Huawei Neo 3400 inclusief headsetaansluiting - www.vastenmobiel.com

Huawei Neo 3400 inclusief headsetaansluiting

Huawei Neo 3400 inclusief headsetaansluiting
Huawei Neo 3400 inclusief headsetaansluiting
Huawei Neo 3400 inclusief headsetaansluiting
Huawei Neo 3400 inclusief headsetaansluiting

49.99

Levertijd: 1 werkdag
Voorraad: 32
Vastenmobiel
vastenmobiel.nl
Aantal:
Staffelprijzen
5x
€ 44.95 p/s

10x
€ 39.95 p/s

betaalopties webshop

Stijlvolle GSM bureautelefoon van Huawei

De Huawei Neo 3400 (ook wel bekend als de Huawei F616) is een stijlvolle GSM bureautelefoon met zeven voorkeurstoetsen en een headsetaansluiting. Wat opvalt is de professionele uitstraling. Veel vaste telefoons op basis van een simkaart hebben een forse antenne. Deze keuze is niet altijd even fraai. De Neo 3400 is daarentegen voorzien van een onzichtbare, interne antenne en doet niets onder in ontvangst.

Let op! Dit 2G toestel heeft een aangepaste garantietermijn! Nederlandse providers bieden vanaf december 2025 geen 2G meer aan. Vanaf deze datum zal dit toestel niet meer werken in Nederland. Houd hier rekening mee! U koopt het toestel voor een scherpe prijs, maar met een specfieke garantietermijn tot en met november 2025. Na deze datum is de garantie per direct vervallen en kunt u geen vervangend toestel bij ons claimen. 

Toestel geschikt voor 2G en 3G

Na plaatsing van een simkaart werkt de telefoon zowel op 2G als 3G. Automatisch wordt het sterkste netwerk geselecteerd. In Nederland kunt u bij KPN en Vodafone nog tot januari 2026 bellen met deze telefoon. De toestellen zijn simlockvrij en dus met een simkaart van elke provider (ook Belgische, Duitse, Franse etc.) te gebruiken! U kunt dit toestel ook in andere landen gebruiken. Check eerst wel de kosten voor bellen in het buitenland bij uw provider.

Handige features

Mocht er een stroomuitval zijn, dan blijft het toestel nog uren werken door de meegeleverde back-up batterij.

Wie veel belt kan zeer eenvoudig een headset (Let op: headsetaansluiting is 1 x 3,5 mm jack, dus met spraak en geluid gecombineerd!) aansluiten en dan via deze headset telefoneren. Handig als u lange gesprekken voert en niet de hoorn tussen uw hoofd en nek wilt klemmen. Via de headsetaansluiting kunt u natuurlijk ook andere externe apparatuur aansluiten, bijvoorbeeld als u gesprekken op wilt nemen.

Belangrijkste functies:
 • Headset aansluiting (microfoon ingang en audio uitgang)
 • Handsfree bellen
 • Nummerweergave
 • SMS versturen en ontvangen
 • Aansluiten op pc via USB
 • Alarm klok, kalender en calculator
 • 7 Voorkeurstoetsen
 • 8 Sneltoetsen onder cijfers 2 t/m 9
 • Ruimte tot 4000 contacten
 • Backup batterij te gebruiken bij stroomuitval
 • Uiteraard sim-lock vrij, dus met elke provider te gebruiken
 • 2G/3G 900/1800/1900/2100 Mhz netwerk
 • Schuin te positioneren door uitklapbare stabiele pootjes
 • Muurbevestiging mogelijk
Kleur: Zwart
Formaat: 18,32cm x 23,06cm (l x b)
Gewicht: 0,9 kg
 


Inhoud verpakking:
 • Huawei Neo 3400 zwart
 • Hoorn
 • Krulsnoer
 • USB Kabel
 • Back-up batterij
 • Adapter (NL stekker)
Let op: het menu van dit toestel is in het Engels!

handleiding Huawei Neo 3400

Handleiding Huawei Neo 3400 - Engels

 Let op! Dit 2G toestel heeft een aangepaste garantietermijn! Nederlandse providers bieden vanaf december 2025 geen 2G meer aan. Vanaf deze datum zal dit toestel niet meer werken in Nederland. Houd hier rekening mee! U koopt het toestel voor een scherpe prijs, maar met een specfieke garantietermijn tot en met november 2025. Na deze datum is de garantie per direct vervallen en kunt u geen vervangend toestel bij ons claimen. 


Schrijf een reactie

Vastenmobiel.com  - RE: vaste gsm bureautelefoons met VOIP
04-06-2020 14:44:29
Goedemiddag Richard,

Bedankt voor uw reactie op onze webshop. We hebben op dit moment nog geen bureautoestellen die geschikt zijn om te bellen over VOIP via een datasimkaart. Wel kunnen we een abonnement via simkaart regelen met daarop nummerbehoud van het vaste nummer. Deze kost € 25,- per maand en daar zit dan onbeperkt bellen bij inbegrepen en er wordt dan zowel inkomend als uitgaand gebruik gemaakt van het vaste nummer.

Ook is het eventueel mogelijk om via een 4G router te bellen (zoek op B311 in het zoekvenster bovenin deze pagina) hier kan een analoge telefoon op worden aangesloten en in het router is dan het VOIP account te programmeren. Hierbij moet wel opgemerkt worden dat het bellen via VOIP over een mobiele dataverbinding niet altijd bij elke provider goed werkt omdat sommigen bepaalde poorten die gebruikt worden voor VOIP in de basis blokkeren. We hebben hier alleen niet helemaal zicht op welke aanbieders wel een niet goed werken.
Richard  - vaste gsm bureautelefoons met voip
04-06-2020 14:15:15
Hallo,

hebben jullie ook een bureautelefoon met GSM ( data ) kaart , zodat er met voip gebeld kan worden en op die manier nummer behoud kan zijn van het oude vaste net nummer?
vastenmobiel.com  - GSM huistelefoon met fototoetsen - geen vaste lijn
23-05-2018 12:19:54
Helaas zijn er geen GSM bureautelefoons met fototoetsen beschikbaar, maar er is gelukkig wel een prima alternatief beschikbaar! Door gebruik te maken van de EasySaver 8848 (GSM gateway waarin de simkaart gaat) kan uw vader wel bellen met een seniorentelefoon met fototoetsen. Dit product is de perfecte oplossing voor plaatsen waar geen vaste analoge lijn beschikbaar is.

We verkopen deze oplossing als kant-en-klare set in combinatie met de Doro 331PH. Uiteraard is de EasySaver 8848 ook los verkrijgbaar, want mogelijk heeft uw vader al een geschikte vaste telefoon waar aan hij gewend is. In dat geval is alleen de EasySaver 8848 nodig om via een simkaart te kunnen bellen met zijn vertrouwde telefoon.

Deze producten leveren we uit voorraad, vandaag besteld is dus morgen in huis.

Met vriendelijke groet,
Team Vastenmobiel.com
Anton Morsman  - GSM / Simkaart telefoon met foto toetsen
23-05-2018 12:12:01
Goede morgen,
Ik ben op zoek voor mijn vader een GSM / simkaart telefoon met foto toetsen, zijn deze op de markt?
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN