Bouwtelefoons die we vaak verkopen!

Bestsellers

Sorteer op:
 
Hammer Energy 2 bouwtelefoon - zwart


Voorraad: 3
Levertijd: 1 werkdag
InStock
219.00

Hammer Energy 2 bouwtelefoon - oranje


Voorraad: 3
Levertijd: 1 werkdag
InStock
219.00

+ GRATIS GLASS
Syco RS-403 Bouwtelefoon


Voorraad: 9
Levertijd: 1 werkdag
InStock
199.00

E-sim!
Hammer Blade 3 bouwtelefoon


Voorraad: 3
Levertijd: 1 werkdag
InStock
309.00

 

Hammer telefoons: veel kwaliteit voor een scherpe prijzen!

De grootste aanbieder op de markt van bouwtelefoons is Hammer. In Oost-Europa is Hammer al jarenlang een gevestigde naam. Langzaam maar zeker wordt Hammer ook hier steeds bekender. De reden: Hammer telefoons hebben veel kwaliteit en zijn goed betaalbaar. In geval van issues of reparaties is ook de service bij Hammer uitstekend geregeld!

De meest populaire smartphone van dit moment (voorjaar 2022) is de Hammer Blade 3. Alles klopt bij deze fraaie bouwtelefoon: snelheid, camera's, robuustheid en de prijs.

Zoekt u een ouderwetse GSM dan bent u helemaal aan het juiste adres bij Hammer. In de bouw is een telefoon met grote toetsen vaak echt een must. Vooral de Hammer 4 Plus is vanwege de grotere toetsen een GSM bestseller uit ons assortiment.

Een nieuwe speler op de markt voor bouwtelefoons is het Belgische Syco. Met de Syco S403 maken ze een duidelijk statement: een prachtige Android 11 smarphone met puike specificaties voor een prijs onder de 200,-

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN