Evolveo bouw telefoon kopen?
EVOLVEO BOUWTELEFOONS & SPEAKERS

Evolveo heeft in 2021 de focus verlegd van smartphones en bluetooth speakers naar andere elektronische gadgets. Dat is jammer, want de bouwtelefoons die ze hebben uitgebracht, waren van goede kwaliteit. 

Uiteraard heeft deze keuze van Evolveo consequenties voor ons assortiment aan bouwtelefoons. Alle Evolveo smartphones zijn inmiddels uitverkocht en niet meer leverbaar. Van de Evolveo Bluetooth speakers hebben we nog een kleine voorraad. 

Of Evolveo in de toekomst opnieuw de markt van bouwtelefoons gaat bedienen, is vrij onwaarschijnlijk. Mocht dit wel het geval zijn, dan zullen we dit via onze webshop laten weten! 

Evolveo gekocht en buiten de garantie?
Heeft u in het verleden een Evolveo telefoon gekocht en is deze twee jaar of ouder, dan is helaas de garantie verlopen. We kunnen de telefoon wel indienen ter reparatie, maar dan zal er een prijsopgave volgen. Ons advies is om dan te investeren in een nieuwe bouwtelefoon van het merk Hammer. Met een robuuste telefoon van Hammer is alles weer up-to-date qua specificaties.


Sorteer op:
 
Evolveo G7 - 4G bouwtelefoon zwart


Voorraad: 0
 
OutOfStock
219.00

REFURBISHED
Evolveo Strongphone WiFi - Refurbished


Voorraad: 0
 
OutOfStock
49.95

Evolveo G5 - 4G bouwtelefoon


Voorraad: 0
 
OutOfStock
179.00

Evolveo G9 - 4G bouwtelefoon zwart


Voorraad: 0
 
OutOfStock
349.00

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN