Bouwtelefoons die we vaak verkopen!

Bestsellers

Sorteer op:
 
Hammer IRON 3 LTE bouwtelefoon - zwart


Voorraad: 7
Levertijd: 1 werkdag
InStock
189.00

Hammer 4 PLUS bouwtelefoon


Voorraad: 17
Levertijd: 1 werkdag
InStock
89.99

Hammer Energy 2 bouwtelefoon - zwart


Voorraad: 14
Levertijd: 1 werkdag
InStock
219.00

Hammer Energy 2 bouwtelefoon - oranje


Voorraad: 9
Levertijd: 1 werkdag
InStock
219.00

 

Hammer telefoons: veel kwaliteit voor een scherpe prijzen!

De grootste aanbieder op de markt van bouwtelefoons is Hammer. In Oost-Europa is Hammer al jarenlang een gevestigde naam. Langzaam maar zeker wordt Hammer ook hier steeds bekender. De reden: Hammer telefoons hebben veel kwaliteit en zijn goed betaalbaar. In geval van issues of reparaties is ook de service bij Hammer uitstekend geregeld!

De meest populaire smartphone van dit moment (zomer 2020) is de Active Iron 3 LTE. Alles klopt bij deze fraaie bouwtelefoon: snelheid, camera's, robuustheid en de prijs.

Zoekt u een ouderwetse GSM dan bent u helemaal aan het juiste adres bij Hammer. In de bouw is een telefoon met grote toetsen vaak echt een must. Vooral de Hammer 4 Plus is vanwege de grotere toetsen een GSM bestseller uit ons assortiment.

Check ook de accessoires voor uw Hammer telefoon! Wilt u een Hammer smartphone met accessoires kopen in een speciale actiebundel: profiteer dan van een van de Hammer Extreme Packs.
 


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN