Lees of schrijf een review | vastenmobiel.com
Lees en deel ervaringen

Wilt u graag iets met andere bezoekers delen omtrent onze producten of diensten? Schrijf dan iets in ons gastenboek!

Wij vragen u om een emailadres, zodat wij - als dat nodig is - persoonlijk kunnen reageren. Uiteraard delen wij uw mailadres niet met andere bezoekers van het gastenboek.


Zowel met positieve als kritische reacties helpt u ons en andere bezoekers van onze webshop.
Alvast hartelijk dank!

 
Geplaatst door: Jan 26-08-2017 19:40:13
Beoordeling:
Als je dit leest omdat je op zoek bent naar een goede telefoon-(winkel) - dan kun je nu stoppen met zoeken! Na 3 jaar wilde ik een nieuwe bouwtelefoon, dus terug naar Vastenmobiel !!
Ongelooflijk, nog steeds dezelfde geweldige service en goede begeleiding met installatie van mijn nieuwe toestel Blackview BV 6000
Wat ben ik blij met deze winkel. En die telefoon is natuurlijk ook helemaal te gek, stevig en toch van alle handigheidjes voorzien. Werkelijk in één woord: TOP !!!
Geplaatst door: Jelle 18-08-2017 20:47:49
Beoordeling:
Een paar weken geleden heb ik een 'rugged' telefoon besteld. Top ding! Tot afgelopen week. Het display werd compleet zwart en deed niets meer.
De telefoon retour, twee dagen later een nieuwe bezorgd!

Super service!!!
Geplaatst door: Bertus 25-07-2017 19:27:02
Beoordeling:
Hele goede en stevige bouwtelefoon gekocht via deze site. Is inderdaad goed bestand tegen stof en water. We hebben gekozen voor een tweedehands toestel, deze was zoals beschreven licht beschadigd aan de buitenkant, maar verder in hele goede staat en handig in gebruik.
Enige nadeel is dat de toetsen op de smartphone erg klein zijn, wat voor een echte bouwvakker een beetje lastig typen is ;)
Maar al met al echt tevreden met deze aankoop!
Geplaatst door: Linda Tulner 20-07-2017 18:52:09
Beoordeling:
Nadat ik een erg mooie en handige AEG Boomerang had besteld lukt het me niet een oude telefoon aan te melden als 2e telefoon.
Na twee mailtjes met een goede tip lukte het alsnog.
Helemaal top.
Linda
Geplaatst door: Jef van der Bruggen 6-07-2017 20:06:55
Beoordeling:
Voor mijn moeder in het verzorgingshuis een easysaver 8848 besteld. Gecombineerd met een Doro vaste telefoon met fototoetsen. Het apparaat is zeer eenvoudig in werking te stellen. Werkt met een prepaid simkaart. Op de site van de provider een account aangemaakt zodat ik van huis uit het beltegoed in de gaten kan houden en kan opwaarderen. Heb hierover contact gehad met vastenmobiel met enkele vragen die in no-time tot een oplossing hebben geleid. Mijn moeder erg tevreden, die hoeft nu nog maar op een foto te drukken. Vijf sterren voor het apparaat en voor de hulp van vastenmobiel. Een aanrader.
Geplaatst door: Ria de Haas 28-06-2017 21:21:22
Beoordeling:
Het modem bij m'n vader van 95 was defect. Toen ik daarover belde was het totaal geen probleem, diezelfde dag is er een nieuw modem verstuurd, zodat m'n vader slechts 1 dag geen telefoon heeft gehad. Zo'n snelle en hartelijke service had ik niet verwacht, ik ben blij met jullie en mn vader ook. Het oude modem wordt morgen teruggestuurd! Super bedankt ook namens m'n vader. Ik zal jullie zeker aanbevelen.
Geplaatst door: Pietro Giovanni Schincariol 12-06-2017 12:31:15
Beoordeling:
Heb vorig jaar complete set achteruitrijcamera met monitor besteld .Toeval wilt zijn dat begin mei dit jaar de Camera defect geraakt . Bij Vastenmobiel hebben ze er geen punt van gemaakt . 's anderendaags Nieuwe Camera thuis geleverd ! Alles werkte perfect . 3 weken later geen beeld meer op mijn monitor , enkel verticale lijnen dat duidt op defecte Monitor . Probleem uitgelegd .... Nodige technische info meegedeeld gekregen om test uit te voeren . Resultaat : Monitor Defect geraakt . Wel zonder enige discutie is mij een totale nieuwe monitor geleverd geweest . Leuze voor Vastenmobiel : Betrouwbaarheid - Correctheid - Service en Technische begeleiding van TOPKWALITEIT . Vastenmobiel een aanrader voor iedereen . Van Harte Bedankt !!!
Geplaatst door: Carel V. 7-06-2017 10:46:49
Beoordeling:
Antenne voor de mifi-router besteld en deze werd 'n paar uur later al aan de huisdeur afgeleverd door een werknemer die bij ons in de buurt woonde.
Tja, sneller gaat haast niet. Topservice.
Geplaatst door: Berry Maayen 5-06-2017 15:26:48
Beoordeling:
In m'n zoektocht naar een compacte infrarood repeater met usb-voeding op deze site terecht gekomen... Besteld, en de volgende dag lag het pakketje, zonder extra verzendkosten, bij ons in de brievenbus. De ir-repeater werkt prima! Bedankt!
Geplaatst door: van de keer h 28-05-2017 02:15:51
Beoordeling:
aankoop easysaver 8848, huisalarm werkt met dit toestel zonder problemen alsook de vaste telefoon die er is op aangesloten ,na uitvoerige testperiode vaste lijn stopgezet ,alles werkt zoals het moet met een simkaart nul abonnement van base ,maandelijkse besparing proximus lijn,zeer tevreden van deze aankoop.
Geplaatst door: Renate 8-05-2017 19:46:15
Beoordeling:
Vorige week had ik de Blackview BV7000 pro besteld. Zeer tevreden met de service. Fijn mail contact gehad. Als ik weer wat nodig heb, ga ik hier zeker weer bestellen :)
Geplaatst door: Wilko ten Bloemendal 5-05-2017 10:44:23
Beoordeling:
Voor mijn dementerende schoonmoeder die niet met een mobiele senioren telefoon overweg kon, de neo3000/3100 gekocht. In het verpleeg huis is geen vaste telefoonaansluiting op de kamers. Perfect voor haar lijkt op een telefoon die ze jaren geleden thuis had. Sim kaart er in en ze kan haar kinderen weer bellen door de voorgeprogrameerde namen toetsen.
Geplaatst door: Victor 18-03-2017 15:04:23
Beoordeling:
Via marktplaats bij de site van vastenmobiel.com terechtgekomen en perfecte service gekregen.
Telefoon kon ik afhalen in Zeewolde, daar kwam ik twee enthousiastelingen tegen die alles over de telefoon konden vertellen. Volgende keer haal ik hier weer mijn spullen!
Geplaatst door: Henk Van Dijk 14-02-2017 18:27:04
Beoordeling:
Wat een fijn bedrijf, ben vandaag goed geholpen ze namen alle tijd voor me

Complimenten
Geplaatst door: Fons De Geest 7-02-2017 14:40:42
Beoordeling:
3 GSM telefoons Huawei Neo 3400 combinatieset gekocht tegen een heel concurrentiële prijs. Zoeken en bestellen via de website ging heel vlot. Mogelijkheden tot betaling zijn voor Belgen eerder beperkt (geen Visa bvb) en ook de bijkomende kosten geven niet echt een goed geval. Dan maar tegen principe in prepaid besteld en dat ging vlot evenals de snelle levering. Toestellen zijn volledig conform aan de bestelling en na wat zoeken gingen ook de basisinstellingen vlot. Een Nederlandse of minstens Engelse handleiding was wel nuttig geweest (handleiding was naar ik vermoed Spaans). Maar misschien helpt een vraag aan de helpdesk wel, nog niet geprobeerd. De toestellen voldoen volledig aan de verwachtingen. Dus globaal een heel goede score, verbeterpunten zijn er bijna altijd...
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN