Keycord alarmknop Maxcom - www.vastenmobiel.com

Keycord alarmknop Maxcom

Keycord alarmknop Maxcom

22.95

Levertijd: 1 werkdag
Voorraad: 5
Vastenmobiel
vastenmobiel.nl
Aantal:
betaalopties webshop
Deze Maxcom keycord alarmknop werkt in combinatie met de Maxcom KXT 481 seniorentelefoon. De drukknop wordt middels een keycord op de borst gedragen. 

Het knopje is bestand tegen water en kan zonder problemen onder de douche gedragen worden. Het is niet verstandig om het knopje minutenlang onder water te houden. Mee in bad is mogelijk, maar enige voorzichtigheid is wel geboden dan.

De paniekknop kan als een hanger worden gedragen en is bedoeld voor thuisgebruik. Het bereik van een paniekknop is ongeveer 50 meter. Dus ook geschikt voor bijvoorbeeld op de zolder of in de tuin (buiten werkt het signaal ook prima). Als er wat gebeurt, is een druk op de knop voldoende om hulp in te schakelen.

Belangrijk: test bij het eerste gebruik het bereik door in verschillende ruimtes van de woning op de paniekknop te drukken. Uiteraard dient u eerst de knop aan te melden op de telefoon. Lees hiervoor de handleiding bij de Maxcom KXT 481 telefoon.


Specificaties:
  • Gewicht: 33 gram
  • Kleur: wit/rood
  • Kleur koord: wit
  • Ledlichtje: rood
  • SOS knopje: Rood
  • Batterij: 1x Alkeline 23A 12V (vervangbaar)
Een batterij wordt standaard meegeleverd, zodat het knopje direct in gebruik genomen kan worden.


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN