Lees of schrijf een review | vastenmobiel.com
Lees en deel ervaringen

Wilt u graag iets met andere bezoekers delen omtrent onze producten of diensten? Schrijf dan iets in ons gastenboek!

Wij vragen u om een emailadres, zodat wij - als dat nodig is - persoonlijk kunnen reageren. Uiteraard delen wij uw mailadres niet met andere bezoekers van het gastenboek.


Zowel met positieve als kritische reacties helpt u ons en andere bezoekers van onze webshop.
Alvast hartelijk dank!

 
Geplaatst door: Remond Velzeboer 3-08-2019 15:51:02
Beoordeling:
Gebeld met vragen over het voor mijn moeder meeste geschikte toestel. De aardige mijnheer aan de lijn wist meteen antwoord op alle vragen, ik merkte dat hij wist waar hij het over had. Het toestel werd snel geleverd met een Nederlandstalige handleidingen voldoet inderdaad aan de verwachtingen. Prima service
Geplaatst door: Decoster Ronny 30-07-2019 07:07:46
Beoordeling:
Het touch screen van mijn hammer bouwtelefoon liet het plots afweten, contact genomen met vastenmobiel. Telefoon werd opgehaald, hersteld en terugbezorgd binnen de 10 dagen. Nieuw scherm, nieuwe luidspreker en alle updates. Alles netjes onder garantie.
Geplaatst door: Rita Verkoyen 18-07-2019 08:44:26
Beoordeling:
Bij ons moeder in het woon-zorgcentrum in België hebben ze geen vaste telefoonkabel. Eerst hebben we een gsm gekocht, maar daar kon ze niet mee werken. Uiteindelijk hebben wij een easysaver 8848 via vastenmobiel aangekocht en zijn super tevreden.Nu heeft ze haar oude vertrouwde telefoon terug. Ik had dit veel vroeger moeten doen, maar had te veel schrik dat het in België niet zou werken. Maar door de goede service en web-site is dit alles goed verlopen. Een aanrader !
Geplaatst door: Peter 5-07-2019 13:22:37
Beoordeling:
Onlangs hebben we een Huawei F685 DECT toestel op GSM gekocht bij dit bedrijf. Goede service, en snelle levering. Dit toestel was bijna nergens te krijgen, behalve bij vastenmobiel.com. De ideale oplossing voor ons!
Geplaatst door: Thomas 15-05-2019 15:08:28
Beoordeling:
Super service, snel bereikbaar en altijd klantvriendelijk
Geplaatst door: Jan van Asperdt 5-05-2019 14:27:33
Beoordeling:
Top service, na bestelling van een Easysaver 8848 werkte deze niet naar behoren, ik heb toen contact opgenomen met vastenmobiel en werd professioneel en vriendelijk te woord gestaan. Vastenmobiel heeft toen een nieuwe Easysaver opgestuurd, nog voor ik de niet werkende moest retourneren, de nieuwe heb ik al ontvangen en werkt na behoren. (Nu kan ik mijn moeder in de zorginstelling weer bereiken, via de Easysaver 8848)
Geplaatst door: Marianne 10-04-2019 17:07:20
Beoordeling:
Ik ben bijna 60 en had nog nooit wat via Internet besteld totdat ik bij u terecht kwam voor een nieuwe accu voor mijn General Mobile Mobiele telefoon. Ik ben er superblij mee en onder de indruk van uw accurate snelle afhandeling en verzending. Ik hoefde er niet eens voor thuis te blijven omdat uw enveloppe zo door de brievenbus kon. Reuze bedankt, de accu doet het prima!

Ik had aan vrienden gevraagd hoe ik het beste zo’n accu kon bestellen en hadden ze mij een andere site die accu's verkoopt aangeraden. Nou op die website was er geen merk General Mobile te bekennen maar bij U wel. Ik blij.

Ik wens u veel goede zaken verder.

Met een hartelijke groet,
Marianne uit Amsterdam.
Geplaatst door: Vastenmobiel.com 10-04-2019 10:00:09
Beoordeling:
Geachte Taybi,

Naar aanleiding van uw review het volgende: de Huawei F685 is inderdaad uit de verpakking geweest, omdat we deze telefoons bij binnenkomst testen en van een Nederlandse handleiding voorzien.

Afhankelijk van wat er beschikbaar is op de buitenlandse markten, kan het variëren welk logo op het toestel staat. We laten dan niet telkens nieuwe productfoto's maken. Wel vermelden we altijd bij het artikel welk logo er op de handset staat. Bij de huidige voorraad is dit eentje van Tele2.

Het logo heeft geen enkel effect op de werking van het toestel. Mogelijk is dit voor het oog wel minder mooi, maar meestal wordt deze specifieke telefoon, een GSM bureautelefoon via DECT, gekocht voor een specifiek probleem, zodat we al veel mensen hebben kunnen helpen.

We vinden het spijtig dat de telefoon niet aansluit bij uw wensen, dat hadden we uiteraard graag anders gezien.

Met vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com
Geplaatst door: Taybi 9-04-2019 18:03:35
Beoordeling:
Vast toestel met simkaart gekocht waarvan de openingslabel kapot is, waarvan de oplader en telefoon al een keer uit zijn plastic zijn geweest, daarnaast staat op het toestel Tele2 ook dit is niet te zien op de originele website afbeeldingen. Vind het een zeer kwalijke zaak
Geplaatst door: Stefanse 2-04-2019 10:08:39
Beoordeling:
Voor mijn oma een "vaste" telefoon nodig terwijl er geen vaste lijn aanwezig is in het verzorgingstehuis. EasySaver is de perfecte oplossing!
Geplaatst door: Sybrandij 11-03-2019 08:05:04
Beoordeling:
De vaste lijn in het verzorgingstehuis van mijn oude schoonmoeder werd opgeheven. En een mobiel toestel was, gelet op haar beperkingen echt geen optie. Met de EasySaver kan zij haar BigButton-telefoon blijven gebruiken alsof er niets gebeurd is. Perfecte oplossing. Zeer aanbevolen!
Geplaatst door: Wolfgang 4-02-2019 12:31:01
Beoordeling:
In de zoektocht naar een passende, eerste smartphone voor een 60 plusser uitgekomen op een bouwtelefoon van het merk Hammer waar wij eerlijk gezegd nog niet eerder van gehoord hadden.

Voordat we de order plaatsten toch nog even telefonisch contact gezocht met V&M aangaande voorwaarden onverhoopt retourneren. Bewonderenswaardig was dat de medewerker goed luisterde naar onze keuzevorming van de aanvankelijk geselecteerde 18x9.
Naar zijn mening zou de goedkopere Energy beter bij ons profiel passen. We hebben zijn advies ter harte genomen.

Als gebruiker van iPhones sedert jaren zijn wij aangenaam verrast van de prijs/functionaliteit van de Hammer Energy. Deze telefoon ligt prettig in de hand en is met 200 gram zeker geen monster van een unit zoals sommige andere bouwtelefoons dat wel kunnen zijn.
De bijgekochte screenprotector is niet echt nodig want je moet wel echt domme pech hebben wilt er ernstige krasschade of glasbreuk ontstaan. www.youtube.com/watch?v=jJRztbTl4IA
Geplaatst door: Decoster Ronny 14-01-2019 12:36:25
Beoordeling:
Bouwtelefoon na een dag ontvangen, voldoet prima, toffe firma.
Geplaatst door: N. Hennipman 11-01-2019 20:43:28
Beoordeling:
Ik ben voor onze sportvereniging uitgebreid door team vastenmobiel per mail geadviseerd voor een voordelige beloplossing/mogelijkheden internet buitengebied. Hartelijk bedankt hiervoor!

Aanvankelijk een toestel gekozen wat achteraf toch niet handig bleek. Terugsturen en vervolgens omruilen voor een ander nieuw toestel werd probleemloos opgelost. Betrouwbaar bedrijf!

De Huawei f 610 kwam uiteindelijk als beste oplossing uit de bus en deze bevalt tot heden goed.
Geplaatst door: Harry van Schaik 27-11-2018 14:46:43
Beoordeling:
Top bedrijf!!!!! oude bouwtelefoon had storing en wordt onder garantie gemaakt. gelijk een nieuwe erbij gekocht en werd zonder te vragen netjes door de eigenaar geïnstalleerd. dit bedrijf verkoopt niet alleen, maar heeft ook nog eens top service en zijn zeker niet duur. Kortom als je een goede bouwtelefoon nodig heb, kun je met een goed gevoel bij dit bedrijf uw aan kopen doen.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN