EasySaver 8848 (Quad band) met back-up accu (wit) - www.vastenmobiel.com

EasySaver 8848 (Quad band) met back-up accu (wit)

EasySaver 8848 (Quad band) met back-up accu (wit)
EasySaver 8848 (Quad band) met back-up accu (wit)
EasySaver 8848 (Quad band) met back-up accu (wit)

Geweldige GSM gateway voor analoge telefoon

Ontbreekt een vaste lijnaansluiting dan kunt u via de EasySaver 8848 toch bellen met een analoge telefoon! De Easysaver 8848 voorziet u van een simkaart, daarna sluit u eenvoudig de eigen vertrouwde huistelefoon erop aan. En u kunt meteen weer bellen als vanouds, waarbij in- en uitgaande telefoongesprekken via de EasySaver perfect worden geregeld.  

Let op! Dit 2G toestel heeft een aangepaste garantietermijn! Nederlandse providers bieden vanaf december 2025 geen 2G meer aan. Vanaf deze datum zal dit toestel niet meer werken in Nederland. Houd hier rekening mee! U koopt het toestel voor een scherpe prijs, maar met een specfieke garantietermijn tot en met november 2025. Na deze datum is de garantie per direct vervallen en kunt u geen vervangend toestel bij ons claimen. 

Veel gekozen oplossing voor zorginstellingen

Misschien vraagt u zich af waarom je een normale telefoon wilt aansluiten op het mobiele netwerk? Het antwoord is eenvoudig: een vaste telefoonverbinding is niet overal vanzelfsprekend. Denk bijvoorbeeld aan verpleeghuizen, die geen vaste telefooncentrale meer (willen) beheren. Bewoners dienen dan te kiezen voor een mobiele telefoon, maar met de EasySaver 8848 kan het gelukkig ook anders! Heeft u geen vaste lijn, maar wilt u wel bellen met een gewone telefoon, dan is dit apparaat de perfecte oplossing. De EasySaver 8848 werkt namelijk in combinatie met alle denkbare telefoons, behalve toestellen met een draaischijf (puls).

Besparen via aanschaf EasySaver 8848

Bij de EasySaver dient u een simkaart aan te schaffen, welke past bij het te verwachten belgedrag. Mobiel bellen is al gauw een stuk voordeliger dan het aanhouden van een vaste lijn! In Nederland bedraagt het vastrecht voor een KPN aansluiting (BelVrij weekend) € 24,00 per maand. Als u maar heel weinig belt bestaat uw rekening met name uit de kosten voor vastrecht.
 
Een sim-only abonnement van een voordelige provider is veel voordeliger. Het voordeel is dat u gewoon kunt blijven bellen op de manier waarop u dat gewend bent. De mensen die naar u toe bellen, bellen gewoon op het 06 nummer van de simkaart die in de €asy$aver zit. Uw telefoontoestel rinkelt dan gewoon net als "vroeger"! Tip: Duidelijk! Start speciaal voor mensen die zelf weinig bellen.

Goed ontvangst is gegarandeerd

Standaard wordt de EasySaver 8848 geleverd met een antenne (inclusief een kabeltje van 2,75 meter). Hiermee is altijd een goed ontvangst te regelen door bijvoorbeeld de antenne in de vensterbank te plaatsen. Wie liever een korte vaste antenne wil aan de buitenkant van het toestel, kan dit aangeven in het opmerkingenveld. Deze zullen we dan extra meesturen. Met het oog op optimaal bereik en ontvangst is de EasySaver 8848 voorzien van een GSM Quad Band module. Dit betekent dat er op maar liefst vier frequenties telefoonverkeer mogelijk is.

2G netwerken in Nederland

De EasySaver 8848 is simlockvrij en te gebruiken met elke provider die 2G aanbiedt. Ondanks het uitrollen van 5G zal 2G nog enkele jaren in gebruik blijven bij Vodafone en KPN. Alleen simkaarten van T-Mobile/Tele2 zijn ongeschikt voor deze EasySaver. Vanaf juni 2021 is T-Mobile/Tele2 namelijk definitief gestopt met het aanbieden van 2G.

Welke providers zijn de komende jaren geschikt voor deze EasySaver:
 • KPN: december 2025 einde 2G
 • Vodafone: onbekend wanneer 2G stopt (verwachting is 2025)
Voor welke provider is de EasySaver ongeschikt:
 • T-Mobile/Tele2: gestopt met 2G (en dus ook Ben en Simpel werken dan niet meer)
Check hier het overzicht van alle providers en operators die we kennen in Nederland. Uiteraard is de EasySaver 8848 ook in andere Europese landen (o.a. Belgie, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk) te gebruiken mits de provider 2G ondersteunt!

Belangrijkste voordelen:
 • Simlockvrij: te combineren met iedere provider (ook in het buitenland), enige uitzondering in NL: T-Mobile/Tele2/Ben/Simpel (bieden geen 2G meer aan)
 • Keuze simkaart: zowel geschikt voor prepaid als abonnement
 • Ook te combineren met seniorentelefoons (fototoetsen)
 • Ook te combineren met draadloze DECT telefoons
 • Ondersteunt nummer- en naamweergave (telefoon moet deze functie wel hebben)
 • Backup batterij zodat de telefoon in geval van een stroomstoring blijft werken
 • 2 jaar garantie en ondersteuning
Specificaties:
 • 1 Simkaarthouder (normale simkaart)
 • GSM Quad Band (850/900/1800/1900 Mhz)
 • 2 analoge uitgangen (gekoppeld, dus geen mogelijkheid gelijktijdig telefoneren)
 • Externe antenne aansluiting met kabel van 2,75 meter (sma)
 • Back-up accu
 • Adapter 220/230 V
 • Nederlandse handleiding
 • Kleur: wit (ook verkrijgbaar in het zwart)
Voor wie handig:

De EasySaver 8848 vindt vaak zijn weg naar zorginstellingen, maar ook voor andere toepassingen wordt deze GSM gateway gebruikt:
 • Senioren
 • Bedrijven
 • Zorginstellingen
 • Gebruik op een camping (caravan, chalet of bungalow)
 • Bouwketen
 • Liftinstallaties
Handleiding EasySaver 8848 - 2G

Handleiding Easysaver 8848

Instructievideo

 
  
Let op! Dit 2G toestel heeft een aangepaste garantietermijn! Nederlandse providers bieden vanaf december 2025 geen 2G meer aan. Vanaf deze datum zal dit toestel niet meer werken in Nederland. Houd hier rekening mee! U koopt het toestel voor een scherpe prijs, maar met een specfieke garantietermijn tot en met november 2025. Na deze datum is de garantie per direct vervallen en kunt u geen vervangend toestel bij ons claimen. 


Schrijf een reactie

Sterenborg  - Telefoon verpleeghuis
18-03-2020 22:06:34
De EasySaver8848 werd heel snel afgeleverd. Het installeren van de SIM-kaart en het aansluiten van de telefoon, was heel gemakkelijk, mede dankzij de duidelijke handleiding.
Vandaag de telefoon geïnstalleerd bij een 95 jarige oudere in een verpleeghuis.
Het werkt probleemloos!! Een perfecte oplossing voor oudere mensen die niet met een mobiele telefoon kunnen omgaan om toch te kunnen bellen met een gewone telefoon.
Vastenmobiel.com  - EasySaver werkt ook in andere landen
10-07-2019 11:25:13
De EasySaver 8848 verkopen we regelmatig aan klanten in België.
Daar werkt het apparaat ook prima!

Met vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com
Lien Van der Meeren  - vraag ivm EasySaver 8848
10-07-2019 10:57:29
Beste

Werkt de EasySaver ook in België, of enkel compatibel in Nederland?
vriendelijke groeten
Lien
L. Kristelijn  - Vraag
09-11-2018 12:13:56
Ik wil op de EasySaver een bureautelefoon aansluiten van ca 25 meter. Lukt dat ?
M. Lange  - EasySaver 8848
06-11-2017 12:18:18
Het werkt geweldig! Mijn goede oude moeder kon slecht uit de voeten met haar mobiel terwijl dit er al een was voor oudere mensen. Ik wist niet dat een dergelijk systeem bestond, maar hoorde via via ervan. Via deze site besteld, ergens rondom 15.00 uur, volgende dag keurig stevig milieuverantwoord verpakt (doos in een doos) ontvangen.
Keurig netjes met de losse antenne erbij ontvangen. De simkaart uit de mobiel in de EasySaver; dicht klikken de oude Dect telefoon aangesloten waarmee mijn moeder wel uit de voeten kan. Ook het tweede Dect toestel functioneert gewoon goed bellen/gebeld worden. Het bereik is natuurlijk plaatsgebonden vanwege een stopcontact, maar ook met haar mobiele toestel bleef mijn moeder op haar kamer van het verzorgingshuis dus dat is geen item. Zelf snapt ze niet hoe het werkt maar ze is er dolblij mee, en het is veel goedkoper dan een vaste aansluiting.

Kortom ik was blij dat ik een bijna ideale oplossing heb kunnen bewerkstelligen.
R. Horstman  - Telefoon bejaardentehuis
17-11-2016 10:02:57
Plaatsen van sim in gateway is heel duidelijk omschreven in de bijgeleverde beschrijving. De sim-only van Youfone, door winkel de pin laten deactiveren.

Mijn moeder is heel blij met haar telefoon in het bejaardentehuis . Zij kan weer bellen met haar zus ondanks geen aansluiting. De verbinding is heel duidelijk. Kwaliteit is top! Met de gateway en de senioren-telefoon.

Dank jullie wel voor de adviezen en de snelle levering. Jullie hebben een paar mensen gelukkig gemaakt met de persoonlijke inzet en aandacht.
Ingrid Brijder  - Verpleeghuis
16-09-2016 9:27:24
Ik heb vandaag een review geplaatst over de klantvriendelijkheid van dit bedrijf, maar ik wil nog even benadrukken dat de easysaver 8848 een fantastische oplossing is voor (demente) bejaarden die in een verpleeghuis aangewezen zijn op een mobiel, terwijl ze met die apparaten niet overweg kunnen. Dan is een gewoon groot toestel, wat voor hen overzichtelijk en duidelijk is, echt een uitkomst!
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN