Spatwaterdichte alarmknop (aan armband) - www.vastenmobiel.com

Spatwaterdichte alarmknop (aan armband)

Spatwaterdichte alarmknop (aan armband)

17.50

 
Voorraad: 182
Vastenmobiel
vastenmobiel.nl
Aantal:
betaalopties webshop
Deze draadloze, spatwaterdichte paniekknop is eenvoudig te koppelen aan ons systeem voor GSM personenalarmering. Wie in geval van nood op de knop drukt, activeert de personenalarmering, waarbij vooraf ingestelde nummers gebeld worden.

De paniekknop kan als een hanger of als een armband worden gedragen en is bedoeld voor thuisgebruik. Het bereik van een paniekknop is ongeveer 60 meter. Dus ook geschikt voor bijvoorbeeld op de zolder of in de tuin (buiten werkt het signaal ook prima). Als er wat gebeurt, is een druk op de knop voldoende om hulp in te schakelen!

Let op! De kleur van het alarmknopje is rood (in plaats van geel).
 
Specificaties
  • Kleur: wit en rood
  • Compatibel met al onze systemen voor personenalarmering (eenvoudig te koppelen)
  • Levensduur batterij > 1 jaar (eenvoudig te vervangen)
  • Ultra laag energieverbruik
  • Geeft signaal wanneer batterij bijna leeg is
  • Spatwaterdicht
LET OP! WERKT ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN GSM PA2 PERSONENALARMERING MODULE.

Meer informatie:

Waarschuw familie via een druk op een knop!
 
 
 

 


Schrijf een reactie

T mulder  - Vraag
07-06-2017 8:13:54
Ik zoek een alarm voor een bewoonster in mijn kleinschalige woning. Kan dit alarmsysteem op mijn eigen tel nummer doorgeschakeld worden? Of alleen naar jullie bedrijf?
Fons van Heesch  - Nekhanger alarmknop
15-03-2017 20:05:28
Goede morgen,
Ik ben op zoek naar een nekhanger die koppelt of verbindt met een smartphone of iPhone. De smartphone of iPhone zit in iemands tas of zak en de nekhanger wordt door dezelfde persoon gedragen. Het komt voor dat die persoon zich niet goed voelt en moet gaan liggen en dan kan ze alleen nog maar een paniekknop indrukken.

Graag uw deskundig advies.
Vastenmobiel.com  - Re: koppelen alarmknop
08-02-2016 9:26:29
Geachte heer/mevrouw Efe

Ik heb geen idee of u dezelfde GSM personenalarmering heeft als wat wij verkopen daar is namelijk een handleiding bijgesloten waarin deze procedure wordt omschreven, maar mocht dit wel het geval zijn dan kunt u de knop als volgt koppelen:

Als u de GSM alarm unit voor u ziet, zit er rechtsboven aan de zijkant een gaatje waar een knopje achter zit. Deze moet u kort indrukken doet u dit lang dan reset het apparaat volledig!. U ziet dat het statuslampje rood wordt. Nu drukt u op het losse alarmknopje wat u wilt koppelen en het apparaat geeft een piep. De knop is nu gekoppeld. U drukt nu opnieuw kort op het knopje rechtsboven aan de zijkant van het GSM alarm en het apparaat gaat weer naar de normale modus.

Test nu of de knop inderdaad goed werkt.

Vastenmobiel.com
Efe  - Spatwaterdichte alarmknop aan armband
07-02-2016 1:23:47
Geachte heer/mevrouw,

Ik heb deze alarmknop aan armband als cadeau maar ik kan hem niet koppelen met de GSM personenalarmaring apparaat. Hebben jullie een korte uitleg aub?

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

F. Efe
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN