Helm intercom headset (voor motor of scooter) - www.vastenmobiel.com

Helm intercom headset (voor motor of scooter)

Helm intercom headset (voor motor of scooter)
Helm intercom headset (voor motor of scooter)
Helm intercom headset (voor motor of scooter)
Helm intercom headset (voor motor of scooter)

19.95

Levertijd: 1 werkdag
Voorraad: 27
Vastenmobiel
vastenmobiel.nl
Aantal:
betaalopties webshop
Goedkope motor headset bestemd voor op de motor, scooter en/of brommer. Dit is een bestseller uit ons assortiment. Met deze bedrade headset kunt u tijdens het rijden uitstekend met uw passagier praten. Het is een tweeweg headset wat wil zeggen dat beide personen kunnen spreken en luisteren. Past eenvoudig op uw oor; de helm kunt u er gewoon overheen plaatsen.

De headset werkt goed tot een snelheid van ongeveer 80-100 km/u. Daarboven is de ruis in de helm te hoog waardoor u elkaar minder goed kunt verstaan. Prima dus om mee te toeren! Verder kunt u bijvoorbeeld een MP3 speler aansluiten zodat u kunt genieten van muziek tijdens het rijden.

Het apparaat werkt op twee AAA batterijen (niet meegeleverd).
 
Voordelen:

Scherp geprijsd
Prima kwaliteit
Uitstekend geluid tot 80/100 km per uur
Instelbaar volume


Inhoud verpakking:
 • Twee headsets met microfoon
 • Versterker/regel unit (breedte 5,5 cm, hoogte 6,3 cm, dikte 1,9 cm)
 • Audiokabel
 • Nederlandse handleiding
Mogelijkheden:
 • Twee headsets met slimline in-ear koptelefoons en jack bevestigings kabelclip
 • Twee flexibele comfortabele microfoons
 • Spraak geactiveerd
 • Hoofdunit met mogelijkheid om twee headsets aan te sluiten en een ingang voor extern audio apparaat (MP3 of Iphone bijvoorbeeld). Door het compacte formaat van de unit (ong. 6 x 5 x 2 cm) is deze bijzonder makkelijk mee te nemen in de jaszak of door middel van het dragen van de unit aan een riem met de riemclip.
 • Luister naar muziek tijdens het rijden via de externe audio ingang, maar praat ondertussen ook met uw passagier. De spraak overstemt de muziek.
 • Volume van de headsets separaat in te stellen
 • LED indicator bij zwakke batterij
 • Werkt op 2 x AAA batterijen (niet inbegrepen)
 • Toepasbaar in open, integrale en gesloten helmen
We halen het headsetje voor verzending uit de hardplastic verpakking, zodat het pakketje precies in de brievenbus past. Daarom kunnen we het product binnen Nederland gratis versturen. Uiteraard heeft u wel 2 jaar garantie op dit product.  
 


Schrijf een reactie

Vastenmobiel.com  - Geen bluetooth
31-07-2023 12:41:31
Beste R. de Vries,

Dit setje is met bedrading, dus alleen te gebruiken door 2 personen op 1 scooter.
Een bluetooth headsetje hebben we helaas niet in ons assortiment.

Vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com
R. de Vries  - Intercom ieder op een aparte scooter
29-07-2023 21:42:19
We hebben ieder een scooter,,,is het mogelijk als we ieder een Helm intercom headset gebruiken om deze met elkaar te verbinden met een Bluetooth verbinding zodat we kunnen communiceren tijdens het rijden?
Vastenmobiel.com  - Warmte en asem
11-05-2023 9:09:14
Goedemorgen Gert,

We hebben deze headset al bijna 10 jaar in ons assortiment zitten en hier nog nooit klachten over gehad. Gebruik hem zelf ook en dat gaat prima. Zoals gezegd wel alleen bij lagere snelheden (t/m 80km), daarna begin je elkaar wat minder goed te verstaan.

Vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com
Gert  - Microfoon
10-05-2023 19:01:12
Blijft deze microfoon wel werken in een afgesloten helm , door de eventuele warmte en asem ?
Vastenmobiel.com  - Helm intercom headset haakjes
22-09-2020 14:36:58
Beste Rene,

We hadden vroeger twee soorten: eentje zonder en (iets duurder) eentje met oorhaken. Helaas hebben we die met oorhaken al enkele jaren niet meer voorradig. Deze gaan trouwens ook niet meer komen. In het magazijn, voor de zekerheid even gekeken, hebben we ook geen oorhaken meer tussen de spareparts liggen.

Navraag bij een motorrijder, die deze set ook gebruikt, leert dat hij de dopjes in doet, helm opzet, dan onder de helm de dopjes nog een keertje goed aandrukt. En dan blijven ze tijdens de rit bij hem goed zitten. Anderen doen het met een elastiekje/haarbandje, maar dat is wel iets minder comfortabel.

Vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com
rene  - Helm intercom headset
21-09-2020 15:35:42
ik mis echt de oorhaken, nu moet ik soms 5 keer mijn helm opzetten omdat de luidsprekerzijde bij het opzetten niet in mijn oor blijft zitten. Vroeger zaten ze er standaard wel oorhaken bij , nu niet meer. Hebben jullie een oplossing daarvoor ?
Vastenmobiel.com  - Voor 2 fietsers niet geschikt
24-06-2019 8:24:02
Beste Rob,
Dit is een zogenaamde bedrade headset, dus alleen geschikt voor twee mensen op 1 voertuig (motorfiets, scooter, oid). Je maakt namelijk gebruik van 1 unit waar de draden van de headsets naar toe lopen. Wil je draadloos over afstand communiceren dan heb je een bluetooth set nodig. Die voeren we niet in ons assortiment, zodat we u daarmee helaas niet verder kunnen helpen.
Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag!
Vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com
Rob  - Headset motor
23-06-2019 16:05:44
Zou dit ook geschikt zijn voor 2 fietsers? Of reikt dat niet op
Bijv 5 meter?
vastenmobiel.com  - Geen bluetooth en andere zaken
20-03-2017 10:56:47
Reacties afgelopen maand per mail verzonden n.a.v. onderstaande vragen:

Atties: de helm intercom headset is bedraad en heeft helaas geen Bluetooth functie. Dus alleen bedoeld voor twee mensen op een voertuig, motor of brommer. Kijkend naar de situatie waarvoor u een oplossing zoekt, zal een walkie talkie set waarschijnlijk al wel prima volstaan in combinatie met een goede headset.
Daar hebben we helaas geen passende oplossing voor, omdat al onze headsets bestemd zijn voor gebruik in combinatie met een helm.

Bjorn: Er is een dure en een goedkopere mogelijkheid. De dure mogelijkheid bestaat uit een systeem van 3 portofoons plus headsets, dan spreek je al gauw over een prijs van 200 euro of meer. Deze set is in de communicatie draadloos (er loopt wel een kabel van de portofoon naar de headset bij een ieder).

De goedkopere oplossing is een bedrade headset:

-vastenmobiel.com/helmintercomheadset/
-vastenmobiel.com/headsetje-intercom-helm-losse-onderdelen/

Wat er via ons nodig is: een compleet setje plus een onderdelensetje voor nog een extra headsetje (er zitten immers twee jongens in de zijspan). Belangrijk is wel om goed te checken of de bedrading lang genoeg is. Er loopt van de unit een draadje naar de headset, die om en na bij 115 cm is. Meestal zit de unit op de broekriem, wat prima werkt bij twee mensen op een motor. Of deze lengte ook genoeg is voor de overspanning naar de zijbak is echt wel even de vraag. Bovenstaande is eigenlijk bedoeld voor twee personen, maar kan uitgebreid worden naar drie personen via een Jack Splitter van een andere partij.

Intercomheadset: losse onderdelen kun je bestellen via vastenmobiel.com/motor-intercom-headset/.

Vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com
Atties  - Helm intercom headset
26-02-2017 15:58:46
Hallo,
1: Ik zie het nergens staan maar ik neem dan maar aan dat deze via bluetooth werkt?
2: Is het ook mogelijk om een ander soort koptelefoon hier op aan te sluiten ipv van de inear ivm met hygiene.
Ik wil het namelijk voor een ander doeleinde gebruiken dan voor op een motor/scooter.
Ik ben namelijk als vrijwilliger werkzaam op een zorginstelling voor beperkte mensen waar we tv maken voor deze doelgroep. En zo nu en dan zenden we ook live uit en dan wou ik dit gebruiken om als regisseur contact te maken met de camera ploeg. Dus verschillende mensen zouden dit dan gebruiken en dan lijkt het me niet zo fris als iedereen dit inear heeft ingehad. Dus is het mogelijk om een normale koptelefoon hierop aan te sluiten en andere microfoon misschien, weliswaar 3.5 mm.

Met vriendelijke Groet,

Atties
  - Vraagje over headset
11-02-2017 9:23:58
Hallo
Ik heb n bromfiets zijspan en 2 kinderen.
Welnu is mijn vraag of ik in de zijbak 2 headsets aan kan sluiten zodat ik met bij jongens tegelijk kan spreken.
Ik hoor het wel.

Mvg
Bjorn
  - intercomset
08-09-2016 7:55:40
verkopen jullie de microfoons en oordopjes ook los, het kastje werkt hier nog goed alleen de rest niet
Eduard Vlot  - goede service
30-07-2016 10:52:46
Op basis van de eerdere reviews hebben dit setje aangeschaft. Het werkt goed als we samen op de motor zitten. Bij mijn vrouw bleef het oortje echter niet goed zitten, hierover heb ik gebeld en ik kreeg gratis een beugeltje voor achter het oor opgestuurd. Nadat we dit gemonteerd hadden werkte alles naar behoren.
Dank voor de goede service!!
Jesse  - Verschillen
25-07-2016 22:14:50
Wat zijn de grootste verschillen tussen deze versie en de plus edition? Zou ik graag willen weten om te overwegen een aan te schaffen voor lange scooterritjes
Rick  - Prima headsetje.
30-03-2016 15:34:35
Geregeld maak ik tourtochtjes op de motor met mijn zoon van 13. Via verschillende sites kwam ik terecht bij vastenmobiel.com. Eerst dacht ik niet doen want wel erg goedkoop. Echter uiteindelijk toch besteld. Het werkt prima, er zit zelfs een jack bij die je kunt aansluiten op de mobiele telefoon zodat je muziek kunt luisteren. De spraak gaat over de muziek heen. Dus als je lekker wil touren en communiceren,dan is dit veel, voor weinig geld. De afhandeling van de bestelling is zeer correct.
- Prima headset!
22-03-2016 21:45:30
Setje voldoet prima op de scooter. Zelfs met vizier open geen last van windruis 50km/h. Oortje zit niet heel comfortabel maar met de scooter ga ik toch niet zulke grote afstanden. Geluidskwaliteit is goed, maar af en toe tikt het apparaat wat wel wat hinderlijk is. Ook bij binnenkomst smsjes ol de telefoon kraakt het oortje zelfde als een pc speaker bij inkomende smsjes. Al met al voor deze prijs een prima ding.
  - re:headset
25-01-2016 9:23:29
Beste Vincent,

In dat geval raden we de plus editie van deze set aan. Deze is voorzien van een zwanenhals microfoon welke in de helm geplakt wordt. Bovendien is de geluidskwaliteit ook een stuk beter. Klik hier voor dit product: www.vastenmobiel.com/helm-intercom-headset-plus-edition/

Vastenmobiel.com
  - headset
23-01-2016 14:50:22
hallo, i kheb een vraag, ik rij vaak met me dochter op de scooter en wil makkelijk kunnen praten met haar, alleen ik heb een vraag mijn dochter 13Jaar kan geen oortje in haar oor doen dat zit niet lekker bij haar, dus mijn vraag is kan of hebben jullie ook iets waar je het om je oor kan doen? en onder je helm natuurlijk?

mvg
vincent
  - headset
09-06-2015 20:38:32
Bij het zoeken naar een headset om met mijn dochter op de motor te kunnen praten kwam ik er al snel achter dat dat een erg kostbare zaak zou worden. Op marktplaats stuitte ik op de advertentie van deze goedkope headset. Aangezien deze wel heel goedkoop was en het verschil met anderen heel groot sloeg de twijfel wat toe. Te mooi om waar te zijn en kan dat wel wat zijn voor dit geld. Na een telefoontje toch maar tot aanschaf overgegaan. Laten we het maar proberen.

Eigenlijk sta ik nog steeds versteld van de goede spraak- en geluidskwaliteit. Het setje zelf en de bedrading oogt wat fragiel en kwetsbaar, maar eenmaal op de motor ingeplugd en onderweg werkt het prima. Het is heel erg fijn om met mijn dochter achterop de motor te kunnen praten. Het geluid is zo goed dat ik haar prima zachtjes kan horen zingen etc. Geen ruis. Af en toe een achtergrond geluidje van een mobiele telefoon of een zachte piep ergens van, maar niet hinderlijk.

Ik moet er natuurlijk wel bij vertellen dat ik met haar niet veel harder dan 80 rijd. Maar ook dan goed bruikbaar. Kortom voor mijn doel prima geschikt. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Vastenmobiel.com  - defect
26-06-2014 10:45:22
Beste heer Jahman,

Vervelend om te horen dat het kastje het lijkt te hebben gegeven. Dat kan niet de bedoeling zijn. We verkopen deze setjes in grote aantallen en krijgen maar weinig klachten. De kwaliteit van de setjes is normaal dus echt goed. Helaas kan een defect een keer voorkomen, uiteraard ontvangt u van ons kosteloos een vervangend kastje.

Met vriendelijke groet,

Roel Jan Rietveld
www.vastenmobiel.com
Gary Jahman  - defect
25-06-2014 22:15:27
Beste heer of mevrouw,

Op 1 juni had mijn vriendin de headset besteld en werkte naar behoren. Helaas sinds vorige week deed de headset het niet meer goed. Eerst dachten wij dat het aan de batterij lag, maar het bleek dat de passagiersknopje niet meer goed werkte, waardoor slechts 1 persoon kon praten en luisteren, de ander dus niet.

Hoe kan ik het product terugsturen, want dat het zo snel defect raakt vind ik persoonlijk niet kunnen. Graag zou ik het bedrag teruggestort krijgen.

Met vriendelijke groeten,

Gary Jahman
Vastenmobiel.com  - Portokosten naar Belgie
04-06-2014 12:08:13
Beste Dirk de Vriendt,

Voor een verzending naar Belgi berekenen we standaard 4,95.
Tijdens de bestelprocedure kun je aangeven in welk land je woont.
Dan gaat verder alles van zelf!

Vriendelijke groet,
Bouke Veenstra
www.vastenmobiel.com
Dirk De Vriendt  - Headset intercom
04-06-2014 11:52:58
Hallo,

Versturen jullie ook naar Belgi, en wat kost dit dan aan verzending

Met vriendelijke groeten,
Dirk
Vastenmobiel.com  - headset waterdicht?
05-11-2013 20:12:11
De headset is in principe niet waterdicht. Uiteraard wel gewoon onder de helm met regen te gebruiken.
Suzanne  - Waterdicht
05-11-2013 19:36:23
Is de intercom headset waterdicht?
Jarno  - Ervaring
30-05-2013 15:15:47
Laatst op locatie de intercom gehaald. Werd erg vriendelijk geholpen.

De set an sich is in verhouding tot de prijs prima te noemen. Het geluid is opzich goed en tot 80 km erg goed te verstaan. Daarna moet je je best wel doen. Zoals andere al aangeven is idd de oorplug het minpuntje, doe gaat vrij makkelijk uit je oor, helemaal als je je helm een keer op of af wilt zetten. Zelf ben ik al aan het zoeken geweest naar een alternatief. Denken de aan een telefoon oortje met microfoon, maar deze techniek blijkt toch anders te werken. Mocht er iemand een goed idee hebben graag.

Kortom, prijs versus kwaliteit prima!
Uilke Stoelwinder  - Heatset
23-04-2013 9:24:39
Snelle service, heb vrijdag om vier uur een Headset besteld en had hem al de volgende dag om twee uur in huis!!!! werd ook per telefoon goed geholpen, gewoon super.
Lode  - Headset
09-01-2013 21:27:47
Besteld uit België en op 2 dagen tijd geleverd in de bus. Uitermate tevreden van zowel de service als van het product zelf.

Zeker aan te raden!
M de Jongh  - Helm Intercom headset
23-09-2012 20:47:26
Dit setje gekocht omdat ik met een duo naar Duitsland ging
Kwaliteit van het geluid is uitermate goed, zelfs met 120km/h nog redelijk goed te verstaan, enige minpuntje is het speakertje in je oor, maar als je de helm ophebt blijft hij goed ziiten
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN