Keycord alarmknop EasySaver GSM PA2 - www.vastenmobiel.com

Keycord alarmknop EasySaver GSM PA2

Keycord alarmknop EasySaver GSM PA2
Deze keycord alarmknop werkt in combinatie met de alarmmodule EasySaver GSM PA-2. De drukknop wordt middels een keycord (keycord kan afwijken van de afbeelding) op de borst gedragen. 

Het knopje is bestand tegen water en kan zonder problemen onder de douche gedragen worden. Het is niet verstandig om het knopje minutenlang onder water te houden. Mee in bad is mogelijk, maar enige voorzichtigheid is wel geboden dan.

De paniekknop kan als een hanger worden gedragen en is bedoeld voor thuisgebruik. Het bereik van een paniekknop is ongeveer 60 meter. Dus ook geschikt voor bijvoorbeeld op de zolder of in de tuin (buiten werkt het signaal ook prima). Als er wat gebeurt, is een druk op de knop voldoende om hulp in te schakelen.

Belangrijk: test bij het eerste gebruik het bereik door in verschillende ruimtes van de woning op de paniekknop te drukken.


Specificaties:
  • Gewicht: 20 gram
  • Kleur: wit/rood
  • Kleur koord: wit
  • Ledlichtje: rood
  • Sosknopje: Rood
  • Batterij: 1x Alkeline 27A 12V (vervangbaar)
Een batterij wordt standaard meegeleverd, zodat het knopje direct in gebruik genomen kan worden.

LET OP! WERKT ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN GSM PA2 PERSONENALARMERING MODULE.

Meer informatie:

Waarschuw familie via een druk op een knop!
 


Schrijf een reactie

Vastenmobiel.com  - Persoonsalarm
01-02-2021 16:26:14
Beste heer Staarink,

Dank voor uw berichtje. Wellicht kan de EasySaver GSM-PA2 voorzien in uw wens, maar dat hangt wel af van wat het systeem precies moet kunnen.

Zou u ons kunnen bellen of wij u?

Via de mail is het namelijk vrij lastig uit te leggen wat er mogelijk is, want een en ander hangt weer af van de locatie en het aantal mensen dat gewaarschuwd moet worden.

Vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com
Roel Staarink  - Persoonsalarm
01-02-2021 15:03:40
Goedemiddag,

Voor een locatie ben ik opzoek naar alarmering systeem dat via drukknophangers werkt. Als zo'n hangeralarm ingedrukt wordt dan moeten de andere in het pand aanwezige personen dit te horen krijgen en moeten zij de ruimte/locatie van het alarm ook doorkrijgen. Is dit mogelijk met de GSM PA2 Module en de losse keycords?
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN