Lees of schrijf een review | vastenmobiel.com
Lees en deel ervaringen

Wilt u graag iets met andere bezoekers delen omtrent onze producten of diensten? Schrijf dan iets in ons gastenboek!

Wij vragen u om een emailadres, zodat wij - als dat nodig is - persoonlijk kunnen reageren. Uiteraard delen wij uw mailadres niet met andere bezoekers van het gastenboek.


Zowel met positieve als kritische reacties helpt u ons en andere bezoekers van onze webshop.
Alvast hartelijk dank!

 
Geplaatst door: Simke van der Zee 1-02-2017 09:52:53
Beoordeling:
Via google zoekmachine zijn wij op deze website gekomen en hebben een SOS alarmering systeem gekocht voor onze balie medewerkers van de Pijler. Het eerste contact was per mail. Al heel snel was er een goed antwoord waardoor we een keuze hebben gemaakt. Daarna hebben we nog telefonisch contact gehad over het instellen van de SOS alarm knop. De bereikbaarheid en serves om ons te helpen en de SOS knop in te stellen was zelfs aangeboden. Echt heel super! Na het lezen van een duidelijke beschrijving werkt alles naar verwachting. Tevreden klant :))
Geplaatst door: otto 28-01-2017 13:23:40
Beoordeling:
Een goed bedrijf.Ik zocht een smartphone die ergens tegen kon,dus dat zocht ik op google en zo kwam ik hier.Ik heb op de chat uitgelegd wat ik wilde in de telefoon.Ze hebben mij toen goed advies gegeven waar ik ook iuuets me kon en ook nog altijd even vriendelijk en netjes.De telefoon toen besteld en netjes de volgende morgen binnen gekregen .Een goed en eerlijk bedrijf voor wie een goede telefoon zoekt voor een eerlijke prijs .En niet te vergeten met 2 jaren garantie.
Geplaatst door: Geert De Coster 17-01-2017 19:02:03
Beoordeling:
Bij het opstarten van onze nieuwe zaak, hadden we beiden een nieuwe telefoon nodig. Omdat we in de bouw zitten, zijn we op deze site terecht gekomen. Omdat we van België zijn, moesten we even contact opnemen met de medewerkers via chat om ons verder te helpen met het invullen van de bestelling. We werden SUPERGOED op weg geholpen, stap voor stap. Er werd echt wel moeite gedaan om onze bestelling zo vlot en correct mogelijk te laten verlopen. Op dit moment zijn we aan het uitkijken naar de bestelling.... hopelijk valt de bouwtelefoon even goed mee als de service tot nu toe!!!!
Geplaatst door: vastenmobiel.com 11-01-2017 10:34:53
Beoordeling:
Wie een review schrijft, maakt kans op een prijs! Vandaag is de nieuwste prijswinnaar uit de loting gekomen. Dhr. Posthumus heeft het aankoopbedrag van de motorhelm intercomheadset plus edition ter waarde van 49,95 van ons retour gekregen. Vanaf heden start de nieuwe ronde en zullen we eind 2017 opnieuw een trekking doen.
Geplaatst door: Alicia Larivelt 2-01-2017 13:26:11
Beoordeling:
Mijn ouders hadden 3 aeg solo 10 huistelefoons gekocht en hadden problemen de toestellen met elkaar te verbinden. Ik heb eerst chat contact gezocht om te vragen of hulp bij instellen van het toestel ook bij hun service hoorde. Ik kwam in contact met een medewerker en deze ging gelijk opzoek naar de handleiding van de toestellen om te helpen. Na wat zoek werk vroeg de medewerker of hij contact me mij mocht opnemen, want het was makkelijker om telefonisch de instructies te geven. Ik heb daarna de telefoons samen met de hulp van de medewerker helemaal goed kunnen instellen voor mijn ouders. Geweldige service!!!!
Geplaatst door: Peter Stadhouders 30-12-2016 13:28:16
Beoordeling:
Snel besteld en snel onvangen voor de goede en snelle service.
Geplaatst door: Van Damme Luc 8-12-2016 07:53:16
Beoordeling:
Wij waren op zoek naar een degelijke mobiele telefoon , die tegen een stootje , stof en dergelijke kan . En we hebben er 1 gevonden bij jullie . De uitleg die we erover vonden op de site was duidelijk voor iedereen dus kopen maar . Na de betaling te doen in het weekend was deze al geleverd 2 dagen erna . Super vlugge service EN de gsm doet aan alle verwachtingen zoals beschreven .
Geplaatst door: Lida 6-12-2016 20:20:15
Beoordeling:
Allles heeft men netjes afgehandeld. Jammer dat met al om 17:00 uur sluit. Zo kon ik mijn sinterklaascadeau pas di.6 dec pas ontvangen. Mijn bestelling was 10 min. over tijd. Het afleveradres kon gelukkig aangepast worden.
Geplaatst door: H. vd H. 6-12-2016 11:39:34
Beoordeling:
Hartelijk dank voor de support, we hebben nu alles werkend zoals de bedoeling was. Ze is zeer tevreden en wij ook van deze heel goede service.

Nogmaals dank voor deze goede aanpak, doe zo verder.
Geplaatst door: Bart De Roo 2-12-2016 15:03:02
Beoordeling:
Ik ben Belgische klant, en ben zeer tevreden van vastenmobiel, en zeker het aanbod van bouwtelefoons.
Een aanrader! Gr Bart
Geplaatst door: Jan Beets 28-11-2016 10:12:40
Beoordeling:
9 inch monitor gekocht op advies van vastenenmobiel.
Ik had nog een exstra kabeltje nodig, dat werd meteen kostenloos opgestuurt.
Hele goede service en prima contact met de medewerkers van vastenmobiel.
Groeten, Jan.
Geplaatst door: Joop van Tintelen 18-11-2016 11:12:36
Beoordeling:
Daar ik een mobiel abonnement heb met 6 GB heb ik mijn all in one provider opgezegd.ik kan n.l.met mijn mobiel ook mijn p.c. gebruiken.
Onze vaste telefoon verdween dus ook en ik kocht mijn vrouw (74-jarige )ook een mobieltje met prepaid, ze was echter doodsongelukkig en ik kreeg het haar niet geleerd....zodoende ging ik op zoek en ontdekte jullie easysaver 8848 .
Ik heb hem gisteren besteld en vandaag om 10.00 in huis gekregen...heb hem gelijk geïnstalleerd en uit geprobeerd hij werkte meteen perfect.....nou U kan het zich misschien wel voorstellen,vreugde in huis.
Ze kan nu weer gewoon met haar vaste telefoon naar aan haar contacten bellen en gebeld worden.
Ik ben zelf 75 en het installeren van het apparaat was heel duidelijk en makkelijk.
Onze dank voor de snelle service maar vooral voor de perfecte oplossing.
Groetend Jopievn t
Geplaatst door: Rob 13-11-2016 12:36:41
Beoordeling:
Dank voor de medewerkers ! Ik heb via mailwisseling uitstekend advies gekregen , mijn bejaarde moeder is heel tevreden en gelukkig met haar senioren-telefoon gateway .
Geplaatst door: Annemieke Kollen 19-10-2016 15:29:57
Beoordeling:
Ik wil mijn complimenten uitspreken naar vastenmobiel. Wat een fantastische service en klantgerichtheid. Snelle levering. En goede adviezen. De telefoon is zeer geschikt voor ouderen. Ik kan het echt aanbevelen om in zee te gaan met vastenmobiel
Geplaatst door: Robert Louis 23-09-2016 02:06:51
Beoordeling:
Easysaver 8848 bij de noodtelefoon van de lift geplaatst in 15 minuten.
Vroeger vaste lijn aan 22 EUR/maand. Nu 0 EUR (als er niet mee getelefoneerd wordt natuurlijk). Snelle en correcte levering.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN