Seek Thermal Compact - Apple IOS - www.vastenmobiel.com

Seek Thermal Compact - Apple IOS

Seek Thermal Compact - Apple IOS
Seek Thermal Compact - Apple IOS
Seek Thermal Compact - Apple IOS
Seek Thermal Compact - Apple IOS
Seek Thermal Compact - Apple IOS

299.95

Levertijd: 1-2 werkdagen
Voorraad: onbeperkt
Vastenmobiel
vastenmobiel.nl
Aantal:
betaalopties webshop
Van je iPhone een thermische camera maken: dat is mogelijk met de Seek Thermal Compact!

Plug de Seek Thermal Compact in je iPhone, download de gratis app en binnen een paar seconden is je iPhone veranderd in een camera die warmtebeelden feilloos registreert. Via de geavanceerde sensortechniek van de camera zijn temperaturen te zien in waaier van - 4,4 graden tot + 330 graden Celcius.

De Seek Compact is zowel overdag als nachts te gebruiken en detecteert warmte dwars door muren, leidingen, kabels, gebladerte en slecht weer heen. De beelden kun je opslaan en/of delen met anderen. Het is een uiterst compact IR apparaat, die middels de bijgeleverde foedraal overal veilig mee naar toe gekomen kan worden.  

Wie op zoek is naar een betaalbare infrarood camera voor thermische doeleinden is met de Seek Thermal compact perfect geholpen. Wie lekkages wil opsporen in leidingen of bij ramen en daken, vindt in de Seek Thermal een prima hulp. Maar ook om elektronische verbindingen te controleren of energieverspillers op te sporen, kan het apparaat worden ingezet. De toepassingen zijn ontelbaar.

De Seek Thermal Compact wordt o.a. gebruikt door:
Elektriciens, beveiligers, loodgieters, doe-het-zelvers, isolatietechneuten, dierenverzorgers, woninginspecteurs en vele andere beroepsgroepen.

Let op! Controleer voor de aanschaf of je iPhone geschikt is voor de Seek Thermal Compact. Het apparaat werkt op de meeste iPhones met IOS 8.0 of hoger (in de praktijk betekent dit iPhone 5 en hoger). Kijk op de website van fabrikant Seek Thermal voor de actuele lijst van geschikte Apple aparaten.
 

Specificaties:
  • iOS Lightening Thermische Camera
  • werkt op iPhone 5 of hoger, zie actuele lijst
  • 206 x 156 resolutie
  • breedtebeeldhoek van 36 graden
  • temperaturen in het bereik van -4,4 tot 330 graden Celcius
  • warmte vinden tot plusminus 300 meter en identificatie tot plusminus 60 meter
  • verstelbare focus voor nauwkeuriger beeld
  • long wave infrarood 7,2 - 13 micron, 12 micron pixel pitch
  • vanadiumoxide microbolometer, chalcogenide lens
  • transportbehuizing
Seek Thermal bestaat al 40 jaar en is een Amerikaans bedrijf dat militaire en professionele thermische technologieën ontwikkeld. De Compact-serie is een lijn van thermische camera’s voor zowel particulieren als bedrijven.
 


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN