Goedkoop bellen voor senioren? Voordelig uit bij Duidelijk!

Goedkoop mobiel bellen

Goedkoop bellen met Duidelijk! Voordeel

Duidelijk! is hét abonnement voor iedereen die graag zekerheid en "ouderwets" belcomfort zoekt. Doordat Duidelijk! gebruik maakt van het beste netwerk (KPN) van Nederland kunt u er op vertrouwen in bijna alle gevallen onbezorgd te kunnen bellen. Dat is niet alleen in Nederland, maar over heel de wereld!

Waarom voor Duidelijk! kiezen?

Op het gebied van mobiele telefonie zijn enorm veel aanbieders. U ziet door de bomen het bos niet meer. Daarom is Duidelijk! een verademing. Een Duidelijk! abonnement zonder addertjes onder het gras. Heel overzichtelijk, en alle services zoals ze vroeger ook waren. Gewoon betrouwbaar dus!

Met bijvoorbeeld Duidelijk! Voordeel heeft u al een abonnement voor € 0,- per maand en lage beltarieven. Stukken goedkoper dan prepaid en bovendien ook veel handiger! De aansluitkosten bedragen eenmalig € 30,25.

 

De voordelen van Duidelijk! Voordeel

Veel mensen bellen met prepaid, omdat ze niet vast willen zitten aan een duur abonnement. Maar aan prepaid zitten nadelen: dure belminuten, beltegoed dat verloopt en ga zo maar door. Dit leidt zelfs tot situaties waarbij mensen in nood niet kunnen bellen, omdat hun beltegoed op is of net verlopen. Dat wil je liever niet riskeren! Daarom is er Duidelijk! Voordeel.

Duidelijk! Voordeel combineert de voordelen van prepaid met die van een abonnement. Doordat u geen vaste maandelijkse kosten heeft en gewoon betaalt voor wat u werkelijk verbruikt, bent u altijd voordelig uit. Belt u een maand niet? Dan betaalt u ook niets. Bovendien kunt u Duidelijk! Voordeel opzeggen wanneer u wilt, omdat de opzegtermijn slechts een maand bedraagt.

 
Duidelijk! Voordeel - goedkoper dan prepaid!
Duidelijk! Voordeel - goedkoper dan prepaid!
InStock
0.00
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN