EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon - www.vastenmobiel.com

EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon

EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon
EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon
EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon
EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon
EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon

79.95 Uitverkocht

Levertijd: niet meer leverbaar
Voorraad: 0
Vastenmobiel
vastenmobiel.nl
Aantal:
Staffelprijzen
5x
€ 76.95 p/s

10x
€ 72.95 p/s

betaalopties webshop

EasySaver GSM telefoon met hoorn, grote toetsen en luide beltonen

De EasySaver GSM-DP1 is een handige mobiele huistelefoon met alle belangrijke basisfuncties. Deze GSM telefoon heeft grote toetsen met helderwitte cijfers, een hoorn zoals vanouds, luide beltonen en een handsfree functie. Het menu is in het Nederlands.

Geen vaste lijn nodig en kostenbesparend

Er zijn twee belangrijke redenen waarom deze huistelefoon met simkaart interessant voor u kan zijn: op de eerste plaats biedt deze telefoon uitkomst als de vaste lijnaansluiting ontbreekt. De EasySaver GSM-DP1 wordt o.a. gebruikt aan boord van schepen, maar ook in bouwketen, vakantiehuizen en verpleeghuizen.

Op de tweede plaats is er met de GSM-DP1 een enorme kostenbesparing mogelijk. Bellen via een goedkoop mobiel abonnement is al gauw € 20,- per maand goedkoper dan een vast nummer bij KPN of Ziggo. Tip: Belt iemand zelf weinig, dan is Duidelijk! start een slimme, voordelige keuze! Bent u juist een veelbeller? Dan is Duidelijk! Onbeperkt zeer geschikt voor u.

Geschikt voor senioren

Vooral in verpleeghuizen verdwijnen steeds vaker aansluitingen voor een vaste telefoon. Bewoners moeten dan leren omgaan met een mobiele telefoon. Dat valt niet altijd mee. Wat men dan eigenlijk zoekt is een mobiele telefoon met hoorn! Dan is deze GSM bureautelefoon dus de ideale oplossing. Door de luide tonen en grote toetsen is deze telefoon namelijk ook zeer geschikt voor senioren.

Simlockvrij te gebruiken met elke provider op 2G

De EasySaver GSM-DP1 is simlockvrij en met een simkaart van elke provider welke gebruikt maakt van GSM / 2G technologie te gebruiken (dus ook in Belgie en andere landen!). Standaard wordt de telefoon door ons zonder simkaart geleverd. Het toestel heeft een externe antenne waarmee een goede ontvangst gegarandeerd is.

Belangrijk is op te merken dat sommige providers geen 2G (GSM frequentie) ondersteunen. Zo heeft Tele2 in Nederland alleen een 4G netwerk en is dus in combinatie met dit toestel niet geschikt. Let op! T-Mobile (dus ook Simpel en Ben) is op 1 juni 2021 gestopt met het aanbieden van 2G. KPN en Vodafone hebben aangegeven voorlopig nog niet met 2G te stoppen. U dient dus een simkaart van KPN en/of Vodafone aan te schaffen.

Meer informatie: wat gebeurt er met 2G en 3G?

Belangrijkste functies:
 • Talen: Nederlands en Engels
 • Onder de cijfers 2-9 kunnen telefoonnummers worden gezet als sneltoetsen
 • Verlichte display vertoont provider, tijd en datum
 • Nummerweergave
 • Blacklist om eventueel nummers te blokkeren
 • Mobiel bellen via de hoorn of handsfree
 • 6 gewone beltonen, 14 melodie ringtonen
 • 7 volumes beltoon (volume 7 is luid)
 • 300 contacten telefoon / 250 contacten simkaart
 • SMS versturen en ontvangen
 • Back-up batterij bij stroomuitval
 • Toetsen bij aanraken geven geluid (is in en uit te schakelen)
 • Uiteraard simlock vrij, dus met elke provider te gebruiken
 • Simkaarthouder: gewone simkaart (Mini-formaat)
 • Externe antenne
 • FM radio / alarm / rekenmachine
 • GSM 900/1800 Mhz netwerk
 • Kleur: zwart
Er zit geen headsetaansluiting op deze telefoon.


 


Inhoud verpakking:
 • EasySaver GSM-DP1
 • Hoorn
 • Krulsnoer
 • Back-up batterij
 • Adapter (Nederlandse stekker)
 • Complete handleiding (Nederlands)


Schrijf een reactie

Vastenmobiel.com  - Vragen
23-01-2023 12:22:30
Dag Monique,
Inmiddels is er telefonisch contact geweest. Gelukkig hebben we het een en ander kunnen ophelderen. Belangrijk voor andere lezers: het toestelmenu lijkt het meeste nog op een Nokia van vroeger. Alles moet via de menustructuur ingesteld en telkens met OK bevestigd worden door het gebruik van toetsen. Dat voelt wat ouderwets aan, maar door de handleiding zo letterlijk mogelijk te volgen, moet het zeker gaan lukken.
Vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com
Monique  - vragen over easysaver
21-01-2023 11:32:11
Ik heb nu de EasySaver GSM-DP1 in bezit, maar het lukt mij niet om de Sneltoetsen toe te voegen. De contacten heb ik reeds toegevoegd met 10 cijfers zoals gevraagd. Ik zie in het menu ook nergens "sneltoets" staan.
Ook het "Aan-zetten" met de pijltjestoetsen begrijp ik niet, zoals wordt gevraagd in de addendum.
Daarnaast lukt het mij niet om de datum en het jaar vast te zetten.
Vastenmobiel.com  - Bellen via 4G
26-09-2022 12:09:50
Beste M.Smeets,

Ondersteuning voor bellen over 4G heeft dit toestel niet. Wellicht zijn er toestellen op de markt die aangeven VoLTE (bellen over 4G) te ondersteunen (zoals bijvoorbeeld de Maxcom MM41D), maar voor zover ons op dit moment bekend heeft nog geen enkele fabrikant dit daadwerkelijk werkend op de Nederlandse netwerken. Hiervoor is namelijk samenspraak nodig met de betreffende netwerkoperators en die geven aan dit soort toestellen, vanwege de beperkte afzet, op dit moment geen enkele prioriteit.

In elk geval zal in Nederland tot en met december 2025 2G nog worden ondersteund door KPN, dus voorlopig is er nog niet zoveel aan de hand. Wel handig om dan een simkaart van KPN (of een provider die KPN als netwerk gebruikt) te regelen. Dan kunt u vanaf heden nog ruim drie jaar vooruit met deze telefoon!

In dit kader: u kunt gewoon een nieuwe simkaart bestellen (ook als er reclame wordt gemaakt voor 4G of 5G). Het is niet de simkaart die bepaalt of u 4G of 5G krijgt. Dat doet het apparaat waar de simkaart in zit. Gaat de sim in een fonkelnieuwe 5G smartphone, dan gaat de sim op het 5G netwerk registreren. Plaatst u dezelfde sim echter in deze 2G bureautelefoon, dan zal de sim zich aanmelden op het 2G netwerk. Het apparaat bepaalt dit en doet dat automatisch (standaard functie: automatisch netwerk kiezen).

Vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com
M.Smeets  - 4 g
24-09-2022 16:08:30
Hallo ,
Ik heb een vraag , zijn er ook telefoons met een 4 g of 5 g bereik .
In het verzorgingshuis waar mijn zwager verblijft is geen telefoon aansluiting en daarom zoek een telefoon met simkaart die dit wel heeft.
Hopelijk kunt u mij verder helpen.
Met vriendelijke groet
M.Smeets
Vastenmobiel.com  - 4G versie GSM bureautelefoon
16-09-2021 9:58:14
Ondersteuning voor bellen over 4G heeft het toestel niet. Wellicht zijn er toestellen op de markt die aangeven VoLTE (bellen over 4G) te ondersteunen (zoals bijvoorbeeld de Maxcom MM41D), maar voor zover ons op dit moment bekend heeft nog geen enkele fabrikant dit daadwerkelijk werkend op de Nederlandse netwerken. Hiervoor is namelijk samenspraak nodig met de betreffende netwerkoperators en die geven aan dit soort toestellen, vanwege de beperkte afzet, op dit moment geen enkele prioriteit.

In elk geval zal in Nederland tot minimaal 2025 2G nog worden ondersteund door KPN, dus voorlopig is er nog niet zoveel aan de hand.
Th van Veen   - Gsm huistelefoon
15-09-2021 19:38:50
Mijn vraag is of er GSM huistelefoon is
Geschikt voor 4g en met Nederlandse
woorden in gebruik.
Vastenmobiel.com  - Telefoon of GSM gateway
31-03-2021 14:13:08
Goedemiddag Jet,

Lastig in te schatten van onze kant wat de beste keuze is! Als u de GSM-DP1 voorzichtig test, heeft u daar twee weken de tijd voor. Dan mag u het toestel nog retour sturen, mits in goede staat, en kunnen we de telefoon omwisselen voor een GSM gateway.

Ter overweging:

1) Aan de huidige, vertrouwde telefoon kan de Tiptel Ergophone 12 foto-kiezer worden gekoppeld, waarmee je 12 voorkeuze mogelijkheden creeert.

2) De EasySaver 8848 kan ook goed gecombineerd worden met de Tiptel 1300 vaste telefoon met zes voorkeuze toetsen. Dit toestel is o.a. voorzien van een SOS-knop en extra luid geluid.

Een EasySaver GSM-DP1 is de goedkoopste oplossing. Als dit in praktijk goed werkt, dan bent u daarmee natuurlijk ook goed geholpen.

Als er nog vragen zijn, horen we het graag.

Vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com
Jet Groote   - Telefoon of gateway
31-03-2021 13:47:57
Goedemiddag

Mijn verstandelijk beperkte broer gaat verhuizen van een 'eigen' appartement met vaste telegoon naar een jnstelling zonder telefoonaansluiting. Ik twijfel tussen telefoon of gateway. De telefoon heeft de mogelijkheid om nummers voor te programmeren, met de gateway kan hij het vertrouwde toestel gebruiken, maar die heeft die functie niet.
Mijn voorkeur gaat uit naar de telefoon. Als blijkt dat hij daar niet mee om kan gaan, kan ik de telefoon dan omruilen voor de gateway? Zo ja, binnen welke tijd zou dat dan moeten?

Vriendelijke groet,
Jet Groote
Vastenmobiel.com  - RE: EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon
11-03-2021 10:48:35
Hallo Nicoline,

Helaas is de DP1 niet in het wit te krijgen. Maar ik denk dat het voor haar nog makkelijker is als ze haar oude toestel gewoon kan blijven gebruiken? Dat kan heel eenvoudig via de EasySaver 8848: hier doe je een simkaart in en vervolgens kan je elke analoge telefoon hierop aansluiten en gewoon bellen zoals vroeger, maar dan via het mobiele netwerk. Hier moet wel een simkaart in die gebruik maakt van het KPN of Vodafone netwerk.
Wellicht en goed idee: Duidelijk! Onbeperkt. Kost € 8,50 per maand (eenmalig 15 euro aansluitkosten) en werkt op KPN. Deze kunnen we indien gewenst direct meeleveren.
Nicoline   - EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon
10-03-2021 20:10:42
Hallo,
we zoeken een telefoon voor mijn schoonzus. Zij woonde thuis en had daar een witte huistelefoon, nu woont zij in een verpleeghuis en heeft ze geen telefoonaansluiting. het best is voor haar een witte telefoon, maar kan deze nergens vinden. Hebben jullie toevallig een wit model?
met vriendelijke groet,
Nicoline
Vastenmobiel.com  - Gewone telefoonaansluiting
09-11-2020 10:28:37
Hallo Rick,

Helaas heeft de EasySaver GSM-DP1 geen vaste telefoonaansluiting. Hij werkt dus echt enkel via de geplaatste simkaart.
Rick  - Gewone telefoonaansluiting
08-11-2020 17:07:30
Hallo,
Mijn oma gaat binnenkort naar een verzorgingshuis, maar heeft nu al een nieuwe telefoon nodig. Heeft de telefoon ook een vaste aansluiting?
Gr.
Vastenmobiel.com  - Gebruik EasySaver GSM-DP1
01-09-2020 12:26:55
Beste Luts Louis,
Ja, u kunt deze telefoon ook in België gebruiken. De Eaysaver GSM-DP1 is simlockvrij. U moet er wel even op letten dat dit een 2G toestel betreft. Het is in België nog niet helemaal helder welke providers 2G de komende jaren continueren boven 3G. Vermoedelijk zullen de oudere providers zoals bijvoorbeeld Proximus de keuze maken voor 2G, maar echt harde feiten zijn nog niet bekend.
Vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com
Luts Louis  - Gsm Belgie
01-09-2020 12:10:07
Kan deze telefoon in België worden?
Vastenmobiel.com  - Re: Snel keuze toets programmeren
16-07-2020 20:23:01
Voor wat betreft de voorkeurstoetsen: een veel gemaakte fout is dat er nog geen contacten zijn ingevoerd in het telefoonboek. Dit moet eerst gebeuren omdat de sneltoetsen hier verwijzingen naar zijn. Wellicht dat dit nu ook mis gaat? Wat ook nog zou kunnen: de sneltoetsfunctie moet wel ingeschakeld zijn! Zie ook de handleiding op pagina 11.
Rob Oenema  - Snel keuze toets programmeren
16-07-2020 18:36:27
Goede middag

het is lastig om voorkeurnummers onder de sneltoetsen zetten bij dit type toestel .
Heeft u een tip ?
Graag ontvang ik ook een nieuwe handleiding

Alvast bedankt voor de medewerking

M vr gr
Rob Oenema
Vastenmobiel.com  - Sim plaatsen / vervangen
09-07-2020 17:00:07
Geachte Poppelaars,

Aan de achterkant treft u een klepje aan; deze dient u te openen. Dan kunt u de accu optillen en op het toestel leggen. Daarmee is de simkaart zichtbaar geworden in het simkaartslot. Om de simkaart te verwijderen, schuift u deze voorzichtig onder het metalen stripje vandaan. Is deze verwijderd, dan kunt u de nieuwe simkaart (groot formaat) onder het metalen stripje schuiven. De chip van de simkaart moet naar beneden wijzen. Het schuine hoekje moet op dezelfde plek komen als het voorbeeld ernaast op het zwarte deel.

Hopelijk gaat het zo lukken!

Vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com
Th Poppelaars  - sim vervangen
09-07-2020 16:45:58
Hoe kan ik een sim vervangen
BVD Th . Poppelaars
Vastenmobiel.com  - Afmetingen en stroom
03-06-2020 9:47:08
Goedemorgen Ingrid,

Dank voor uw berichtjes. In antwoord op uw vragen:

1) De afmetingen van het toestel zijn: 16,5 cm breed, 19,5 cm diep, 8 cm hoog (met de hoorn op de haak). De antenne dient omhoog te wijzen; deze steekt 16 cm boven de tafel uit.

2) Het toestel ligt inderdaad continue aan de stroom middels een stekker in het stopcontact. De accu in de telefoon functioneert als back-up accu in het geval er een stroomstoring is. Dan blijft de telefoon gewoon nog vele uren functioneren.

Mochten er nog andere vragen zijn, horen we het graag.
Vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com

Ps. De vraag over het volume van Sylvi hebben we per mail beantwoord. Aangezien het antwoord ook voor anderen belang kan zijn: "Je kan inderdaad het volume van de gesprekken instellen op de DP1. Een collega van ons met gehoorproblemen heeft deze getest zonder gehoorapparaat en dat resultaat was goed. Nu is elke situatie weer anders natuurlijk, maar we horen van meer mensen dat hij “lekker hard” kan."
Ingrid Debroey  - EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon
03-06-2020 9:24:13
Mag dit toestel permanent aangesloten blijven op het elektriciteitsnetwerk?
Ingrid Debroey  - EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon
03-06-2020 9:22:11
Welke zijn de afmetingen van dit toestel?
sylvi  - volume
28-05-2020 23:20:42
Mijn moeder is hardhorend kan je het volume stellen van de gesprekken. heb nu een ander merk.maar ik moet vreselijk schreeuwen. ze is dementerend d7s heeft geen gehoortoestel
Vastenmobiel.com  - Beschadigde adapter vervangen
28-04-2020 18:17:19
Vervelend dat de adapter beschadigd is geraakt, dat is niet de bedoeling uiteraard. We verkopen deze adapter zelf ook los via onze webshop. Als u bovenin zoekt op DP1, dan vindt u hem direct.

Mocht u nog vragen hebben, dan horen we het graag.

Met vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com
Jolande Hennink  - Adapter
27-04-2020 14:35:35
L.s,

Mijn schoonmoeder heeft een easysaver-gsm-dp1-bureautelefoon/ hiervan is door de verpleging de adapter los getrokken. Hierbij is deze beschadigd, en moet vervangen worden.
Kunt u mij vertellen welke adapter hiervoor nodig is? Het is op dit moment nl niet mogelijk het verpleeghuis te bezoeken om dit zelf te bekijken en op te lossen.

Vr gr Jolande Hennink
Vastenmobiel.com  - RE: Auto Answer
03-04-2020 14:27:03
Bedankt voor uw reactie op onze EasySaver GSM DP-1. Helaas heeft dit toestel geen auto answer mode. Er zal dus echt moeten worden opgenomen door de hoorn van de haak te nemen of door de handsfree knop in te drukken.
Wiebe de Boer  - auto answer
03-04-2020 14:08:04
L.S. Kent het toestel ook een "auto answer mode"?

Vastenmobiel.com  - Prepaid werkt ook
20-01-2020 14:59:06
Beste Ger van Omme,

De EasySaver GSM-DP1 kan voorzien worden van een Prepaid simkaartje. Dat zal prima werken! Of het nou een abonnement is of prepaid kaartje maakt voor de werking van deze telefoon namelijk helemaal niets uit.

Vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com
ger van omme  - EasySaver GSM telefoon met grote toetsen
19-01-2020 13:41:04
Kan dit toestel ook gebruik maken van een prepaid sim kaart?
Vastenmobiel.com  - Instellen sneltoetsen
16-01-2020 16:42:35
Via de mail is Alie geholpen en kregen we bericht dat de sneltoetsen inmiddels goed zijn ingesteld. Mooi!

Op pagina 11 van de meegeleverde handleiding staat beschreven hoe de sneltoetsen ingesteld moeten worden. Wat daarbij belangrijk is: eerst dienen de contacten zijn toegevoegd. Daarna kunnen de sneltoetsen worden ingesteld.

Om deze functie werken moet bij status het zwarte bolletje op ON worden gezet.

Zodra aan toetsen 2 t/m 9 contacten zijn toegewezen en het bolletje op ON staat, dan kan de gebruiker het menu verlaten, de hoorn opnemen en een sneltoets drie seconden ingedrukt houden. Dan gaat de telefoon onderliggende contact automatisch bellen.

Vastenmobiel.com
Alie  - telefoonnummers onder de cijfers 2 - 9
28-12-2019 16:13:06
Hoe krijg ik de telefoonnummers onder de cijfers 2 - 9? Ik kan het niet vinden in de handleiding.
vastenmobiel.com  - Alleen 2G
08-10-2019 11:13:00
Goedemorgen Mia,
Dank voor uw berichtje. De GSM-DP1 heeft alleen een 2G-chip. Voor een telefoongesprek is dat meer dan voldoende. Meer informatie over ondersteuning van 2G door NL providers: zie hieronder reactie aan Saskia.
Mochten er nog vragen zijn, horen we het graag.
Vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com
Mia  - EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon
08-10-2019 10:53:42
Werkt deze telefoon ook 3G
Vastenmobiel.com  - acculader
16-07-2019 15:30:23
Deze zijn los te bestellen. Maar als u het bestelnummer/factuurnummer even doorgeeft zal ik controleren of dit nog binnen de garantie valt en sturen we er kosteloos één naar u op. Mocht het afleveradres gewijzigd zijn tov het adres waar het toestel naar toe is verzonden dan horen we graag even naar welk adres de lader moet worden gezonden.
Kim  - Acculader
15-07-2019 22:18:52
Mijn vader zijn lader is stuk s deze los te bestellen? Avb
Vastenmobiel.com  - GSM netwerken
10-04-2019 11:47:04
Beste Saskia,

De EasySaver GSM-DP1 werkt alleen via GSM, dit is 2G. Via dit 2G netwerk is een telefoongesprek prima te voeren, daar is gelukkig geen 3G, 4G, laat staan 5G voor nodig. Deze netwerken zijn puur bedoeld voor snelle data verbindingen. Kortom, via 2G is prima te bellen.

Wanneer stoppen providers met ondersteuning?

T-Mobile stopt 15 november 2020 met het ondersteunen van 2G. Vanaf dan kun je met de EasySaver GSM-DP1 helaas niet meer via T-Mobile bellen. KPN en Vodafone zullen eerst 3G uitfaseren en 2G langer aanhouden, omdat heel veel M2M-apparaten alleen via 2G werken. Denk aan slimme energiemeters, gateways, toegangshekken, alarmsystemen enzovoorts. Deze werken allemaal op 2G.

Wat nu bekend is over 3G: Vodafone stopt januari 2020 met 3G en KPN stopt januari 2022 met 3G. Hoelang KPN en Vodafone 2G hierna blijven ondersteunen, is nog onbekend, maar gezien alle M2M-apparaten kan dit best nog veel jaren zijn.

Zolang kan er dus via KPN en Vodafone gebeld worden met de EasySaver GSM-DP1.

Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com
Saskia de Kruijff  - Welk gsm netwerk?
09-04-2019 22:08:03
Is het 2g of kan het ook 3g aan? Beter nog 4g. 5h is het nieuwste. 4g is er al best wat jaren. 2g is verouderd.
Vastenmobiel.com  - Handsfree functie
11-09-2018 10:08:53
Dank voor uw berichtje! Hoogstwaarschijnlijk voldoet de telefoon precies aan de verwachtingen.

Met de EasySaver GSM-DP1 kan er namelijk op de volgende manieren gebeld worden:

1.Neem de hoorn op en toets telefoonnummer in.
2.Druk op de handsfree toets en toets telefoonnummer in (hoorn kan blijven liggen).
3.Maak gebruik van de sneltoetsen (2 t/m 9). Houd de ingestelde sneltoets 3 seconden ingedrukt, de telefoon gaat automatisch handsfree bellen (hoorn kan blijven liggen).
4.Maak gebruik van de contacten. Zoek juiste contact op en druk op groene hoorntje boven de handsfree toets. Telefoon gaat nu handsfree bellen (hoorn kan blijven liggen).

Bij opties 1 en 2 kunt u op de knop met de groene hoorn drukken om direct een verbinding te maken. U kunt ook wachten, totdat de telefoon zelf start met bellen. Dit wordt in het toestel Delay time genoemd, ofwel de vertraging waarmee het toestel een nummer gaat bellen. Dit is naar wens in te stellen met een vertraging van 0 tot maximaal 9 seconden.

Voor het aannemen van een inkomend gesprek kunt u of de hoorn opnemen of inderdaad de handsfree toets indrukken (hoorn kan blijven liggen).

Al deze opties en mogelijkheden worden uitgebreid besproken in de Nederlandse handleiding. Het toestel, zoals u gezien zult hebben bij de omschrijving, heeft zelf wel een Engelstalig menu.

Wat ik u nog ter overweging mee wil geven is het volgende: de reden om een GSM bureautelefoon te kopen is meestal de afwezigheid van een vaste telefoonlijn. Steeds minder zorginstellingen bieden hun cliënten vaste telefonie aan. In dat geval zijn een mobiele telefoon of een EasySaver GSM-DP1 de aangewezen alternatieven.

Maar er is nog een andere optie als de huidige vaste telefoon goed voldoet. In dat geval kunt u ook een EasySaver 8848 aanschaffen, waarmee u de huidige vaste telefoon laat bellen via een simkaart in de EasySaver.

Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik het graag.
Team Vastenmobiel.com
I. v.d. Beek  - Handsfree functie
11-09-2018 9:45:29
Voor mijn moeder die haar handen bijna niet meer kan gebruiken en ook de hoorn niet kan oppakken wil ik de EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon kopen. Graag wil ik weten of de handsfree functie zonder de hoorn op te pakken te gebruiken is. Ik zie de rode knop rechts onder, is het die indrukken en dan het nummer of sneltoets kiezen of moet de hoorn worden opgenomen. Hetzelfde als ze gebeld word, is het dan voldoende om de rode knop in te drukken. Ik hoor graag van u.
Vastenmobiel.com  - Type Simkaart
18-05-2018 15:01:48
U heeft een simkaart nodig die ook op het 2G (GSM) netwerk kan registreren. Dit is standaard bij alle mobiele providers het geval, behalve bij Tele 2 (biedt alleen 4G aan). Het formaat is een MINI simkaart (het normale, grote formaat van vroeger). Als u de simkaart nieuw besteld bij een provider krijgt u een 3-1 simkaart. Dit is een simkaart die alle maten mogelijk maakt: Nano, Micro en dus ook het benodigde Mini.

Team vastenmobiel.com
D.r. gussekloo  - Type simkaart
18-05-2018 14:47:59
Welk type simkaart heb ik nodig.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN