Headset IPN draadloos DECT W920 - www.vastenmobiel.com

Headset IPN draadloos DECT W920

Headset IPN draadloos DECT W920

148.00

Levertijd: 1-2 werkdagen
Voorraad: onbeperkt
Vastenmobiel
vastenmobiel.nl
Aantal:
betaalopties webshop

Draadloze IPN W920 headset voor comfortabel bellen

Deze IPN W920 headset is een zeer mooi vormgegeven headset die u met een comfortabele, instelbare beugel kunt dragen. IPN heeft de nieuwste technieken toegevoegd en met een bereik van ongeveer 100 meter is deze headset ook voor professioneel gebruik zeer geschikt. De IPN W920 is daarom een waardig alternatief voor de vaak duurdere Plantronics of Jabra headsets.

Kracht van de W9xx serie

IPN heeft met de W9XX serie de perfecte en voordelige headset ontworpen welke geschikt is voor vele doelgroepen. Doordat op het basisstation alle headsets (3 verschillende) uit de W9XX serie gekoppeld en opgeladen kunnen worden, kunnen de headsets eenvoudig gewisseld of vervangen worden.

Noise-cancelling

Ook is de IPN W920 headset voorzien van een microfoon met noise-cancelling technologie. Op die manier wordt het achtergrondgeluid zo veel mogelijk gedempt en bent u uitstekend verstaanbaar, zelfs in een drukkere omgeving. U heeft met deze headset geluid op één oor. Aan welke kant van uw hoofd maakt niet uit, doordat de microfoon-boom naar twee kanten kan draaien. U bepaalt dus zelf hoe u de headset draagt.

Compatibel met bijna alle (VoIP) telefoons

De IPN W920 headset is een universele headset aan te sluiten op de meeste (VoIP) telefoons. Heeft u twijfels of uw telefoontoestel compatibel is met de IPN W920 headset, laat het ons weten, we zoeken het graag voor u uit.

EHS aansluiting voor bediening telefoon via headset

Deze draadloze IPN headset beschikt over een EHS aansluiting (een standaard die veel telefoonfabrikanten gebruiken om er voor te zorgen dat u via een knop op de headset eenvoudig telefoongesprekken kunt opnemen en beëindigen). In veel gevallen heeft u hiervoor wel een aparte EHS (Electronic HookSwitch) kabel nodig welke geschikt is voor uw telefoon. Of u dit ook nodig heeft kunt eenvoudig controleren in het compatibiliteitsoverzicht. Zo weet u ook direct of de IPN W920 geschikt is voor uw telefoontoestel. Voor het bestellen van een EHS kabel klikt u hier.

Let op! Zonder de inzet van EHS kunt u deze headset uiteraard ook prima gebruiken. In dat geval bedient u de headset vanaf het telefoontoestel. Wilt u bellen via de headset dan dient u daarvoor de headsetknop op de telefoon in te drukken.

Kenmerken:

 •     Gesprekstijd: 8 uur
 •     Professionele geluidskwaliteit
 •     Microfoon met noise-cancelling technologie
 •     EHS poort (ook geschikt voor IPN Hoornlifter)
 •     Ruggespraak functie
 •     ECO DECT technologie (zuiniger dan normale DECT headsets)
 •     GAP compatibel
 •     Status indicator
 •     Magnetisch basisstation
 •     Bereik tot wel 100 meter
 •     Instelbaar volume
 •     Indicator indien buiten bereik

In de doos:

 •     W920 Monaural headset
 •     Basisstation
 •     220V Adapter
 •     RJ11 kabel om de headset aansluiting van uw telefoon te verbinden met het basisstation van de headset

        - Let op: een toestelspecifieke EHS kabel is niet inbegrepen en dient u desgewenst los bij te bestellen!Schrijf een reactie

Vastenmobiel.com  - Maxcom MM28D compatibiliteit
26-06-2020 11:16:26
Bedankt voor uw bericht. Deze headset past hier zeker op, maar de verbinding loopt dan tussen de hoorn en het toestel. De aansluitvolgorde is dan: in de “hoorn” ingang van de Maxcom komt het stekkertje naar het headset basisstation te zitten en vervolgens komt vanuit het basisstation dan weer het draadje naar de telefoonhoorn.

Om te kunnen bellen via de headset moet u dus wel de hoorn van de haak halen, anders werkt het niet. U kunt dus niet via de headset gesprekken opnemen of neerleggen.

Dit kan enkel als er een losse IPN hoornlifter wordt aangeschaft (zoek bovenin deze pagina op IPN610), die tilt dan als u het knopje op de headset indrukt de hoorn van de haak, of legt deze weer neer.

Met vriendelijke groet,

Vastenmobiel.com
vermeersch geert  - headset W920
26-06-2020 8:08:41
Mijn telefoon toestel is MAXCOM model MM28D HS, zou daar de headset W920 op passen?
Grt Geert
Kenny  - Draadloze IPN W920 headset comptibiliteit
03-04-2019 0:09:37
Goedeavond,
Graag zouden wij deze headset aansluiten op ons telefoontoestel/-centrale in Spanje. Dit zou dienen te worden aangesloten op een Telefonica Netcom Neris Office 40 toestel (beter bekend als een Ascom Office 40 telefoontoestel). Is deze headset hiermee compatibel?

Met Vriendelijke Groeten,
Kenny
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN