BlackFriday 2023

Black Friday met de Hammer Watch+

Aankomende Black Friday (24 november) doen we bescheiden mee op verzoek van een van onze leveranciers. Hammer, bekend van de bouwtelefoons, wil namelijk graag meer mensen laten kennismaken met hun Android Smartwatch Plus.

De Black Friday aanbiedingen op een rij: Bij deze aanbiedingen betaal je € 50,- in plaats van 130,- voor de Hammer Watch Plus. Heb je al een smartphone, dan kun je de Hammer Watch+ ook los bestellen voor een geweldige scherpe prijs: Zolang we voorraad hebben (dus ook na Black Friday) houden we deze actie in de lucht.

Andere kortingen of acties i.v.m. Black Friday zullen niet volgen!

 
 

Black Friday

Black Friday komt van oorsprong uit Amerika en valt op vrijdag na Thanksgiving. Dit is het moment waarop het winkelseizoen voor Kerst van start gaat. Inmiddels is Black Friday ook in Nederland niet meer weg te denken. De eerste jaren waren de kortingen vooral sigaren uit eigen doos. Tegenwoordig zijn de kortingen soms wel de moeite van het wachten waard.

Hele jaar goede aanbiedingen

Dit wachten brengt ons bij de kern van de zaak. Steeds meer klanten stellen hun aankoop uit tot Black Friday, bang om korting te missen. De aarzelingen beginnen halverwege oktober, dan krijgen we al vragen of we acties hebben met Black Friday. De afgelopen vier jaar hebben we niet meegedaan. We streven namelijk het hele jaar naar goede, scherpe prijzen voor de producten uit ons assortiment. Dan is een Black Friday helemaal niet nodig.

In 2023 doen we alleen met de Hammer Watch+ een speciale aanbieding in verband met Black Friday.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN