Lees of schrijf een review | vastenmobiel.com
Lees en deel ervaringen

Wilt u graag iets met andere bezoekers delen omtrent onze producten of diensten? Schrijf dan iets in ons gastenboek!

Wij vragen u om een emailadres, zodat wij - als dat nodig is - persoonlijk kunnen reageren. Uiteraard delen wij uw mailadres niet met andere bezoekers van het gastenboek.


Zowel met positieve als kritische reacties helpt u ons en andere bezoekers van onze webshop.
Alvast hartelijk dank!

 
Geplaatst door: Kim 14-11-2019 10:22:25
Beoordeling:
Voor onze zorginstelling hebben we 250 easysavers uitgerold. Daar wij in het oosten / zuiden van het land opereren is er soms wat issues met dekking van onze mobiele provider maar door gebruik te maken van losse antennes in plaats van de spriet antenne achterop de easysaver is er toch een goed verbinding.
Vastenmobiel denken daarin goed met ons mee en zagen geen probleem om de spriet antennes voor een klein bedrag om te ruilen. Top service
Geplaatst door: Ron 3-11-2019 06:55:36
Beoordeling:
Een GSM gateway besteld welke snel geleverd werd. Na een dag of vier gaf deze de geest. Na contact Vast en mobiel werd er direct een nieuwe verstuurd en kon de defecte achteraf terug gestuurd worden.
Prima service!
Geplaatst door: Hans L 23-10-2019 21:03:56
Beoordeling:
Bestelling werd erg snel geleverd en goed verpakt! Blij mee!
Geplaatst door: M. Dijkman 18-10-2019 17:05:10
Beoordeling:
contact gehad over 2 robuuste werktelefoons, een advies gekregen voor een goedkoper en beter model.
Super tevreden en prima service.
Geplaatst door: andrew Buyk 10-09-2019 22:11:40
Beoordeling:
mijn telefoon is 2 keer terug geweest naar de fabriek (binnen de garantietijd)geweldige service van vast en mobiel en hopelijk is het nu niet meer nodig !

voor de toekomst, nieuwe gsm nodig ga naar Vast en Mobiel!
Geplaatst door: Hans schruijer 8-08-2019 16:21:34
Beoordeling:
Mijn telefoon was kapot ik kreeg adres en hij werd opgehaald na een week gerepareerd en retour bezorgd deze firma heeft een pluim verdient grote klasse
Geplaatst door: Remond Velzeboer 3-08-2019 15:51:02
Beoordeling:
Gebeld met vragen over het voor mijn moeder meeste geschikte toestel. De aardige mijnheer aan de lijn wist meteen antwoord op alle vragen, ik merkte dat hij wist waar hij het over had. Het toestel werd snel geleverd met een Nederlandstalige handleidingen voldoet inderdaad aan de verwachtingen. Prima service
Geplaatst door: Decoster Ronny 30-07-2019 07:07:46
Beoordeling:
Het touch screen van mijn hammer bouwtelefoon liet het plots afweten, contact genomen met vastenmobiel. Telefoon werd opgehaald, hersteld en terugbezorgd binnen de 10 dagen. Nieuw scherm, nieuwe luidspreker en alle updates. Alles netjes onder garantie.
Geplaatst door: Rita Verkoyen 18-07-2019 08:44:26
Beoordeling:
Bij ons moeder in het woon-zorgcentrum in België hebben ze geen vaste telefoonkabel. Eerst hebben we een gsm gekocht, maar daar kon ze niet mee werken. Uiteindelijk hebben wij een easysaver 8848 via vastenmobiel aangekocht en zijn super tevreden.Nu heeft ze haar oude vertrouwde telefoon terug. Ik had dit veel vroeger moeten doen, maar had te veel schrik dat het in België niet zou werken. Maar door de goede service en web-site is dit alles goed verlopen. Een aanrader !
Geplaatst door: Peter 5-07-2019 13:22:37
Beoordeling:
Onlangs hebben we een Huawei F685 DECT toestel op GSM gekocht bij dit bedrijf. Goede service, en snelle levering. Dit toestel was bijna nergens te krijgen, behalve bij vastenmobiel.com. De ideale oplossing voor ons!
Geplaatst door: Thomas 15-05-2019 15:08:28
Beoordeling:
Super service, snel bereikbaar en altijd klantvriendelijk
Geplaatst door: Jan van Asperdt 5-05-2019 14:27:33
Beoordeling:
Top service, na bestelling van een Easysaver 8848 werkte deze niet naar behoren, ik heb toen contact opgenomen met vastenmobiel en werd professioneel en vriendelijk te woord gestaan. Vastenmobiel heeft toen een nieuwe Easysaver opgestuurd, nog voor ik de niet werkende moest retourneren, de nieuwe heb ik al ontvangen en werkt na behoren. (Nu kan ik mijn moeder in de zorginstelling weer bereiken, via de Easysaver 8848)
Geplaatst door: Marianne 10-04-2019 17:07:20
Beoordeling:
Ik ben bijna 60 en had nog nooit wat via Internet besteld totdat ik bij u terecht kwam voor een nieuwe accu voor mijn General Mobile Mobiele telefoon. Ik ben er superblij mee en onder de indruk van uw accurate snelle afhandeling en verzending. Ik hoefde er niet eens voor thuis te blijven omdat uw enveloppe zo door de brievenbus kon. Reuze bedankt, de accu doet het prima!

Ik had aan vrienden gevraagd hoe ik het beste zo’n accu kon bestellen en hadden ze mij een andere site die accu's verkoopt aangeraden. Nou op die website was er geen merk General Mobile te bekennen maar bij U wel. Ik blij.

Ik wens u veel goede zaken verder.

Met een hartelijke groet,
Marianne uit Amsterdam.
Geplaatst door: Vastenmobiel.com 10-04-2019 10:00:09
Beoordeling:
Geachte Taybi,

Naar aanleiding van uw review het volgende: de Huawei F685 is inderdaad uit de verpakking geweest, omdat we deze telefoons bij binnenkomst testen en van een Nederlandse handleiding voorzien.

Afhankelijk van wat er beschikbaar is op de buitenlandse markten, kan het variëren welk logo op het toestel staat. We laten dan niet telkens nieuwe productfoto's maken. Wel vermelden we altijd bij het artikel welk logo er op de handset staat. Bij de huidige voorraad is dit eentje van Tele2.

Het logo heeft geen enkel effect op de werking van het toestel. Mogelijk is dit voor het oog wel minder mooi, maar meestal wordt deze specifieke telefoon, een GSM bureautelefoon via DECT, gekocht voor een specifiek probleem, zodat we al veel mensen hebben kunnen helpen.

We vinden het spijtig dat de telefoon niet aansluit bij uw wensen, dat hadden we uiteraard graag anders gezien.

Met vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com
Geplaatst door: Taybi 9-04-2019 18:03:35
Beoordeling:
Vast toestel met simkaart gekocht waarvan de openingslabel kapot is, waarvan de oplader en telefoon al een keer uit zijn plastic zijn geweest, daarnaast staat op het toestel Tele2 ook dit is niet te zien op de originele website afbeeldingen. Vind het een zeer kwalijke zaak
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN