ZAGG ZAGGkeys PROfolio Bluetooth Keyboard Case - www.vastenmobiel.com

ZAGG ZAGGkeys PROfolio Bluetooth Keyboard Case

ZAGG ZAGGkeys PROfolio Bluetooth Keyboard Case
ZAGG ZAGGkeys PROfolio Bluetooth Keyboard Case
ZAGG ZAGGkeys PROfolio Bluetooth Keyboard Case
ZAGG ZAGGkeys PROfolio Bluetooth Keyboard Case

114.95

 
Voorraad: 1
Vastenmobiel
vastenmobiel.nl
Aantal:
betaalopties webshop
De ZAGGkeys PROfolio biedt optimale bescherming en ultiem gebruiksgemak in een bijzonder stijlvol jasje!

Hoe handig een tablet ook is, tekstverwerking en breekbaarheid blijken vaak toch struikelblokken te zijn. Deze PROfolio keyboard case biedt de ideale oplossing voor beide problemen! De slanke case is gemaakt van hard plastic en afgewerkt met een leather look textuur. Hierdoor is uw tablet goed beschermd tegen verschillende vormen van schade en krijgt de uitstraling een leuke toevoeging.

De lay-out van de toetsen is gevormd in de zogeheten Island-style. Dit is vergelijkbaar met het toetsenbord van een Apple-computer. Alle toetsen staan los van elkaar, dit typt fijner en het leidt tot aanzienlijk minder typefouten. De ZAGGkeys PROfolio beschikt ook over enkele speciale functietoetsen: Home, Search, Copy/Paste en Skip song zijn hier enkele voorbeelden van.

Het gestroomlijnde uiterlijk zorgt ervoor dat dit keyboard een vaste accessoire wordt voor uw tablet. Het Bluetooth keyboard sluit naadloos aan op de Apple iPad, hierdoor krijgt uw tablet de uitstraling van een laptop. De rand waarin uw iPad komt te staan houdt uw kostbare apparaat stevig op zijn plaats.

De PROfolio laat u ook in het donker typen! Dankzij de backlit keys kunt u ook in een onverlichte ruimte foutloos blijven typen. De toetsen worden in zeven verschillende kleuren opgelicht, welke in drie helderheden kunnen worden ingesteld. Deze kleuren zorgen ervoor dat de ZAGGkeys PROfolio een unieke en eigentijdse uitstraling heeft!

Dankzij een ingebouwde accu hoeft u zich geen zorgen te maken over kabels of losse batterijen. De accu is gemaakt voor maandenlang gebruik en als de accu uiteindelijk toch leeg raakt, kunt u hem met de bijgeleverde micro USB laadkabel opladen.

Kenmerken:

- Island-style toetsenbord
- Dimensies: 248 x 191 x 21mm
- Gewicht: 454g

Levering bestaat uit:

- ZAGG ZAGGkeys PROfolio Bluetooth keyboard case
- Micro USB laadkabel
- Handleiding


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN