Lees of schrijf een review | vastenmobiel.com
Lees en deel ervaringen

Wilt u graag iets met andere bezoekers delen omtrent onze producten of diensten? Schrijf dan iets in ons gastenboek!

Wij vragen u om een emailadres, zodat wij - als dat nodig is - persoonlijk kunnen reageren. Uiteraard delen wij uw mailadres niet met andere bezoekers van het gastenboek.


Zowel met positieve als kritische reacties helpt u ons en andere bezoekers van onze webshop.
Alvast hartelijk dank!

 
Geplaatst door: Frans Amsing 9-06-2020 11:49:05
Beoordeling:
Ik ben in Zeewolde langs geweest omdat ik toch even iets meer wilde weten en het toestel even wilde zien. Ik heb wat grote handen. Vandaar. Dat was geen enkel probleem. Het gevoel en toon tijdens dat eerste telefoongesprek was al goed en het meedenken en bijbehorend advies in Zeewolde was afgestemd op mijn behoefte en nog meer! En daar draait het toch om. Veel dank. Ik ben blij.
Geplaatst door: Van de Brom 9-05-2020 12:35:20
Beoordeling:
Wat een Top service !! van vastenmobiel. Snel , eerlijk eerlijke prijs en doen wat ze beloven.
Voor onze Moeder die naar het verzorgingshuis moest, Contact gezocht met vastenmobiel uitgelegd waar ik mee zat en wat denk je , niets is te gek voor die mensen zij denken met je mee en en zorgen dat dan ook echt alles gedaan word wat ze beloven.
vastenmobiel bedank hoor !!! voor de EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon. wij 5 kinderen kunnen weer met ons moeder gezellig kletsten via de , EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon.

Bedankt.
Geplaatst door: Willem 5-04-2020 17:47:07
Beoordeling:
Easy aver GSM Dp1 heel snel ontvangen. Helaas was er een probleem mee dat pas merkbaar bleek na het plaatsen van een sim kaart. Vastenmobiel heeft snel een nieuwe gestuurd waarmee mijn demente moeder weer bereikbaar en dus zielsgelukkig is. Bedankt voor de service.
Geplaatst door: Vellema 25-03-2020 20:43:40
Beoordeling:
Wat een fantastisch service! In het weekend via de mail een aantal vragen gesteld en maandag ochtend gelijk een telefonische terugkoppeling en meerdere oplossingen!
Toestel werkt zo gebruikersvriendelijk dat m’n oude moedertje van 92 hem gelijk begreep en weer kan weer bellen. Zeker nu ze in het verzorgingstehuis in quarantaine zit, een must! Bedankt!!
Geplaatst door: Sterenborg 19-03-2020 10:01:25
Beoordeling:
De EasySaver8848 werd heel snel afgeleverd. Het installeren van de SIM-kaart en het aansluiten van de telefoon, was heel gemakkelijk, mede dankzij de duidelijke handleiding.
Vandaag de telefoon geïnstalleerd bij een 95 jarige oudere in een verpleeghuis.
Het werkt probleemloos!! Een perfecte oplossing voor oudere mensen die niet met een mobiele telefoon kunnen omgaan om toch te kunnen bellen met een gewone telefoon.
Geplaatst door: marten van Barneveld 8-03-2020 19:50:58
Beoordeling:
probleem met netwerkinstellingen evolveo telefoon na aanpassingen Vodafone geduldig en goed opgelost.
Voor de zekerheid zelfs gratis een leen toestel meegekregen.
Super Service!!

Geplaatst door: h.j. vd wel 21-02-2020 17:09:17
Beoordeling:
Op advies van Vastenmobiel heb ik een EasySaver 8848 in combinatie met de Doro PhoneEasy 331ph gekocht. Een 'vaste' telefoon, werkend met de simkaart van de mobiele telefoon..
Het aansluiten en in werking stellen was, zoals me verteld was, makkelijk. Het is een héél goede oplossing voor waar geen vaste aansluiting voorhanden is en een bureau- of seniorentelefoon gewenst. Bijvoorbeeld in ziekenhuizen en verzorgingshuizen. We zijn er zeer tevreden mee.
Geplaatst door: gerrit van den hoorn 17-02-2020 19:48:14
Beoordeling:
zeer goede service
snelle levering
overzichtelijke website
Geplaatst door: Stephan 12-01-2020 20:38:22
Beoordeling:
Prima service. GSM gateway Easysaver werkte na 1 jaar niet meer. Snelle reactie op mijn mail ontvangen en het apparaat voor reparatie opgestuurd. Vast en mobiel heeft dezelfde dag dat zij het defecte apparaat hebben ontvangen een nieuw apparaat naar mij opgestuurd. Erg blij met deze uitstekende afhandeling!
Geplaatst door: Harry 9-01-2020 12:54:37
Beoordeling:
Zoals vermeld op site snelle levering is inderdaad snel geleverd, hoe het geleverde functioneert zal zich moeten uitwijzen optische gezien ziet het er goed uit.
Geplaatst door: John 5-01-2020 16:51:29
Beoordeling:
Snelle en correcte levering.
En zeer tevreden.
Geplaatst door: attje de vries 21-12-2019 13:19:58
Beoordeling:
U krijgt 5 sterren voor voor de site en de prima levering
Geplaatst door: Vastenmobiel.com 11-12-2019 09:29:21
Beoordeling:
Beste Frans, naar aanleiding van onderstaand bericht: Blijkbaar lukt het niet om contact met u te maken en is via het Gastenboek/Reviews de enige manier. Wij hebben op al uw emails gewoon gereageerd, maar u gebruikt een Gmail adres en die hebben soms een vrij streng spam beleid waardoor onze mail soms ten onrechte wordt aangemerkt als spam. Waarschijnlijk heeft u nooit in deze map gekeken, maar als u dit wel doet zult u zien dat we op al uw mailtjes gewoon gereageerd hebben. Wellicht is het een idee een telefoon van een collega of de buurman even te gebruiken om telefonisch contact met ons te zoeken, dan kunnen we alles snel regelen.
U mag natuurlijk ook gewoon mailen, maar dan moet u in Gmail ons emailadres als veilig markeren en dan komen onze mailtjes als het goed is gewoon netjes op tijd in uw inbox.
Alvast bedankt!
Geplaatst door: Frans Martens 10-12-2019 18:59:48
Beoordeling:
ZEER SLECHT CONTACT TE MAKEN!
Mijn smartphone is kapot en ben nu al voor de 3e keer bezig om contact te maken, tot heden niet gelukt.
Begrijpt men daar niet dat als je telefoon stuk is, je het per mail moet doen?
Ze beloven binnen 30 minuten contact op te nemen, begint er meer op te lijken dat het 30 dagen wordt!
Geplaatst door: Mike van Dijk 15-11-2019 01:08:36
Beoordeling:
Hammer energy gekocht
Zat een probleem in met software
Terug naar fabriek en opgelost, goede service ook van vaste mobiel.
Nu een paar maanden verder gaat de batterij erg snel leeg, terwijl het een dikke batterij moet zijn.
Daar minder tevreden over.
Voor mij geen hammer meer.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN