EU-landen
Bezorging in de EU

Wij leveren aan klanten, zowel zakelijke als particuliere, in de hele Europese Unie. Een belangrijk deel van deze klanten komt uit Belgie. Maar ook aan andere landen binnen de EU versturen we vanuit Nederland snel en vakkundig onze producten.  

Betaalmethodes
  • ING Home Pay Belgie (gratis)
  • Bancontact/MisterCash (gratis)
  • Paypal (extra kosten 3,45% van het totaalbedrag)
  • SoFort Ebanking (gratis)
  • Vooruit betalen per bankoverschrijving (gratis)
  • Verleggen BTW (intracommunautaire levering binnen de EU, u ontvangt van ons een aangepaste factuur per mail, graag geldig BTW-nummer vermelden in het opmerkingveld tijdens het bestellen)
Verleggen van de BTW

Voor bedrijven buiten Nederland is het mogelijk om de BTW te laten verleggen. Vanwege een geldigheids-check van het BTW-nummer kunt u tijdens het bestelproces een verzoek tot het verleggen van de BTW indienen.

De gemakkelijkste en snelste methode ziet er als volgt uit:

1) plaats de gewenste artikelen in de winkelwagen en klik op bestellen
2) voer uw factuur- en/of verzendgegevens in
3) plaats in het opmerkingenveld de volgende informatie: "A.U.B. de BTW verleggen, het BTW-nummer is: [hier het geldig BTW-nummer invullen] "
4) kies voor de betaaloptie "Verleggen BTW"
5) kies voor volgende en plaats de bestelling

U heeft uw bestelling geplaatst en wij ontvangen daarvan een bevestiging. Zo snel mogelijk krijgt u vervolgens van ons een aangepaste factuur waarop de BTW door ons is verlegd. Deze aangepaste factuur zullen wij u mailen. Na ontvangst van de aangepaste factuur kunt u het bedrag (zonder BTW) aan ons overmaken.

Verzendkosten

 
Nederland
€ 0.00
Belgie
€ 4,95
Deutschland
€ 4,95
France
€ 9,00
Luxembourg
€ 7,00
Denmark
€ 9,00
Sweden
€ 14,00
Spain € 14,00

Woont u in een ander land van de Europese Unie? Neem dan eerst contact met ons op, zodat wij aan u de actuele verzendkosten kunnen doorgeven.

Track&Trace

Bij de verzendbevestiging ontvangt u standaard een track-and-trace code van Postnl. Daarmee kunt u de levering van uw pakket op de voet volgen.


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN