EasySaver 8848 met back-up accu (4G versie) VoLTE bellen | zwart - www.vastenmobiel.com

EasySaver 8848 met back-up accu (4G versie) VoLTE bellen | zwart

EasySaver 8848 met back-up accu (4G versie) VoLTE bellen | zwart
EasySaver 8848 met back-up accu (4G versie) VoLTE bellen | zwart

179.99

Levertijd: 1 werkdag
Voorraad: 14
Vastenmobiel
vastenmobiel.nl
Aantal:
betaalopties webshop

Sluit huistelefoon aan op EasySaver 8848 (4G versie)

Bel mobiel via de EasySaver 8848 met een analoge huistelefoon! Op deze 4G gateway sluit u uw huidige huistelefoon met één simpele klik aan. De EasySaver 8848 voorziet u van een simkaart. Zo kunt u mobiel bellen via uw vaste telefoon, waarbij de in- en uitgaande gesprekken via de EasySaver perfect worden geregeld. Let op: er is gebleken dat het op dit moment niet mogeijk om een keuze te maken in een keuzemenu (toets 1 voor...., toets 2 voor....) wanneer er via de EasySaver 8848 VoLTE gebeld wordt. Belt u dus regelmatig met organisaties die gebruik maken van een keuzemenu, dan is het op dit moment beter om nog even te wachten met uw bestelling tot hier een oplossing voor is!
Gebruikt u een simkaart op het KPN of Vodafone netwerk, dan is tot eind 2025 de 2G variant (die wel door een keuzemenu komt) nog prima te gebruiken. Deze bestelt u hier!

Geen vaste telefoonlijnaansluiting nodig

Misschien vraagt u zich af waarom je een huistelefoon wilt aansluiten op het mobiele netwerk. Het antwoord hierop is simpel: een vaste telefoonaansluiting is niet overal vanzelfsprekend. Denk bijvoorbeeld aan verpleeghuizen, vakantiehuizen, vaartuigen, bouwketen, enzovoorts. Ligt er geen vaste lijn of wordt de analoge lijn opgeheven, maar wilt u wel kunnen blijven bellen met uw vertrouwde telefoon van thuis, dan is de EasySaver 8848 de perfecte oplossing.

Mobiele netwerken

De EasySaver 8848 is simlockvrij en te gebruiken met elke provider. Deze EasySaver heeft een chipset die geschikt is om te bellen via 4G. Na 2026 kunt u deze EasySaver dus gewoon blijven gebruiken! 

Bespaar via aanschaf EasySaver 8848

Mobiel bellen is bovendien al gauw een stuk voordeliger! In Nederland bedraagt het vastrecht voor een KPN aansluiting (BelVrij Weekend) € 33,50 per maand. Belt u weinig, dan bestaat uw rekening met name uit de kosten voor vastrecht.
 
Een sim-only abonnement van een voordelige provider is veel voordeliger. Het voordeel is dat u gewoon kunt blijven bellen zoals u dat gewend bent. De mensen die naar u toe bellen, bellen gewoon op het 06 nummer van de simkaart die in de EasySaver zit. Uw telefoontoestel rinkelt dan gewoon net als "vroeger"!
 
Iemand die nooit belt heeft de €asy$aver 8848 al binnen 6 maanden terugverdiend! En mensen die wel bellen nog veel sneller!

Goed ontvangst overal mogelijk

Standaard wordt de EasySaver 8848 geleverd met een LTE antenne (inclusief een kabeltje van 2,75 meter). Hiermee is altijd een goed ontvangst te regelen door bijvoorbeeld de antenne in de vensterbank of het raamkozijn te plaatsen. Wie liever een korte vaste antenne wil aan de buitenkant van het toestel, kan dit aangeven in het opmerkingenveld. Deze zullen we dan extra (gratis) meesturen.

Andere toepassingen

Meestal wordt de EasySaver 8848 ingezet als mobiele gateway om mobiel te kunnen bellen via de huistelefoon. Een groot pluspunt van de EasySaver is dat alle telefoons inzetbaar zijn, dus ook speciale seniorentelefoons met fototoetsen of draadloze DECT telefoons. Alleen ouderwetse draaischrijf toestellen (puls) werken niet in combinatie met de EasySaver.
 
Naast deze veelvoorkomende toepassing van het mobiel bellen via de vaste telefoon, is de EasySaver ook (zakelijk) in te zetten voor o.a. alarmmelding stallen, alarmbeveiliging en liftinstallaties. Informeer naar de mogelijkheden!
 
De EasySaver 8848 krijgt stroom vanuit een stopcontact (220/230V). Maar door de ingebouwde back-up batterij blijft het systeem in de lucht bij een stroomstoring. De stand-by tijd van de back-up accu bedraagt ongeveer 10 uur en de gesprekstijd ongeveer 1,5 uur. Zodra de stroomstoring voorbij is, zal de accu vanzelf weer geladen worden.

Belangrijkste voordelen:
 • Simlockvrij: te combineren met iedere provider in Nederland
 • Ondersteuning van bellen via 4G (VoLTE bellen)
 • Keuze simkaart: zowel geschikt voor prepaid als abonnement
 • Ondersteunt nummer- en naamweergave (telefoon moet deze functie wel hebben)
 • Ook te combineren met seniorentelefoons (fototoetsen)
 • Ook te combineren met draadloze DECT telefoons
 • Back-up batterij zodat de telefoon in geval van een stroomstoring blijft werken
 • 2 jaar garantie en ondersteuning
Specificaties:
 • 1 Simkaarthouder (simkaart, formaat MINI)
 • Quectel EC25-EUX
 • 2G (900/1800 Mhz)
 • 3G (900/2100 Mhz)
 • 4G (800/900/1800/2100/2600)
 • 2 analoge uitgangen (gekoppeld, dus geen mogelijkheid gelijktijdig telefoneren)
 • Externe antenne aansluiting met kabel van 2,75 meter (sma)
 • Back-up accu (Li-ion 1000mAh)
 • Adapter 220/230 V
 • Nederlandse handleiding
 • Kleur: zwart
Voor wie handig:

De EasySaver 8848 vindt vaak zijn weg naar zorginstellingen, maar ook voor andere toepassingen wordt deze 4G gateway gebruikt:
 • Senioren
 • Bedrijven
 • Zorginstellingen
 • Gebruik op een camping (caravan, chalet of bungalow)
 • Bouwketen
 • Liftinstallaties
De EasySaver 8848 is een goed alternatief voor o.a. de Sagem RL300 en Sagem RL302.

Handleiding EasySaver 8848 VoLTE

Handleiding EasySaver 8848

Instructievideo EasySaver 8848 

 
 


Schrijf een reactie

J. van Grootel  - Easysaver 8848
22-06-2023 10:51:25
Easysaver 8848 gekocht voor mijn hoogbejaarde moeder, die naar een verzorgingshuis ging. Vroeger al eens een GSM toestel geprobeerd, maar was een drama. (Ze is ook nagenoeg blind.) Vertrouwde “gewone” senioren telefoon ging nog wel. Had gehoord dat KPN in tehuis er wel eens maanden over kon doen om een aansluiting te regelen. Nu kon ze binnen 3 dagen bellen!! Goed advies gehad van de verkoper ook over het uitzetten van de Pincode op een Simkaart. Met korte kleine antenne super ontvangst en geen extra kabel. Blij mee. Gebruik gemaakt van gratis Lebara simcard, eerst als prepaid, kon zo worden gebruikt. Simcard had standaard geen pin. Nu omgezet naar abonnementje van € 3,50 per maand. Lachen dus. Erg blij. Groetjes Johan.
Wouter  - Update + vragen
07-05-2023 15:53:26
Goedemiddag, ik heb een aantal vragen:
1. Is er al iets bekend met betrekking tot het tweede spoor?
2. Is deze, met enige technische kennis, zelf up-te-daten?
3. Is er een provider waarbij het nu al vlekkeloos werkt?

Vriendelijke groet, Wouter
Vastenmobiel.com  - Timing update menu
04-04-2023 12:37:48
Hallo Bert,

Helaas nog niet. Het is helaas een ingewikkelder probleem dan gedacht. Bij de ene provider werkt het inmiddels wel, bij de andere niet. Of bij het ene keuzemenu werken alle providers en bij een ander menu weer 1 of 2 providers. Ingewikkeld dus. We zijn met een tweede spoor bezig met een andere leverancier, maar dit kost wat ontwikkelingstijd en we hopen eind april hiervan de eerste testversie in huis te hebben.

Vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com
Bert  - Timing voor de keuzemenu update
03-04-2023 16:57:48
Hallo,
Is er al iets van een timing bekend wanneer de fabrikant verwacht die update geregeld te hebben?
mvg,
Bert
Bert  - Timing voor de keuzemenu update
03-04-2023 16:37:36
Hallo,
Is er al iets van een timing bekend wanneer de fabrikant verwacht die update geregeld te hebben?
mvg,
Bert
Vastenmobiel.com  - Re: EasySaver in combinatie met pulse converter
03-04-2023 9:35:28
Hallo Arno,

We hebben dit zelf nog nooit getest. Logischerwijs is hier ook niet enorm veel vraag naar.. ;-). Maar normaal gesproken zou ik daar geen problemen verwachten, als die Dialgizmo gewoon zijn werk doet (waar je welk vanuit mag gaan..) dan komt er dus gewoon een toon binnen op de EasySaver en dan moet alles gewoon naar behoren werken.

Groeten,
Vastenmobiel.com
Arno  - Easysaver in combinatie met pulse converter
31-03-2023 21:24:39
Goedendag, ik wil een oude telefoon gebruiken welke geen toon maar pulse geeft bij intoetsen.
Hier zijn pulse naar toon converters voor verkrijgbaar zoals de dailgizmo.
Hebben jullie dit aleens getest/geinstalleerd?

Met vriendelijke groet,

Arno
Vastenmobiel.com  - Keuzemenu
21-02-2023 9:56:22
Dag Ronald,
Dit probleem zit inderdaad ook in de reeds geleverde apparatuur (alleen bij de VoLTE uitvoering, bij 2G en 2G/3G EasySavers speelt het probleem niet). Zodra er een oplossing is kunnen klanten die hier last van hebben het apparaat naar ons opsturen en zorgen wij dat deze worden voorzien van een update.
Vr. Groet,
Vastenmobiel.com
Ronald Baas  - Opmerking in rood bij EasySaver 8848 (4G versie) problemen keuze menu
20-02-2023 10:58:27
Goedemorgen,

Onlangs hebben wij een EasySaver 8848 (4G versie) aangeschaft voor een van onze klanten. Ik neem aan dat het probleem ook speel bij de al geleverde apparaten. Hoe word dat opgelost.

Vriendelijke groet,

R Baas
Lelycenter Zuidwolde.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN