EasySaver 8848 met back-up accu (2G-3G versie) wit - www.vastenmobiel.com

EasySaver 8848 met back-up accu (2G-3G versie) wit

EasySaver 8848 met back-up accu (2G-3G versie) wit

109.99

Levertijd: 1 werkdag
Voorraad: 1
Vastenmobiel
vastenmobiel.nl
Aantal:
betaalopties webshop

Sluit huistelefoon aan op EasySaver 8848 (2G-3G versie)

Bel mobiel via de EasySaver 8848 met een analoge huistelefoon! Op deze 2G/3G gateway sluit u uw huidige huistelefoon met één simpele klik aan. De EasySaver 8848 voorziet u van een simkaart. Zo kunt u mobiel bellen via uw vaste telefoon, waarbij de in- en uitgaande gesprekken via de EasySaver perfect worden geregeld.

Let op! Dit 2G toestel heeft een aangepaste garantietermijn! Nederlandse providers bieden vanaf december 2025 geen 2G meer aan. Vanaf deze datum zal dit toestel niet meer werken in Nederland. Houd hier rekening mee! U koop het toestel voor een scherpe prijs, maar met een specfieke garantietermijn tot en met november 2025. Na deze datum is de garantie per direct vervallen en kunt u geen vervangend toestel bij ons claimen. 

Geen vaste telefoonlijnaansluiting nodig

Misschien vraagt u zich af waarom je een huistelefoon wilt aansluiten op het mobiele netwerk. Het antwoord hierop is simpel: een vaste telefoonaansluiting is niet overal vanzelfsprekend. Denk bijvoorbeeld aan verpleeghuizen, vakantiehuizen, vaartuigen, bouwketen, enzovoorts. Ligt er geen vaste lijn of wordt de analoge lijn opgeheven, maar wilt u wel kunnen blijven bellen met uw vertrouwde telefoon van thuis, dan is de EasySaver 8848 de perfecte oplossing.

Mobiele netwerken in Nederland

De EasySaver 8848 is simlockvrij en te gebruiken met elke provider. Alleen simkaarten van Tele2 zullen waarschijnlijk niet goed werken, omdat Tele2 als enige provider in Nederland alleen 4G aanbiedt. Providers die 2G en/of 3G ondersteunen (Vodafone, T-Mobile en KPN) en operators (Ben, Simpel, enzovoorts) die gebruiken maken van deze providers zijn geschikt voor de EasySaver 8848. Dit is nog jarenlang het geval!

In de toekomst zullen in Nederland 2G en 3G netwerken worden stopgezet, waarover het volgende bekend is:
 • KPN: stopt in januari 2022 met 3G/ tot minimaal 2025 blijft 2G
 • Vodafone: stopt in januari 2020 met 3G/ onbekend wanneer 2G stopt
 • T-Mobile: stopt in november 2020 met 2G/ onbekend wanneer 3G stopt
Uiteraard is de EasySaver 8848 ook in andere Europese landen (o.a. Belgie, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk) te gebruiken!

Bespaar via aanschaf EasySaver 8848

Mobiel bellen is bovendien al gauw een stuk voordeliger! In Nederland bedraagt het vastrecht voor een KPN aansluiting (BelVrij Weekend) € 31,50 per maand. Belt u weinig, dan bestaat uw rekening met name uit de kosten voor vastrecht.
 
Een sim-only abonnement van een voordelige provider is veel voordeliger. Het voordeel is dat u gewoon kunt blijven bellen zoals u dat gewend bent. De mensen die naar u toe bellen, bellen gewoon op het 06 nummer van de simkaart die in de EasySaver zit. Uw telefoontoestel rinkelt dan gewoon net als "vroeger"!
 
Iemand die nooit belt heeft de €asy$aver 8848 al binnen 6 maanden terugverdiend! En mensen die wel bellen nog veel sneller!

Goed ontvangst overal mogelijk

Standaard wordt de EasySaver 8848 geleverd met een antenne (inclusief een kabeltje van 2,75 meter). Hiermee is altijd een goed ontvangst te regelen door bijvoorbeeld de antenne in de vensterbank of het raamkozijn te plaatsen. Wie liever een korte vaste antenne wil aan de buitenkant van het toestel, kan dit aangeven in het opmerkingenveld. Deze zullen we dan extra meesturen. Automatisch detecteert de EasySaver een 2G of 3G netwerk.

Andere toepassingen

Meestal wordt de EasySaver 8848 ingezet als mobiele gateway om mobiel te kunnen bellen via de huistelefoon. Een groot pluspunt van de EasySaver is dat alle telefoons inzetbaar zijn, dus ook speciale seniorentelefoons met fototoetsen of draadloze DECT telefoons. Alleen ouderwetse draaischrijf toestellen (puls) werken niet in combinatie met de EasySaver.
 
Naast deze veelvoorkomende toepassing van het mobiel bellen via de vaste telefoon, is de EasySaver ook (zakelijk) in te zetten voor o.a. alarmmelding stallen, alarmbeveiliging en liftinstallaties. Informeer naar de mogelijkheden!
 
De EasySaver 8848 krijgt stroom vanuit een stopcontact (220/230V). Maar door de ingebouwde back-up batterij blijft het systeem tijdelijk in de lucht bij een stroomstoring. De stand-by tijd van de back-up accu bedraagt ongeveer 10 uur en de gesprekstijd ongeveer 1,5 uur. Zodra de stroomstoring voorbij is, zal de accu vanzelf weer geladen worden.

Belangrijkste voordelen:
 • Simlockvrij: te combineren met iedere provider (ook in het buitenland), enige uitzondering in Nederland: Tele2 (biedt alleen 4G aan)
 • Keuze simkaart: zowel geschikt voor prepaid als abonnement
 • Ondersteunt nummer- en naamweergave (telefoon moet deze functie wel hebben)
 • Ook te combineren met seniorentelefoons (fototoetsen)
 • Ook te combineren met draadloze DECT telefoons
 • Back-up batterij zodat de telefoon in geval van een stroomstoring blijft werken
 • 2 jaar garantie en ondersteuning
Specificaties:
 • 1 Simkaarthouder (normale simkaart)
 • Quectel UC15-E UMTS/GSM
 • 2G (900/1800 Mhz)
 • 3G (900/2100 Mhz)
 • 2 analoge uitgangen (gekoppeld, dus geen mogelijkheid gelijktijdig telefoneren)
 • Externe antenne aansluiting met kabel van 2,75 meter (sma)
 • Back-up accu
 • Adapter 220/230 V
 • Nederlandse handleiding
 • Kleur: wit
Voor wie handig:

De EasySaver 8848 vindt vaak zijn weg naar zorginstellingen, maar ook voor andere toepassingen wordt deze 2G/3G gateway gebruikt:
 • Senioren
 • Bedrijven
 • Zorginstellingen
 • Gebruik op een camping (caravan, chalet of bungalow)
 • Bouwketen
 • Liftinstallaties
De EasySaver 8848 is een goed alternatief voor o.a. de Sagem RL300 en Sagem RL302.

Handleiding EasySaver 8848 2G/3G

Handleiding Easysaver 8848

Instructievideo EasySaver 8848 

 
 
Let op! Dit 2G toestel heeft een aangepaste garantietermijn! Nederlandse providers bieden vanaf december 2025 geen 2G meer aan. Vanaf deze datum zal dit toestel niet meer werken in Nederland. Houd hier rekening mee! U koop het toestel voor een scherpe prijs, maar met een specfieke garantietermijn tot en met november 2025. Na deze datum is de garantie per direct vervallen en kunt u geen vervangend toestel bij ons claimen. 


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN