Lees of schrijf een review | vastenmobiel.com
Lees en deel ervaringen

Wilt u graag iets met andere bezoekers delen omtrent onze producten of diensten? Schrijf dan iets in ons gastenboek!

Wij vragen u om een emailadres, zodat wij - als dat nodig is - persoonlijk kunnen reageren. Uiteraard delen wij uw mailadres niet met andere bezoekers van het gastenboek.


Zowel met positieve als kritische reacties helpt u ons en andere bezoekers van onze webshop.
Alvast hartelijk dank!

 
Geplaatst door: Stefanse 2-04-2019 10:08:39
Beoordeling:
Voor mijn oma een "vaste" telefoon nodig terwijl er geen vaste lijn aanwezig is in het verzorgingstehuis. EasySaver is de perfecte oplossing!
Geplaatst door: Sybrandij 11-03-2019 08:05:04
Beoordeling:
De vaste lijn in het verzorgingstehuis van mijn oude schoonmoeder werd opgeheven. En een mobiel toestel was, gelet op haar beperkingen echt geen optie. Met de EasySaver kan zij haar BigButton-telefoon blijven gebruiken alsof er niets gebeurd is. Perfecte oplossing. Zeer aanbevolen!
Geplaatst door: Wolfgang 4-02-2019 12:31:01
Beoordeling:
In de zoektocht naar een passende, eerste smartphone voor een 60 plusser uitgekomen op een bouwtelefoon van het merk Hammer waar wij eerlijk gezegd nog niet eerder van gehoord hadden.

Voordat we de order plaatsten toch nog even telefonisch contact gezocht met V&M aangaande voorwaarden onverhoopt retourneren. Bewonderenswaardig was dat de medewerker goed luisterde naar onze keuzevorming van de aanvankelijk geselecteerde 18x9.
Naar zijn mening zou de goedkopere Energy beter bij ons profiel passen. We hebben zijn advies ter harte genomen.

Als gebruiker van iPhones sedert jaren zijn wij aangenaam verrast van de prijs/functionaliteit van de Hammer Energy. Deze telefoon ligt prettig in de hand en is met 200 gram zeker geen monster van een unit zoals sommige andere bouwtelefoons dat wel kunnen zijn.
De bijgekochte screenprotector is niet echt nodig want je moet wel echt domme pech hebben wilt er ernstige krasschade of glasbreuk ontstaan. www.youtube.com/watch?v=jJRztbTl4IA
Geplaatst door: Decoster Ronny 14-01-2019 12:36:25
Beoordeling:
Bouwtelefoon na een dag ontvangen, voldoet prima, toffe firma.
Geplaatst door: N. Hennipman 11-01-2019 20:43:28
Beoordeling:
Ik ben voor onze sportvereniging uitgebreid door team vastenmobiel per mail geadviseerd voor een voordelige beloplossing/mogelijkheden internet buitengebied. Hartelijk bedankt hiervoor!

Aanvankelijk een toestel gekozen wat achteraf toch niet handig bleek. Terugsturen en vervolgens omruilen voor een ander nieuw toestel werd probleemloos opgelost. Betrouwbaar bedrijf!

De Huawei f 610 kwam uiteindelijk als beste oplossing uit de bus en deze bevalt tot heden goed.
Geplaatst door: Harry van Schaik 27-11-2018 14:46:43
Beoordeling:
Top bedrijf!!!!! oude bouwtelefoon had storing en wordt onder garantie gemaakt. gelijk een nieuwe erbij gekocht en werd zonder te vragen netjes door de eigenaar geïnstalleerd. dit bedrijf verkoopt niet alleen, maar heeft ook nog eens top service en zijn zeker niet duur. Kortom als je een goede bouwtelefoon nodig heb, kun je met een goed gevoel bij dit bedrijf uw aan kopen doen.
Geplaatst door: H. Klaassen 9-11-2018 16:53:10
Beoordeling:
We hebben ons verwonderd hoe mijn oom van 99 jaar direct eigen was met dit toestel de Huawei F 610. Zijn eerste opmerking "het is weer net als vroeger" daarom kan ik dit toestel warm aanbevelen voor verpleeghuizen etc. Ook over de services en de begeleiding waren we blij verrast.
Geplaatst door: William 23-10-2018 10:19:18
Beoordeling:
Ik was al erg lang op zoek naar een systeem om mijn bejaarde vader de mogelijkheid te bieden om eenvoudig hulp te kunnen krijgen zonder voortdurend met een knop of telefoon rond te moeten lopen. Voor bejaarde mensen is het minder vanzelfsprekend om een gsm mee te nemen.
Ook is de wens om zolang mogelijk zelfstandig te blijven wonen.
Hij heeft notabene een alarmknop van een zorginstelling maar draagt die 's-nachts niet!
Om niet het risico te lopen dat hij hulpeloos in huis ligt of vastzit op de traplift door een storing ben ik dolgelukkig dat ik dit systeem heb ontdekt. Er kunnen maximaal 15 alarmknoppen op.
Ik heb inmiddels 4 alarmknoppen in gebruik en zojuist nogmaals 4 stuks gekocht.
Het bereik is geweldig! Van zijn werkplaatsje in de tuin tot deze alarmunit (ca 10 meter met heel veel muren ertussen) is geen enkel probleem. En het mooie is dat elke alarmknop zo ingesteld kan worden dat ik precies weet welke knop ingedrukt is zodat localisering erg eenvoudig is.
Het systeem werkt geweldig met zowel bellen als een sms-bericht en gaat echt net zolang door tot de oproep beantwoord wordt.
Met de huidige knoppen heb ik werkplaats, traplift, badkamer en overloop beveiligd maar de nieuwe knoppen beveiligen ook de voordeur (bij eventueel ongewenste bellers), de douchecabine, het tweede toilet en de keuken.
Ik woon op 150 meter afstand en kan nu gerust gaan slapen omdat een eventuele hulproep nu heel eenvoudig is.
Mijn familie en ik zijn erg blij met het systeem. Het instellen heeft mij ca 3 uur gekost om alles goed uit te zoeken en te noteren en precies 0,56 Euro aan belkosten. Ik gebruik een prepaid simkaart met 50 Euro beltegoed die op dezelfde datum als mijn eigen gsm opgewaardeerd moet worden. Ik test het systeem periodiek op de werking en zeker 1x per maand.
Zelf een eventuele stroomuitval wordt na langer als 30 minuten gemeld (indien ingesteld) maar de unit blijft door een accu toch werken.
Conclusie: Dank u wel vastenmobiel!
Geplaatst door: Imre 2-10-2018 18:12:35
Beoordeling:
Geweldige service, vragen vooraf werden goed beantwoord. Was voor mijn moeder die haar handen nauwelijks meer kon gebruiken en dit werkte prima met de contacten onder de sneltoets en de handsfree button. Helaas heeft ze er kort van mogen genieten, daarna een geweldige aftersales.
Geplaatst door: Marcel 23-09-2018 10:39:32
Beoordeling:
Voor mijn vader in verzorgingstehuis EasySaver GSM-DP1 besteld. Vlekkeloos proces met heldere communicatie, de telefoon de dag erna in huis!
Geplaatst door: Marion 3-09-2018 09:47:26
Beoordeling:
Geweldige goede service, wij hadden een screenprotector besteld maar deze werd helaas gebarsten door ons ontvangen (waarschijnlijk ruig bij de post mee omgegaan), na contact met vastenmobiel kregen wij geheel kosteloos een nieuwe toegestuurd! Hartelijk Bedankt voor deze service!
Geplaatst door: Ursela 14-08-2018 17:41:31
Beoordeling:
Snelle levering en prima service.
Aanvankelijk een Evolveo X3 aangeschaft, maar deze voldeed niet aan de verwachtingen. (Scherm van de contacten is onduidelijk). Toestel zonder problemen omgeruild voor een Hammer 3+ op advies van Vast en Mobiel. Dit bleek voor mijn man een prima toestel te zijn. Nadien nog een vraag over een instelling, deze vraag werd ook vlot beantwoord.
Kortom: zeer tevreden over Vast en Mobiel en zeer tevreden over de Hammer 3+.
Geplaatst door: Hans 12-08-2018 08:54:34
Beoordeling:
Gewoon erg goed snelle levering en telefonisch zeer goede uitleg en de hammer energy 18x9 een mooi toestel voor deze prijs
Geplaatst door: Riaz 6-08-2018 22:41:12
Beoordeling:
Bedankt!

Nadat mijn oplader van het merk blackview type c verlengd stuk was gegaan, Ben ik langs telefoon winkels en op de markt geweest maar dat allemaal tevergeefs, inmiddels mijn mobile al twee dagen met leeg accu. Paniek brak bijna los. Tot dat ik via google bij jullie terecht kwam. Vrijdag besteld zaterdag in mijn brievenbus.
Ik was super blij en zeer onder de indruk van jullie snelle distributie.

Bedankt voor jullie goede en harde werk. Het wordt zeer gewardeerd.

Groetjes, Riaz
Geplaatst door: Henk 22-07-2018 22:25:48
Beoordeling:
EasySaver 8848 besteld, helaas was hier een probleem mee
Dit probleem voorgelegd aan vastenmobiel, direct een bericht terug dat er een nieuw exemplaar was verstuurt, en een verontschuldiging erbij, na ontvangst moest ik het probleem apparaat retour sturen.
geweldig goede service, gateway werk nu naar behoren.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN