Evolveo bouw telefoon kopen?

Evolveo telefoons

Het merk Evolveo is (nog) vrij onbekend in Nederland. Hopelijk verandert dit de komende jaren snel! Evolveo, met de thuisbasis in Tsjechië, brengt relevante en kwalitatief hoogwaardige electronica uit voor gunstige prijzen. In steeds meer landen krijgt Evolveo om deze redenen voet aan de grond.

De focus van vastenmobiel.com ligt op het aanbieden van Evolveo smartphones en Evolveo bluetooth speakers die speciaal voor de bouw en outdoor recreatie zijn ontwikkeld.

Waar we bij Evolveo ook zeer over te spreken zijn, is de garantie afhandeling. Mocht er binnen twee jaar een probleem ontstaan en het valt binnen de garantie, dan wordt uw toestel thuis opgehaald, vlot gemaakt in een Evolveo reparatiecentrum en weer keurig thuisbezorgd.
 

Sorteer op:
 
NIEUW
Evolveo G5 - 4G bouwtelefoon


Voorraad: 2
Levertijd: 1 werkdag
InStock
179.00

Evolveo G9 - 4G bouwtelefoon zwart


Voorraad: 3
Levertijd: 1 werkdag
InStock
349.00

Evolveo G7 - 4G bouwtelefoon zwart


Voorraad: 3
Levertijd: 1 werkdag
InStock
259.00

TWEEDEHANDS
Evolveo Strongphone WiFi - TWEEDEHANDS


Voorraad: 40
Levertijd: 1 werkdag
InStock
49.95

 
EVOLVEO BOUWTELEFOONSRegelmatig kunnen we ook tweedehands Evolveo telefoons aanbieden voor zeer scherpe prijzen! Deze tweedehands toestellen zijn bij Evolveo uitgebreid getest en waar nodig van de laatst beschikbare software voorzien. Check hier het actuele aanbod van alle Evolveo telefoons.

EVOLVEO Electronics: bluetooth speakers, headphones & walkie-talkies
Evolveo brengt naast bouwtelefoons ook bluetooth speakers, headphones & Walkie-talkies. Deze toestellen van Evolveo houden we niet op voorraad, maar kunnen we als reseller uiteraard wel leveren.

Stuur ons een mail om de actuele prijzen van deze Evolveo producten te ontvangen!

Nu direct uit voorraad leverbaar: Evolveo Armor XL5 outdoor Bluetooth speaker


 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN