Evolveo bouw telefoon kopen?

Evolveo telefoons

Het merk Evolveo is (nog) vrij onbekend in Nederland. Hopelijk verandert dit de komende jaren snel! Evolveo, met de thuisbasis in Tsjechië, brengt relevante en kwalitatief hoogwaardige electronica uit voor gunstige prijzen. In steeds meer landen krijgt Evolveo om deze redenen voet aan de grond.

De focus van vastenmobiel.com ligt op het aanbieden van Evolveo smartphones en Evolveo bluetooth speakers die speciaal voor de bouw en outdoor recreatie zijn ontwikkeld.

Waar we bij Evolveo ook zeer over te spreken zijn, is de garantie afhandeling. Mocht er binnen twee jaar een probleem ontstaan en het valt binnen de garantie, dan wordt uw toestel thuis opgehaald, vlot gemaakt in een Evolveo reparatiecentrum en weer keurig thuisbezorgd.
 

Sorteer op:
 
Evolveo G7 - 4G bouwtelefoon zwart


Voorraad: 0
 
OutOfStock
219.00

REFURBISHED
Evolveo Strongphone WiFi - Refurbished


Voorraad: 0
 
OutOfStock
49.95

Evolveo G5 - 4G bouwtelefoon


Voorraad: 0
 
OutOfStock
179.00

Evolveo G9 - 4G bouwtelefoon zwart


Voorraad: 1
 
InStock
349.00

 
EVOLVEO BOUWTELEFOONS

Regelmatig kunnen we ook tweedehands Evolveo telefoons aanbieden voor zeer scherpe prijzen! Deze tweedehands toestellen zijn bij Evolveo uitgebreid getest en waar nodig van de laatst beschikbare software voorzien. Check hier het actuele aanbod van alle Evolveo telefoons.

EVOLVEO Electronics: bluetooth speakers, headphones & walkie-talkies
Evolveo brengt naast bouwtelefoons ook bluetooth speakers, headphones & Walkie-talkies. Deze toestellen van Evolveo houden we niet allemaal op voorraad, maar kunnen we als reseller uiteraard wel leveren.

Evolveo Bluetooth speakers!

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN