Evolveo bouw telefoon kopen?

Evolveo telefoons

Sorteer op:
 
NIEUW
Evolveo G9 - 4G bouwtelefoon zwart


Voorraad: 7
Levertijd: 1 werkdag
InStock
349.00

NIEUW
Evolveo G7 - 4G bouwtelefoon zwart


Voorraad: 1
Levertijd: 1 werkdag
InStock
259.00

IN PRIJS VERLAAGD
Evolveo G4 - 4G bouwtelefoon zwart


Voorraad: 2
Levertijd: 1 werkdag
InStock
229.99 nu 179.99

TWEEDEHANDS
Evolveo Strongphone WiFi - TWEEDEHANDS


Voorraad: 40
Levertijd: 1 werkdag
InStock
49.95

 
EVOLVEO BOUWTELEFOONS

Wij zijn de eerste webshop die het merk Evolveo actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland op de markt brengt als officieel EVOLVEO reseller. Evolveo heeft zijn thuisbasis in Tsjechië en werd in 2005 opgericht met als doel relevante en kwalitatief hoogwaardige elektronica te kunnen leveren tegen een gunstige prijs. In de loop der jaren is men hier goed in geslaagd en worden de producten in steeds meer landen verkocht. Onze focus ligt op het aanbieden van de toestellen die speciaal voor de bouwmarkt en outdoorwereld zijn gemaakt.

Regelmatig kunnen we ook tweedehands Evolveo telefoons aanbieden voor zeer scherpe prijzen! Deze tweedehands toestellen zijn bij Evolveo uitgebreid getest en waar nodig van de laatst beschikbare software voorzien. Check hier het actuele aanbod van alle Evolveo telefoons.
 

EVOLVEO Electronics: bluetooth speakers, headphones & walkie-talkies
Evolveo brengt naast bouwtelefoons ook bluetooth speakers, headphones & Walkie-talkies. Deze toestellen van Evolveo houden we niet op voorraad, maar kunnen we als reseller uiteraard wel leveren.

Stuur ons een mail om de actuele prijzen van deze Evolveo producten te ontvangen!

Nu direct uit voorraad leverbaar: Evolveo Armor XL5 outdoor Bluetooth speaker


 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN