GSM bureautelefoon kopen? Uitgebreid assortiment in onze webshop!

GSM bureautelefoons

Wat is een GSM bureautelefoon?

Een GSM bureautelefoon is een vaste telefoon met simkaart, of zoals men ook wel zegt, een mobiele telefoon met hoorn. Het toestel lijkt op een gewone vaste telefoon, maar het telefoonverkeer loopt via een mobiel netwerk. Met andere woorden: een GSM bureautelefoon is een huistelefoon met een 06-nummer.

Bestseller uit ons assortiment van vaste telefoons met simkaart is de EasySaver GSM-DP1: deze telefoon heeft grote toetsen met helderwitte cijfers, luide beltonen en een handsfree functie. Het menu is in het Nederlands.

Bestaat er al een GSM bureautelefoon met VoLTE (bellen via 4G) ondersteuning? Nee, er zijn geen voorbeelden bekend waarbij VoLTE functioneert! Er zijn (buitenlandse) webshops die toestellen wel zo aanprijzen, maar de VoLTE functie zal niet werken, omdat Nederlandse providers alle bureautoestellen - zonder uitzondering! - weigeren op hun 4G netwerk. Het hoogst haalbare in Nederland is een 2G/3G variant zoals de fraai vormgegeven Huawei Neo 3400. Hiermee kan in ieder geval tot medio 2025 nog gebeld worden.

Sorteer op:
 
4G NIEUW
Maxcom MM42D telefoon op simkaart 4G


Voorraad: 6
Levertijd: 1 werkdag
InStock
139.00

4G
Maxcom MM41D telefoon op simkaart


Voorraad: 5
Levertijd: 1 werkdag
InStock
109.00

2G
EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon


Voorraad: 15
Levertijd: 1 werkdag
InStock
79.95

2G/3G
Huawei Neo 3400 inclusief headsetaansluiting


Voorraad: 37
Levertijd: 1 werkdag
InStock
109.95 nu 84.95

2G/3G
Huawei F685 DECT toestel op GSM - NIEUW


Voorraad: 0
Levertijd: 1 werkdag
OutOfStock
99.99

2ekans
Tecdesk Neo 3600 GSM bureautelefoon 2G/3G 2ekans


Voorraad: 1
Levertijd: 1 werkdag
InStock
129.00 nu 99.00

2G/3G
Huawei Neo 3400 combinatieset


Voorraad: 3
Levertijd: 1 werkdag
InStock
94.95

 

Waarom is een GSM bureautelefoon handig?

Belangrijkste doelgroep van de GSM bureautelefoon zijn senioren, die het gebruik van een mobiele telefoon of smartphone te lastig vinden. Zeker als de situatie een mobiele telefoon verreist, omdat er geen vaste lijnaansluiting meer beschikbaar is. In zorgcentra komt dit steeds meer voor. Mobiel bellen is dan de enige manier om in contact te blijven met de buitenwereld. Een vaste telefoon die werkt op een simkaart is dan een geweldige uitkomst.

GSM bureautelefoons worden o.a. gebruikt aan boord van (plezier)schepen, maar ook in bouwketen, verzorgingshuizen en vakantiehuizen.

Kostenbesparing met GSM bureautelefoon

Een extra motief om een GSM bureautelefoon te kopen, is de besparing op kosten! Bellen met een vaste telefoon relatief duur in Nederland. Mobiel bellen via een goedkoop abonnement is al gauw een stuk voordeliger. De kosten van aanschaf zijn zo snel terugverdiend.

Goed alternatief voor de GSM bureautelefoon

Mogelijk treft u momenteel niet een model naar uw smaak aan. Of misschien is bellen met een speciale seniorentelefoon met fototoetsen verreist. Overweeg dan de aanschaf van de EasySaver 8848. Op deze GSM gateway kunt u elke vaste telefoon aansluiten. Zo kunt u mobiel bellen met uw eigen vaste telefoon (ook DECT telefoons). Lees hier meer over de EasySaver 8848. 

*GSM bureautelefoons worden zonder simkaart geleverd. Een simkaart kunt u uiteraard wel bij ons bestellen, neem in dat geval contact met ons op, zodat we uw wensen kunnen doornemen.

Afbouw van 2G en 3G netwerken in Nederland

De komende jaren zullen Nederlandse providers langzaam maar zeker afscheid nemen van 2G en 3G. Dit heeft uiteraard consequenties voor onze GSM toepassingen. In onderstaande overzicht ziet u welke GSM bureautelefoon en/of GSM gateway u dient te kiezen per provider om er nog jaren mee vooruit te kunnen.

Heeft u twijfels of vragen? Neem dan contact met ons op. We informeren u graag over dit onderwerp, zodat u de komende jaren verzekerd blijft van een werkende oplossing!

Wilt u graag uw vaste nummer behouden? Dat kan via Uwtelefoonlijn.nl!

Onze nieuwste initiatief voorziet in de behoefte van mensen die graag hun vaste nummer willen behouden. Met Uwtelefoonlijn.nl kunnen we dit eenvoudig voor u regelen. Voor slechts € 25,- inclusief BTW kunt u onbeperkt bellen met behoud van uw huidige eigen vaste nummer. Hierbij inbegrepen is het gebruik van de GSM bureautelefoon of GSM gateway. 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN