EasySaver 8848 met LCR en Follow Me (doorschakelen) - www.vastenmobiel.com

EasySaver 8848 met LCR en Follow Me (doorschakelen)

EasySaver 8848 met LCR en Follow Me (doorschakelen)

De EasySaver 8848 met Follow Me functie is de voordelige GSM gateway voor kleine kantoren of thuisgebruik. Uniek is dat u het apparaat zo kunt instellen dat inkomende gesprekken automatisch worden doorverbonden naar uw mobiele telefoon.

Door de EasySaver te plaatsen tussen uw analoge lijn en telefoontoestel kunt u forse besparingen realiseren op de kosten van bellen naar mobiele telefoons. U kunt dit apparaat namelijk zo programmeren dat inkomende gesprekken automatisch worden doorgeschakeld naar uw mobiele telefoon. Doordat dit nu via de goedkope belminuten van de simkaart loopt, scheelt het enorm in de kosten t.o.v. doorschakelen via *21 of *61. U kunt de doorschakeling door middel van een code eenvoudig in- en uitschakelen en het gewenste telefoonnummer programmeren.

Wat ook erg handig is is de Least Cost Routing (LCR) functie. Dat wil zeggen dat het apparaat de intelligentie heeft om zelf te bepalen over welk kanaal het gesprek moet lopen. U belt daardoor altijd tegen het meest voordelige tarief.

Een voorbeeld:

U belt via een goedkope telecomaanbieder. Bellen naar vaste telefoonnummers is heel goedkoop. Nadeel is alleen dat de tarieven voor bellen naar mobiele nummers vrij hoog zijn (bijvoorbeeld 10 cent per minuut). U plaatst nu de EasySaver GSM Gateway tussen uw vaste aansluiting en uw telefoontoestel. Er is een simkaart in de EasySaver geplaatst met een voordelig abonnement. Vervolgens heeft u (éénmalig) in de GSM gateway geprogrammeerd dat nummers die beginnen met 06 afgehandeld moeten worden via het mobiele abonnement. Alle overige gesprekken moeten afgehandeld via het vaste net. Als u nu gaat bellen toetst u in uw telefoon gewoon het nummer in wat u moet bellen. Is het een mobiel nummer, dan zal de EasySaver het gesprek via de simkaart laten lopen. Zo bespaart u dus heel gemakkelijk geld, en u hoeft er niet bij na te denken!

Let op: het toestel ondersteunt geen nummerweergave op de inkomende PSTN-lijn.

Specificaties:
 • 850/900/1800/1900Mhz (Quad Band)
 • Simlock vrij (te gebruiken met alle providers)
 • Follow me functie (automatisch doorschakelen)
 • 10 programmeerbare kengetallen in LCR
 • Indien vaste lijn niet beschikbaar kiest het apparaat automatisch het mobiele netwerk
 • Indien mobiele netwerk niet beschikbaar kiest het apparaat automatisch het vaste netwerk
 • Eenvoudig programmeren d.m.v. code intoetsen op uw telefoon
 • Verkrijgbaar in de kleur: zwart
In de verpakking:
 • EasySaver 8848 LCR en Follow Me
 • Nederlandstalige handleiding
 • Adapter
   


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN