Draadloze GSM PA2 alarmknop - muurmodel - www.vastenmobiel.com

Draadloze GSM PA2 alarmknop - muurmodel

Draadloze GSM PA2 alarmknop - muurmodel
Draadloze GSM PA2 alarmknop - muurmodel

12.50

Levertijd: 1 werkdag
Voorraad: 16
Vastenmobiel
vastenmobiel.nl
Aantal:
betaalopties webshop
Deze draadloze paniekknop is eenvoudig te koppelen aan onze EasySaver GSM-PA2 personenalarmering. Wie in geval van nood op de paniekknop drukt, activeert de personenalarmering, waarbij vooraf ingestelde telefoonnummers worden gebeld en/of ge-sms't.

Deze paniekknop is bestemd voor een plaats aan de muur of houten wand. Met de meegeleverde schroefjes en pluggen kunt u de knop zeer goed vastzetten. Desgewenst kunt u ook kiezen voor een bevestiging met tweezijdig tape (ook meegeleverd). Zodra iemand op de knop drukt, wordt het signaal doorgegeven aan de module van de GSM personenalarmering. Deze alarmeert vervolgens de door u ingestelde telefoonnummers.

U kunt de paniekknop benoemen in het systeem, zodat de ontvanger uit de verzonden sms kan opmaken vanuit welke ruimte de alarmering is gedaan.

Het bereik van deze paniekknop is plusminus 60 meter. Daarmee is de knop geschikt voor gebruik in de slaapkamer, maar ook op de zolder of in een tuinhuis. Als er wat gebeurt, is een druk op de knop voldoende om hulp in te schakelen. Voor de definitieve plaatsing dient u uiteraard eerst wel te controleren of het bereik toereikend is.

Specificaties
  • Compatibel met EasySaver GSM-PA2 Personenalarmering
  • Formaat: 65 x 65 x 20 mm
  • Levensduur batterij > 1 jaar (CR2450 knoopcel batterij)
  • Ultra laag energieverbruik
  • Geeft signaal wanneer batterij bijna leeg is
  • Let op: dit model is niet waterdicht (dus niet te gebruiken in de badkamer of buiten)
LET OP! Werkt alleen in combinatie met EasySaver GSM-PA2 Personenalarmering module.
 


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN