GSM personenalarmering systeem - www.vastenmobiel.com

GSM personenalarmering systeem

GSM personenalarmering systeem
129.99
OutOfStock
 
Voorraad: 0
Uitverkocht
Waarschuw familie, buren en/of vrienden in geval van nood met een druk op de knop. Dit systeem is geschikt voor o.a. zorgbehoevende ouderen en baliemedewerkers bedrijven/winkels.

Let op! Dit product is opgevolgd door de EasySaver GSM Personenalarmering (PA2) met een display, ingebouwde spreek-luisterverbinding en extra functies! Bestel hier.

Werking via simkaart
Plaats een simkaart in de alarmmodule, die je daarna op een tafel kunt neerzetten of kunt ophangen aan de muur. Het apparaat heeft een stopcontact nodig voor de stroom. Op de plaats waar de alarmmodule komt, is een goede dekking nodig van het mobiele netwerk. Het apparaat maakt gebruik van het 2G netwerk. Wij adviseren om een simkaart met een klein abonnement (en dus geen prepaid) te nemen.

Melding in de voicemail geen probleem
Zodra de alarmknop wordt ingedrukt, gaat het systeem meteen bellen. Je kunt maximaal vijf telefoonnummers instellen. In het geval van nood worden deze nummers achtereenvolgens gebeld en/of gesms't. Komt de melding in een voicemail terecht, dan gaat het systeem het volgende nummer in de lijst bellen, totdat iemand op de oproep reageert. Via de Disarm-knop op het paneel kan de gebruiker zelf het alarm stopzetten.

Aanmelden draagbare paniekknoppen
Op de alarmmodule zijn tot 30 draagbare paniekknoppen aan te melden, die de gebruiker kan dragen op een polsbandje of aan een nekhanger. Binnenshuis is het bereik van de draagbare paniekknoppen tot aan de alarmmodule ongeveer 20 tot 40 meter. Dat is in de meeste gevallen meer dan toereikend. In plaats van draagbare panniekknoppen kun je ook vaste knoppen gebruiken. De eerste vijf kun je namen geven zoals badkamer, slaapkamer, woonkamer, enzovoorts. Degene die gebeld wordt, ziet dan op zijn scherm in welke ruimte het alarm is gegeven.

Geen maandelijkse kosten
Met dit alarmeringssysteem heeft u geen maandelijkse kosten bij een meldkamer. Aangezien het apparaat werkt via een simkaart is er geen vaste telefoonlijn nodig. Door de ingebouwde back-up batterij blijft het systeem tijdelijk nog in de lucht bij een stroomstoring.

2-weg communicatie
Het alarmsysteem is eventueel uit te breiden met een externe speaker. Hiermee is het mogelijk om bij een alarmering te spreken met de gebruiker. Let op! Dit is een extra functie en niet perse nodig.

Kant-en-klaar met simkaart
U kunt het apparaat helemaal kant-en-klaar bij ons bestellen door tegelijk een Duidelijk!Voordeel abonnement af te sluiten. Verder kunnen wij voor u de gewenste voorkeurnummers programmeren. Dit kunt u aangeven in het opmerkingenveld of neem eerst contact op met onze klantenservice.Bij aanschaf van de GSM personenalarmering ontvangt u nu gratis een spatwaterdichte paniekknop aan nekhanger ter waarde van € 14,99 erbij.
VOORDELEN:

Eenvoudige installatie, gemakkelijk in gebruik
Geen abonnement bij meldkamer nodig
Geen vaste telefoonlijn nodig

Goede kwaliteit, betaalbare prijs

 
Specificaties GSM personenalarmering
   
Programmering 1 tot maximaal 5 telefoonnummers te programmeren
  1 tot maximaal 30 sensoren aan te sluiten
  SMS versturen bij stroomuitval
  Luid alarmsignaal op de module uit of aan te zetten
  
Connectie 2G 850/900/1800/1900 Mhz
  
Formaat 147,4 x 76,2 x 12,70 mm
  
Functies Simlockvrij (normaal formaat simkaart)
  Power: 12V DC 1.2 A
  Backup batterij: 7.4 V 500mAh
  Werkbare temperatuur: -10C tot 45C
  Frequentie: 433 +/- 0.5Mhz
  Afstand draadloze knoppen: 10 - 50 meter (afhankelijk van omstandigheden)
 
Datum verschijning 2014
 
In de verpakking GSM personenalarmering
  Spatwaterdichte paniekknop aan hanger
  240V AC to 12V DC power supply
  Nederlandse handleiding
 
Optioneel Paniekknop armband
  Paniekknop aan hanger
  Alarmknop los model
  Externe speakerMeer informatie? Neem contact op met een van onze medewerkers. Hiervoor kunt u bellen naar onze helpdesk: 0341-767288.
 
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookSchrijf een reactie

- reactie
Wanneer niemand opneemt, komt de melding in een carrousel, totdat iemand wel opneemt. Dit zal maximaal vijf keer gebeuren. Als er dan nog niet gereageerd is, dan zal iemand pas bij het zien van de gemiste oproep alsnog actie kunnen ondernemen.

Wil je gegarandeerd altijd opvolging hebben dan is een abonnement bij een meldkamer raadzaam. Dat zal per situatie en persoon verschillen of dat nodig is.

Ons systeem is een lichtere variant, waarbij de ervaringen positief zijn. Als je weet dat iemand je hulp kan inschakelen, ben je alerter. Op veel smartphones kun je overigens instellen dat een specifiek telefoonnummer door de stille modus heen komt.

Mocht u nog vragen hebben of extra toelichting wensen, dan horen we het graag.
- vraag GSM personenalarmeringsysteem
Vraag: wat als geen van de personen van de ingestelde telefoonnummers reageert? Sommige mensen hebben slechts één of twee contactpersonen.

Vriendelijke groet
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN