Lees of schrijf een review | vastenmobiel.com
Lees en deel ervaringen

Wilt u graag iets met andere bezoekers delen omtrent onze producten of diensten? Schrijf dan iets in ons gastenboek!

Wij vragen u om een emailadres, zodat wij - als dat nodig is - persoonlijk kunnen reageren. Uiteraard delen wij uw mailadres niet met andere bezoekers van het gastenboek.


Zowel met positieve als kritische reacties helpt u ons en andere bezoekers van onze webshop.
Alvast hartelijk dank!

 
Geplaatst door: H. Klaassen 9-11-2018 16:53:10
Beoordeling:
We hebben ons verwonderd hoe mijn oom van 99 jaar direct eigen was met dit toestel de Huawei F 610. Zijn eerste opmerking "het is weer net als vroeger" daarom kan ik dit toestel warm aanbevelen voor verpleeghuizen etc. Ook over de services en de begeleiding waren we blij verrast.
Geplaatst door: William 23-10-2018 10:19:18
Beoordeling:
Ik was al erg lang op zoek naar een systeem om mijn bejaarde vader de mogelijkheid te bieden om eenvoudig hulp te kunnen krijgen zonder voortdurend met een knop of telefoon rond te moeten lopen. Voor bejaarde mensen is het minder vanzelfsprekend om een gsm mee te nemen.
Ook is de wens om zolang mogelijk zelfstandig te blijven wonen.
Hij heeft notabene een alarmknop van een zorginstelling maar draagt die 's-nachts niet!
Om niet het risico te lopen dat hij hulpeloos in huis ligt of vastzit op de traplift door een storing ben ik dolgelukkig dat ik dit systeem heb ontdekt. Er kunnen maximaal 15 alarmknoppen op.
Ik heb inmiddels 4 alarmknoppen in gebruik en zojuist nogmaals 4 stuks gekocht.
Het bereik is geweldig! Van zijn werkplaatsje in de tuin tot deze alarmunit (ca 10 meter met heel veel muren ertussen) is geen enkel probleem. En het mooie is dat elke alarmknop zo ingesteld kan worden dat ik precies weet welke knop ingedrukt is zodat localisering erg eenvoudig is.
Het systeem werkt geweldig met zowel bellen als een sms-bericht en gaat echt net zolang door tot de oproep beantwoord wordt.
Met de huidige knoppen heb ik werkplaats, traplift, badkamer en overloop beveiligd maar de nieuwe knoppen beveiligen ook de voordeur (bij eventueel ongewenste bellers), de douchecabine, het tweede toilet en de keuken.
Ik woon op 150 meter afstand en kan nu gerust gaan slapen omdat een eventuele hulproep nu heel eenvoudig is.
Mijn familie en ik zijn erg blij met het systeem. Het instellen heeft mij ca 3 uur gekost om alles goed uit te zoeken en te noteren en precies 0,56 Euro aan belkosten. Ik gebruik een prepaid simkaart met 50 Euro beltegoed die op dezelfde datum als mijn eigen gsm opgewaardeerd moet worden. Ik test het systeem periodiek op de werking en zeker 1x per maand.
Zelf een eventuele stroomuitval wordt na langer als 30 minuten gemeld (indien ingesteld) maar de unit blijft door een accu toch werken.
Conclusie: Dank u wel vastenmobiel!
Geplaatst door: Imre 2-10-2018 18:12:35
Beoordeling:
Geweldige service, vragen vooraf werden goed beantwoord. Was voor mijn moeder die haar handen nauwelijks meer kon gebruiken en dit werkte prima met de contacten onder de sneltoets en de handsfree button. Helaas heeft ze er kort van mogen genieten, daarna een geweldige aftersales.
Geplaatst door: Marcel 23-09-2018 10:39:32
Beoordeling:
Voor mijn vader in verzorgingstehuis EasySaver GSM-DP1 besteld. Vlekkeloos proces met heldere communicatie, de telefoon de dag erna in huis!
Geplaatst door: Marion 3-09-2018 09:47:26
Beoordeling:
Geweldige goede service, wij hadden een screenprotector besteld maar deze werd helaas gebarsten door ons ontvangen (waarschijnlijk ruig bij de post mee omgegaan), na contact met vastenmobiel kregen wij geheel kosteloos een nieuwe toegestuurd! Hartelijk Bedankt voor deze service!
Geplaatst door: Ursela 14-08-2018 17:41:31
Beoordeling:
Snelle levering en prima service.
Aanvankelijk een Evolveo X3 aangeschaft, maar deze voldeed niet aan de verwachtingen. (Scherm van de contacten is onduidelijk). Toestel zonder problemen omgeruild voor een Hammer 3+ op advies van Vast en Mobiel. Dit bleek voor mijn man een prima toestel te zijn. Nadien nog een vraag over een instelling, deze vraag werd ook vlot beantwoord.
Kortom: zeer tevreden over Vast en Mobiel en zeer tevreden over de Hammer 3+.
Geplaatst door: Hans 12-08-2018 08:54:34
Beoordeling:
Gewoon erg goed snelle levering en telefonisch zeer goede uitleg en de hammer energy 18x9 een mooi toestel voor deze prijs
Geplaatst door: Riaz 6-08-2018 22:41:12
Beoordeling:
Bedankt!

Nadat mijn oplader van het merk blackview type c verlengd stuk was gegaan, Ben ik langs telefoon winkels en op de markt geweest maar dat allemaal tevergeefs, inmiddels mijn mobile al twee dagen met leeg accu. Paniek brak bijna los. Tot dat ik via google bij jullie terecht kwam. Vrijdag besteld zaterdag in mijn brievenbus.
Ik was super blij en zeer onder de indruk van jullie snelle distributie.

Bedankt voor jullie goede en harde werk. Het wordt zeer gewardeerd.

Groetjes, Riaz
Geplaatst door: Henk 22-07-2018 22:25:48
Beoordeling:
EasySaver 8848 besteld, helaas was hier een probleem mee
Dit probleem voorgelegd aan vastenmobiel, direct een bericht terug dat er een nieuw exemplaar was verstuurt, en een verontschuldiging erbij, na ontvangst moest ik het probleem apparaat retour sturen.
geweldig goede service, gateway werk nu naar behoren.
Geplaatst door: Cees 23-06-2018 16:50:07
Beoordeling:
Prima AEG Thor Outdoor toestel voor op de Jachthaven. Was eenvoudig te installeren en bereik is prima. Netjes een Nederlandse handleiding erbij.
Geplaatst door: Fred 2-05-2018 13:49:09
Beoordeling:
Vlotte levering. Toestel (Hammer 3) beantwoordt aan het omschrevene, en daarmee dus aan de wensen. Enige minpuntje: Een Nederlandse handleiding ontbreekt.
Geplaatst door: Caroline 23-04-2018 09:15:43
Beoordeling:
Wij hebben een EasySaver bureautelefoon voor mijn 83-jarige vader gekocht.
De bestelling en levering zijn perfect verlopen.
Ook mijn mail met een instellingsvraag, is direct naar volle tevredenheid afgehandeld.
Geplaatst door: wolter van der sloep 19-03-2018 19:19:07
Beoordeling:
Evolveo bouwtelefoon eindelijk een telefoon die wat kan hebben ,en doet waar hij voor gemaakt is incl T9. super service, Bedankt jongens ga zo door
Geplaatst door: Peter Goes 24-02-2018 11:28:21
Beoordeling:
Evolveo X3 bouwtelefoon, prima toestel hoge gebruiksvriendelijkheid, klein minpuntje: geen T 9 woordenboek.
Contact met vastenmobiel; zéér klantvriendelijk !!!!
Geplaatst door: Edward 11-02-2018 16:51:18
Beoordeling:
Zeer tevreden over de snelle service van Vast en Mobiel. Telefonisch goede informatie en snelle verzending. Zo hoort het !
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN