon de oproepgeschiedenis bekijken, dus alle inkomende, uitgaande, gemiste gesprekken enzovoorts. Dit is bij elke oproep inclusief datum en tijd.

3) Technisch is het mogelijk om te switchen tussen verschillende Duidelijk! abonnementen op dezelfde simkaart. In uitzonderlijke situaties kunnen we dit voor u regelen, maar het is geen standaard service.

Mocht u nog vragen hebben, dan horen we het graag.
Vastenmobiel.com
Vastenmobiel.com  - Direct een 06-nummer!
07-04-2021 13:54:07
Beste mevrouw Leijnse,
Als we een Duidelijk! simkaart leveren, is dat inderdaad direct inclusief een nieuw 06-nummer.
Mochten er nog vragen zijn, dan horen we het graag!
Vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com
jolanda gilara  - abonnement L- mobi / Duidelijk!
06-04-2021 22:04:34
-Duidelijk! via L- mobi werkt ook op de Easy saver GSM bureautelefoon neem ik aan. (2G)
-L mobi site geeft aan dat je voor de belgeschiedenis op hun site moet kijken.
Ik neem eigenlijk aan dat nummerherkenning en het nummer bij een gemiste oproep gewoon op de telefoon te zien is en de nummers die je ooit eerder gebeld hebt
- kan je overstappen van onbeperkt abonnement naar start abonnement en terug zonder nieuwe SIMkaart?
Jose Leijnse  - Simkaart
29-03-2021 9:53:04
Ik wil graag een simkaart "Duidelijk onbeperkt" bestellen voor bij de Huawei B311-221. Het is voor mijn moeder die sinds kort in een verpleeghuis woont. Ze heeft nu een abonnement lopen bij Vodafone, maar die ga ik opzeggen.
Als ik deze kaart bestel krijgen we dan meteen een nieuw 06-nummer erbij?
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN