Maxcom MM41D telefoon op simkaart - www.vastenmobiel.com

Maxcom MM41D telefoon op simkaart

Maxcom MM41D telefoon op simkaart
Maxcom MM41D telefoon op simkaart
Maxcom MM41D telefoon op simkaart
Maxcom MM41D telefoon op simkaart
Maxcom MM41D telefoon op simkaart

109.00 Uitverkocht

 
Voorraad: 0
Vastenmobiel
vastenmobiel.nl
Aantal:
betaalopties webshop

Maxcom Comfort MM41D

De Maxcom Comfort MM41D is een 4G huistelefoon voorzien van alle belangrijke basisfuncties. Deze telefoon heeft grote toetsen met duidelijke cijfers en luide beltonen. Het menu is in het Nederlands.

Let op! Dit toestel is helaas voorlopig niet leverbaar. Maxcom bereidt een nieuwe oplage voor van dit toestel; deze is waarschijnlijk niet eerder beschikbaar dan maart 2024. Update juni 2024: de kans dat de MM41D niet meer gaat terugkomen, wordt steeds groter. Daarom kunt u deze telefoon niet meer vooruit bestellen.

Goed alternatief: Doro 4100H VoLTE telefoon op simkaart

Geen dure vaste lijn nodig

Er zijn twee belangrijke redenen waarom deze huistelefoon met simkaart interessant voor u kan zijn: op de eerste plaats biedt deze telefoon uitkomst als de vaste lijnaansluiting ontbreekt. Op de tweede plaats is er met de Maxcom MM41D een flinke kostenbesparing mogelijk. Bellen via een goedkoop mobiel abonnement is al gauw € 20,- per maand goedkoper dan een vast nummer bij KPN of Ziggo. Bent u een veelbeller? Dan is Duidelijk! Onbeperkt zeer geschikt voor u.

Ook geschikt voor senioren

Vooral in verpleeghuizen verdwijnen steeds vaker aansluitingen voor een vaste telefoon. Bewoners moeten dan leren omgaan met een mobiele telefoon. Blijkt dit te moeilijk te zijn, dan is deze mobiele bureautelefoon een ideale oplossing. Door de luide tonen en grote toetsen is deze telefoon namelijk ook geschikt voor senioren. Het toestel is voorzien van vijf directe voorkeurtoetsen. Verder zijn er onder de toetsen 2 tot en met 9 snelkeuzenummers te programmeren.

Standaard is de zogenaamde 'dialtime' ingesteld op 3 seconden. De gebruiker moet dus binnen 3 seconden een volgend cijfer hebben ingegeven. Ben je te laat dan gaat de telefoon terug naar het hoofdmenu. Gelukkig is deze dialtime aan te passen naar maximaal 6 seconden of zelfs helemaal uit te zetten. In het laatste geval moet de gebruiker het groene hoorntje indrukken om de telefoon te laten bellen. Dit geeft de gebruiker rust om langzaam een nummer te kiezen of te corrigeren.

Simlockvrij te gebruiken met elke provider op 2G/3G/4G*

De Maxcom MM41D is simlockvrij en met een simkaart van elke provider welke gebruikt maakt van 2G/3G/4G netwerken (dus ook in Belgie en andere landen!). Standaard wordt de telefoon door ons zonder simkaart geleverd. Het toestel heeft een externe antenne waarmee een goede ontvangst gegarandeerd is.

Opties voor mobiel internet

Het is met de Maxcom MM41D mogelijk om een mobiele internetverbinding te maken. De telefoon functioneert dan als een 4G-router. Via de UTP-poort kan bijvoorbeeld een laptop worden aangesloten. Uiteraard werkt deze functie alleen als u ook data afneemt bij uw mobiele provider. De snelheid van de verbinding bedraagt 150Mbps down/50Mbps up. Dat is heel netjes, maar een fabrieksopgave. In de praktijk zullen de snelheden lager liggen. Let op: op de telefoon zelf zit geen internetbrowser. Ook is het mogelijk om de telefoon als WiFi hotspot te gebruiken om bijvoorbeeld draadloos een tablet aan te melden.
 

Opties voor bellen via headset

Bellen via een headset kan via de Maxcom MM41D via de 3,5mm jackplug poort die speciaal gemaakt is om een headset aan te sluiten. Let op: wilt u bellen via een ander type headset (met bijvoorbeeld een RJ10 aansluiting), dan kan het zijn dat dit niet goed werkt omdat headsets op vele manieren en verschillende specificaties worden gemaakt. Het is ook mogelijk om via Bluetooth een headset te koppelen, zo kunt u bijvoorbeeld uw iPod's of andere type bluetooth headsets koppelen.

Belangrijkste functies:
 • Talen: Nederlands (en Engels, Frans, Italiaans, Noors, Portugees, Roemeens, Fins, Zweeds, Pools)
 • Besturingssysteem: Android 4.4
 • Vijf M snelkiesnummers
 • Handsfree functie: ja
 • Onder de cijfers 2-9 kunnen telefoonnummers worden gezet als sneltoetsen
 • Verlicht kleurendisplay vertoont provider, tijd en datum
 • Nummerweergave
 • Blacklist om eventueel nummers te blokkeren
 • Bellen via de hoorn of handsfree
 • 12 beltonen (extra zijn toe te voegen via filemanager)
 • 6 volumes beltoon
 • 2000 contacten telefoon / 250 contacten simkaart
 • SMS versturen en ontvangen
 • Back-up batterij bij stroomuitval
 • Bluetooth (voor koppeling met bluetooth headset of speaker)
 • UTP poort voor UTP internetkabel / WiFi hotspot voor draadloos internet
 • Oproepen doorschakelen/in de wacht
 • Uiteraard simlock vrij, dus met elke provider te gebruiken (2G/3G/4G*)
 • VoLTE ondersteuning: Ja*
 • Simkaarthouder: gewone simkaart (Mini-formaat)
 • Externe antenne
 • FM Radio / Kalender / rekenmachine
 • 2G 900/1800Mhz / 3G 900/2100Mhz / 4G 1/3/7/8/20/38
 • Kleur: zwart
Er zit een 3,5 jack headsetaansluiting op deze telefoon, dus kan er desgewenst ook een bedrade headset op worden aangesloten.

*Vanuit de fabrikant is een VoLTE (bellen via 4G) mogelijkheid op de telefoon geplaatst. Praktijk is echter dat deze functie op dit toestel niet functioneert in Nederland. Nederlandse providers laten namelijk maar beperkt toestellen toe op hun VoLTE netwerken. Het toestel gebruikt voor het bellen altijd 2G of 3G. De 4G verbinding kan alleen voor datatoepassingen worden gebruikt. Of Nederlandse providers deze Maxcom 4G telefoon ooit zult toelaten op VoLTE is onbekend. In het algemeen geldt dit voor de meeste 4G bureautelefoons en 4G gateways. VoLTE werkt bij de meeste apparaten van welke fabrikant, webshop of merk dan ook niet of onvoldoende in Nederland (datum van schrijven: augustus 2023).Inhoud verpakking:
 • Maxcom MM41D comfort
 • Hoorn
 • Krulsnoer
 • Back-up batterij
 • Adapter netvoeding (Nederlandse stekker)
 • Uitgebreide handleiding (Nederlands)


Schrijf een reactie

Vastenmobiel.com  - Re: Maxcom MM41D comfort
17-04-2024 16:38:39
Uw constatering bij punt 1 klopt inderdaad. Reden dus om beter te kiezen voor bijvoorbeeld de Doro 4100H, te vinden via het zoekvenster bovenaan deze pagina.Voor wat betreft punt 2: Helaas kunnen op zowel de Maxcom als de Doro geen andere telefoons worden aangesloten. Als u zelf wilt kiezen welkte toestellen u wilt aansluiten dan kunt u beter kiezen voor een EasySaver 8848 4G VoLTE, ook via het zoekvenster te vinden.
van Groningen  - Maxcom MM41D comfort
17-04-2024 16:28:16
Beste, twee vragen over de Maxcom MM41D comfort:1) U schrijft hier: "VoLTE werkt bij de meeste apparaten ... niet of onvoldoende". Zou dat betekenen dat zodra KPN, T-Mobile en al de 2G en 3G netwerken binnenkort uitfaseren dit toestel niet meer bruikbaar zou zijn?2) Kunnen de andere telefoons aan de Maxcom MM41D comfort zodat ze via dit toestel ook kunnen bellen?Alvast bedankt voor Uw antwoorden,

Met vriendelijk groet,

VvG
Vastenmobiel.com  - Snelkiestoetsen programmeren
27-03-2024 16:04:12
Zie pagina 31 van de handleiding:14.3 Geheugen M1-M5

U kunt contacten toewijzen aan de M1-M5 toetsen. Om dit te doen selecteert u MENU > INSTELLINGEN > GESPREKSINSTELLINGEN > ALGEMENE INSTELLINGEN > GEHEUGEN M1-M5. Gebruik de toetsen Omhoog/Omlaag/Rechts/Links om te selecteren aan welke toets u het contact wilt toewijzen. Druk op OPTIES > Kiezen om een opgeslagen contactpersoon toe te voegen of Voer nummer in om handmatig een telefoonnummer toe te voegen.

14.4 Snelkiesnummer

U kunt contacten toewijzen aan de toetsen 2-9.

Om dit te doen, moet u ervoor zorgen dat snelkiezen op uw telefoon is ingeschakeld: MENU > INSTELLINGEN > GESPREKINSTELLINGEN > ALGEMENE INSTELLINGEN > SNELKIEZEN > STATUS > (AAN/UIT).

Om een contactpersoon toe te wijzen aan toets 2 - 9 selecteert u: MENU > INSTELLINGEN > GESPREKINSTELLINGEN > ALGEMENE INSTELLINGEN > SNELKEUZE > NUMMERS INSTELLEN > gebruik de toets Omhoog/Omlaag om de cijfertoets te selecteren waaraan u het contact wilt toewijzen. Voer het nummer handmatig in of selecteer uit bestaande opgeslagen contacten BEWERKEN > OPTIES > CONTACTEN > selecteer het juiste contact > OPTIES > SELECTEREN > OPTIES > OK.

Als u snelkiezen wilt gebruiken, houdt u in standby of wanneer u de hoorn opneemt de betreffende toets ingedrukt totdat het betreffende bericht op het scherm verschijnt.

jurgen verbrugghe  - MAXCOM MM41D
27-03-2024 15:51:29
Hallo,hoe kan ik de snelkiestoetsen (M1-M5) programmeren.
Vastenmobiel.com  - Lengte spiraalkabel
19-01-2024 11:51:25
We krijgen van klanten en bezoekers meerdere vragen binnen over de lengte van de spiraalkabel van de Maxcom MM41D. Deze is echter vrij eenvoudig te wisselen door een andere langere spiraalkabel. Het toestel gebruikt namelijk de reguliere spiraalkabel die op elke andere vaste telefoon wordt gebruikt. Deze zijn voorzien van RJ10 connectors. Op Google zoeken naar 'spiraalkabel RJ10' levert genoeg aanbieders op die deze kabels in verschillende lengtes verkopen. Let hierbij op dat de beschreven lengte de volledig uitgetrokken kabellengte beschrijft, het is dus verstandig er één aan te schaffen die wat langer is dan de lengte die u wilt overbruggen.

Bij de lokale bouwmarkt of elektronica vakhandel zijn deze kabels soms ook nog wel verkrijgbaar.

Nicole Pepels  - Spiraalkabel
19-01-2024 9:55:24
Voor mijn moeder van 91 jaar is de spiraalkabel te kort waardoor ze het toestel steeds van het kastje trekt. Is het mogelijk een langere spiraalkabel aan te schaffen? Groet, Nicole
Hedy Gerards   - Korte spriraalkabel
16-01-2024 13:29:44
Hallo, ik heb de telefoon aangeschaft voor mijn moeder van 92jr. Voor haar is de kabel ook wat kort. Hebben jullie ook een langere kabel? Bvd Hedy Gerards
Vastenmobiel.com  - Maxcom mm41D aankrijgen
12-12-2023 8:39:47
Ik zie nu dat je op 2-12 een eerste reactie hebt gestuurd. Heeft de telefoon het sinds deze datum geen enkele keer gedaan? Dan kunnen er een paar oorzaken zijn.Check: de stekker eruit halen, dan weer terugplaatsen. Dan krijg je kort een Maxcom logo in beeld en daarna een groene batterij en groene stekker, daarna wordt het scherm zwart. Zie je dit allemaal niet, dan zou de stroomadapter (of het snoertje) ervan kapot kunnen zijn. Eventueel testen met een andere adapter Output 5V 1A.Is er wel een Maxcom logo te zien, dan werkt de adapter. Door het rode knopje zo’n vijf seconden ingedrukt te houden, verschijnt het Maxcom logo weer in beeld en daarna het hoofdmenu. De telefoon staat nu aan.Zit de back-up accu in de telefoon? Deze kun je nog loskoppelen, want de telefoon werkt ook zonder. Misschien geeft de accu een conflict.Wat ook mag: een filmpje maken van de situatie en deze met ons delen. Dan kunnen we even ‘live’ meekijken.Is de telefoon gevallen? Dan zou de telefoon ook gewoon defect kunnen zijn.Vriendelijke groet,

Vastenmobiel.com
Bas Remijn  - weer aanzetten van de maxcom MM41D telefoon
11-12-2023 21:07:30
de telefoon van mij oom is ongeveer anderhalve dag van de stroom geweest. Zou dit er iets mee te maken kunnen hebben dat hij het nu nog steeds niet doet, nadat hij alweer een paar dagen in het stopcontact zit? Graag z.s.m. uw reactie.
Bas Remijn  - weer aanzetten van de maxcom MM41D telefoon
10-12-2023 19:28:00
Helaas met de aan/uit knop onder het rode hoorntje gebeurt er nog niets?
Vastenmobiel.com  - RE: weer aanzetten van de maxcom MM41D telefoon
04-12-2023 8:56:43
De aan/uit knop van het toestel zit onder het rode hoorntje, daarmee zou het moeten lukken.
Bas Remijn  - weer aanzetten van de maxcom MM41D telefoon
02-12-2023 18:09:28
de maxcom MM41D telefoon van mijn oom is uit het stopcontact geweest. Nu ik deze weer in het stopcontact heb gedaan, blijft het display zwart. Hoe kan ik hem weer aanzetten? MVrGr. Bas Remijn
Colman Bea  - TOP service
11-11-2023 11:02:09
Ik kocht Maxcom comfort MM41D aan voor mijn hoogbejaarde moeder.
Ik heb eerst via mail info gevraagd waarop iedere keer een zéér vlugge reactie kwam.
Nadien ondervond ik dat de spiraalkabel voor moeder wat kort was, vermits ze in bed vaak ligt. Ik had zelf al opzoekwerk gedaan om dit op te lossen maar dit was niet nodig. Jullie hebben me na verkoop hierbij opnieuw uit de nood geholpen.
Nog nooit heb ik bij een online aankoop zo geholpen geweest. TOP TOP TOP service.
vastenmobiel.com  - Stille modus uit-aan zetten
26-07-2023 12:36:15
Beste gebruikers,

Regelmatig krijgen we de vraag hoe de stille modus uitgezet kan worden. Dit staat namelijk niet in de handleiding van de Maxcom MM41D. Inkomende belletjes geven geen geluid, terwijl je ze op het scherm wel ziet doorkomen. De oplossing is gelukkig simpel, maar je moet even weten hoe. Houd de # toets enkele seconden ingedrukt en je zet daarmee de stille modus weer uit. Zo kun je 'm ook weer aanzetten. Dus # (een poosje indrukken) is de oplossing!

Vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com
Vastenmobiel.com  - Re: Geen verbinding
15-05-2023 11:13:57
Er zit op het rode hoorntje een aan/uit logo. Als u deze knop lang indrukt gaat het toestel aan (of uit). Ik denk dat het hiermee moet lukken?
Paola Habets  - Geen verbinding
13-05-2023 16:50:04
Wat kan ik verkeerd hebben gedaan? Simkaart zit erin en batterij opgeladen, maar hij is dood. HELP!!!

Groetjes Paola
Bas Remijn  - handleiding Nederlands telefoontoestel Maxcom MM41D
20-01-2023 15:05:17
Hallo, is het mogelijk dat ik de handleiding van de Maxcom MM41D in het Nederlands toegestuurd kan krijgen?
Alvast bedankt voor uw medewerking. MVrGr. Bas Remijn
WENS HENRI  - telefoontoestel Maxcom MM41D
11-09-2022 11:44:48
Geachte ,
Ik ben helaas mijn handleiding voor dit toestel verloren en heb daarmee enkele problemen. Kan U er langs deze een kopij van bezorgen ? In dankbaarheid voor Uw medewerking........ H.Wens
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN