EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon - www.vastenmobiel.com

EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon

EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon
EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon
EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon
EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon
EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon
79.95
InStock
Levertijd: 1 werkdag
Voorraad: 4
Aantal
Staffelprijzen
5x
€ 76.95 p/s


10x
€ 72.95 p/s


EasySaver GSM telefoon met grote toetsen en luide beltonen

De EasySaver GSM-DP1 is een handige GSM huistelefoon met alle belangrijke basisfuncties. Deze telefoon heeft grote toetsen met helderwitte cijfers, luide beltonen en een handsfree functie.

Geen vaste lijn nodig en kostenbesparend

Er zijn twee belangrijke redenen waarom deze huistelefoon met simkaart interessant voor u kan zijn: op de eerste plaats biedt deze telefoon uitkomst als de vaste lijnaansluiting ontbreekt. De EasySaver GSM-DP1 wordt o.a. gebruikt aan boord van schepen, maar ook in bouwketen, vakantiehuizen en verpleeghuizen.

Op de tweede plaats is er met de GSM-DP1 een enorme kostenbesparing mogelijk. Bellen via een goedkoop mobiel abonnement is al gauw € 20,- per maand goedkoper dan een vast nummer bij KPN of Ziggo.

Geschikt voor senioren

Vooral in verpleeghuizen verdwijnen steeds vaker aansluitingen voor een vaste telefoon. Bewoners moeten dan leren omgaan met een mobiele telefoon. Blijkt dit te moeilijk te zijn, dan is deze GSM bureautelefoon een ideale oplossing. Door de luide tonen en grote toetsen is deze telefoon namelijk ook zeer geschikt voor senioren.

Simlockvrij te gebruiken met elke provider

De EasySaver GSM-DP1 is simlockvrij en met een simkaart van elke provider te gebruiken (dus ook in Belgie en andere landen!). Standaard wordt de telefoon door ons zonder simkaart geleverd. Het toestel heeft een externe antenne waarmee een goede ontvangst gegarandeerd is.

Belangrijkste functies:
 • Onder de cijfers 2-9 kunnen telefoonnummers worden gezet als sneltoetsen
 • Verlichte display vertoont provider, tijd en datum
 • Nummerweergave
 • Blacklist om eventueel nummers te blokkeren
 • Bellen via de hoorn of handsfree
 • 6 gewone beltonen, 14 melodie ringtonen
 • 7 volumes beltoon (volume 7 is luid)
 • 300 contacten telefoon / 250 contacten simkaart
 • SMS versturen en ontvangen
 • Back-up batterij bij stroomuitval
 • Toetsen bij aanraken geven geluid (is in en uit te schakelen)
 • Uiteraard simlock vrij, dus met elke provider te gebruiken
 • Simkaarthouder: gewone simkaart (Mini-formaat)
 • Externe antenne
 • FM radio / alarm / rekenmachine
 • GSM 900/1800 Mhz netwerk
 • Kleur: zwart
Let op: het menu van dit toestel is in het Engels! De uitgebreide handleiding is wel in het Nederlands.

Er zit geen headsetaansluiting op deze telefoon.


 


Inhoud verpakking:
 • EasySaver GSM-DP1
 • Hoorn
 • Krulsnoer
 • Back-up batterij
 • Adapter (Nederlandse stekker)
 • Complete handleiding (Nederlands)

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

- Handsfree functie
Dank voor uw berichtje! Hoogstwaarschijnlijk voldoet de telefoon precies aan de verwachtingen.

Met de EasySaver GSM-DP1 kan er namelijk op de volgende manieren gebeld worden:

1.Neem de hoorn op en toets telefoonnummer in.
2.Druk op de handsfree toets en toets telefoonnummer in (hoorn kan blijven liggen).
3.Maak gebruik van de sneltoetsen (2 t/m 9). Houd de ingestelde sneltoets 3 seconden ingedrukt, de telefoon gaat automatisch handsfree bellen (hoorn kan blijven liggen).
4.Maak gebruik van de contacten. Zoek juiste contact op en druk op groene hoorntje boven de handsfree toets. Telefoon gaat nu handsfree bellen (hoorn kan blijven liggen).

Bij opties 1 en 2 kunt u op de knop met de groene hoorn drukken om direct een verbinding te maken. U kunt ook wachten, totdat de telefoon zelf start met bellen. Dit wordt in het toestel Delay time genoemd, ofwel de vertraging waarmee het toestel een nummer gaat bellen. Dit is naar wens in te stellen met een vertraging van 0 tot maximaal 9 seconden.

Voor het aannemen van een inkomend gesprek kunt u of de hoorn opnemen of inderdaad de handsfree toets indrukken (hoorn kan blijven liggen).

Al deze opties en mogelijkheden worden uitgebreid besproken in de Nederlandse handleiding. Het toestel, zoals u gezien zult hebben bij de omschrijving, heeft zelf wel een Engelstalig menu.

Wat ik u nog ter overweging mee wil geven is het volgende: de reden om een GSM bureautelefoon te kopen is meestal de afwezigheid van een vaste telefoonlijn. Steeds minder zorginstellingen bieden hun cliënten vaste telefonie aan. In dat geval zijn een mobiele telefoon of een EasySaver GSM-DP1 de aangewezen alternatieven.

Maar er is nog een andere optie als de huidige vaste telefoon goed voldoet. In dat geval kunt u ook een EasySaver 8848 aanschaffen, waarmee u de huidige vaste telefoon laat bellen via een simkaart in de EasySaver.

Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik het graag.
Team Vastenmobiel.com
- Handsfree functie
Voor mijn moeder die haar handen bijna niet meer kan gebruiken en ook de hoorn niet kan oppakken wil ik de EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon kopen. Graag wil ik weten of de handsfree functie zonder de hoorn op te pakken te gebruiken is. Ik zie de rode knop rechts onder, is het die indrukken en dan het nummer of sneltoets kiezen of moet de hoorn worden opgenomen. Hetzelfde als ze gebeld word, is het dan voldoende om de rode knop in te drukken. Ik hoor graag van u.
- Type Simkaart
U heeft een simkaart nodig die ook op het 2G (GSM) netwerk kan registreren. Dit is standaard bij alle mobiele providers het geval, behalve bij Tele 2 (biedt alleen 4G aan). Het formaat is een MINI simkaart (het normale, grote formaat van vroeger). Als u de simkaart nieuw besteld bij een provider krijgt u een 3-1 simkaart. Dit is een simkaart die alle maten mogelijk maakt: Nano, Micro en dus ook het benodigde Mini.

Team vastenmobiel.com
- Type simkaart
Welk type simkaart heb ik nodig.
4.5 van de 5 4
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN