Camerasysteem achteruit rijden nodig? Check onze diverse modellen.

Voertuig camera's

 
Camerasystemen campers, bestelbusjes & auto's

Wanneer het zicht achter het voertuig beperkt is, is achteruitrijden best lastig. Met een camerasysteem is dit probleem eenvoudig te verhelpen. Dit voorkomt frustraties en mogelijke schades! Wat heeft u allemaal nodig?

Een achteruitrijcamera, een monitor en een kabel is in veel situaties al ruim voldoende. Zie hiervoor ons extra voordelige basispakket voor gewone voertuigen. Uiteraard is maatwerk mogelijk door bijvoorbeeld voor extra camera’s te kiezen en een monitor met meervoudig scherm.

Alle producten uit onze assortiment camera’s zijn compatibel met elkaar.

Wanneer u een beetje verstand van auto’s heeft, kunt u zelf eenvoudig het systeem installeren. Ieder garagebedrijf is ook in staat om het systeem in een handomdraai te bevestigen.
  Camerasystemen zware voertuigen

Op lange ritten is een extra oog op de trailer of aan de zijkant van de truck erg handig. Met een camerasysteem kunt u de zijkanten en/of achterkant van uw voertuig goed overzien.

U kunt kiezen voor een systeem met 1, 2, 3 of maximaal 4 camera’s. Op de monitor in de cabine kunt u alle (dode) hoeken in de gaten houden. Het is mogelijk om het systeem zodanig te installeren dat camera’s automatisch overschakelen bij links- of rechts afslaan of achteruitrijden.

Onze duurzame camera’s zijn ook zeer geschikt voor landbouwvoertuigen. Bij het oogsten, zaaien of dorsen kunt u alles goed overzien op de monitor in de cabine. Tot maximaal 4 camera’s kunnen worden aangesloten.

Ons assortiment
Extra service

Wilt u het inbouwen aan ons uitbesteden? Dit is mogelijk via onze inbouwservice bij Sunshine Campers in Elburg. De prijs voor het inbouwen is uiteraard afhankelijk van het systeem dat u aanschaft. Bel of mail ons voor meer informatie.

 
AANBIEDING
Set compleet - voertuigen klein en middelgroot
Set compleet - voertuigen klein en middelgroot
InStock
€ 279.95 nu € 189.95
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN