EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon - www.vastenmobiel.com

EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon

EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon
EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon
EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon
EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon
EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon

79.95

Levertijd: 1 werkdag
Voorraad: 22
Vastenmobiel
vastenmobiel.nl
Aantal:
Staffelprijzen
5x
€ 76.95 p/s


10x
€ 72.95 p/s


betaalmogelijkheden mobiele webshop

EasySaver GSM telefoon met grote toetsen en luide beltonen

De EasySaver GSM-DP1 is een handige GSM huistelefoon met alle belangrijke basisfuncties. Deze telefoon heeft grote toetsen met helderwitte cijfers, luide beltonen en een handsfree functie. Het menu is in het Nederlands.

Geen vaste lijn nodig en kostenbesparend

Er zijn twee belangrijke redenen waarom deze huistelefoon met simkaart interessant voor u kan zijn: op de eerste plaats biedt deze telefoon uitkomst als de vaste lijnaansluiting ontbreekt. De EasySaver GSM-DP1 wordt o.a. gebruikt aan boord van schepen, maar ook in bouwketen, vakantiehuizen en verpleeghuizen.

Op de tweede plaats is er met de GSM-DP1 een enorme kostenbesparing mogelijk. Bellen via een goedkoop mobiel abonnement is al gauw € 20,- per maand goedkoper dan een vast nummer bij KPN of Ziggo.

Geschikt voor senioren

Vooral in verpleeghuizen verdwijnen steeds vaker aansluitingen voor een vaste telefoon. Bewoners moeten dan leren omgaan met een mobiele telefoon. Blijkt dit te moeilijk te zijn, dan is deze GSM bureautelefoon een ideale oplossing. Door de luide tonen en grote toetsen is deze telefoon namelijk ook zeer geschikt voor senioren.

Simlockvrij te gebruiken met elke provider op 2G

De EasySaver GSM-DP1 is simlockvrij en met een simkaart van elke provider welke gebruikt maakt van GSM / 2G technologie te gebruiken (dus ook in Belgie en andere landen!). Standaard wordt de telefoon door ons zonder simkaart geleverd. Het toestel heeft een externe antenne waarmee een goede ontvangst gegarandeerd is.

Belangrijk is op te merken dat sommige providers geen 2G (GSM frequentie) ondersteunen. Zo heeft Tele2 in Nederland alleen een 4G netwerk en is dus in combinatie met dit toestel niet geschikt. Ook T-Mobile heeft aangekondigd in november 2020 hun 2G netwerk uit te gaan zetten. Vanaf dat moment werkt dit toestel dus niet meer in combinatie met aanbieders die werken via het T-Mobile netwerk (o.a. T-Mobile, Simpel etc.). KPN en Vodafone hebben aangegeven voorlopig nog niet met 2G te stoppen, gebruikers van dit toestel kunnen tegen die tijd dus het beste overstappen naar een aanbieder op het KPN of Vodafone netwerk.

Belangrijkste functies:
 • Talen: Nederlands en Engels
 • Onder de cijfers 2-9 kunnen telefoonnummers worden gezet als sneltoetsen
 • Verlichte display vertoont provider, tijd en datum
 • Nummerweergave
 • Blacklist om eventueel nummers te blokkeren
 • Bellen via de hoorn of handsfree
 • 6 gewone beltonen, 14 melodie ringtonen
 • 7 volumes beltoon (volume 7 is luid)
 • 300 contacten telefoon / 250 contacten simkaart
 • SMS versturen en ontvangen
 • Back-up batterij bij stroomuitval
 • Toetsen bij aanraken geven geluid (is in en uit te schakelen)
 • Uiteraard simlock vrij, dus met elke provider te gebruiken
 • Simkaarthouder: gewone simkaart (Mini-formaat)
 • Externe antenne
 • FM radio / alarm / rekenmachine
 • GSM 900/1800 Mhz netwerk
 • Kleur: zwart
Er zit geen headsetaansluiting op deze telefoon.


 


Inhoud verpakking:
 • EasySaver GSM-DP1
 • Hoorn
 • Krulsnoer
 • Back-up batterij
 • Adapter (Nederlandse stekker)
 • Complete handleiding (Nederlands)


Schrijf een reactie

Vastenmobiel.com  - acculader
16-07-2019 15:30:23
Deze zijn los te bestellen. Maar als u het bestelnummer/factuurnummer even doorgeeft zal ik controleren of dit nog binnen de garantie valt en sturen we er kosteloos één naar u op. Mocht het afleveradres gewijzigd zijn tov het adres waar het toestel naar toe is verzonden dan horen we graag even naar welk adres de lader moet worden gezonden.
Kim  - Acculader
15-07-2019 22:18:52
Mijn vader zijn lader is stuk s deze los te bestellen? Avb
Vastenmobiel.com  - GSM netwerken
10-04-2019 11:47:04
Beste Saskia,

De EasySaver GSM-DP1 werkt alleen via GSM, dit is 2G. Via dit 2G netwerk is een telefoongesprek prima te voeren, daar is gelukkig geen 3G, 4G, laat staan 5G voor nodig. Deze netwerken zijn puur bedoeld voor snelle data verbindingen. Kortom, via 2G is prima te bellen.

Wanneer stoppen providers met ondersteuning?

T-Mobile stopt 15 november 2020 met het ondersteunen van 2G. Vanaf dan kun je met de EasySaver GSM-DP1 helaas niet meer via T-Mobile bellen. KPN en Vodafone zullen eerst 3G uitfaseren en 2G langer aanhouden, omdat heel veel M2M-apparaten alleen via 2G werken. Denk aan slimme energiemeters, gateways, toegangshekken, alarmsystemen enzovoorts. Deze werken allemaal op 2G.

Wat nu bekend is over 3G: Vodafone stopt januari 2020 met 3G en KPN stopt januari 2022 met 3G. Hoelang KPN en Vodafone 2G hierna blijven ondersteunen, is nog onbekend, maar gezien alle M2M-apparaten kan dit best nog veel jaren zijn.

Zolang kan er dus via KPN en Vodafone gebeld worden met de EasySaver GSM-DP1.

Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com
Saskia de Kruijff  - Welk gsm netwerk?
09-04-2019 22:08:03
Is het 2g of kan het ook 3g aan? Beter nog 4g. 5h is het nieuwste. 4g is er al best wat jaren. 2g is verouderd.
Vastenmobiel.com  - Handsfree functie
11-09-2018 10:08:53
Dank voor uw berichtje! Hoogstwaarschijnlijk voldoet de telefoon precies aan de verwachtingen.

Met de EasySaver GSM-DP1 kan er namelijk op de volgende manieren gebeld worden:

1.Neem de hoorn op en toets telefoonnummer in.
2.Druk op de handsfree toets en toets telefoonnummer in (hoorn kan blijven liggen).
3.Maak gebruik van de sneltoetsen (2 t/m 9). Houd de ingestelde sneltoets 3 seconden ingedrukt, de telefoon gaat automatisch handsfree bellen (hoorn kan blijven liggen).
4.Maak gebruik van de contacten. Zoek juiste contact op en druk op groene hoorntje boven de handsfree toets. Telefoon gaat nu handsfree bellen (hoorn kan blijven liggen).

Bij opties 1 en 2 kunt u op de knop met de groene hoorn drukken om direct een verbinding te maken. U kunt ook wachten, totdat de telefoon zelf start met bellen. Dit wordt in het toestel Delay time genoemd, ofwel de vertraging waarmee het toestel een nummer gaat bellen. Dit is naar wens in te stellen met een vertraging van 0 tot maximaal 9 seconden.

Voor het aannemen van een inkomend gesprek kunt u of de hoorn opnemen of inderdaad de handsfree toets indrukken (hoorn kan blijven liggen).

Al deze opties en mogelijkheden worden uitgebreid besproken in de Nederlandse handleiding. Het toestel, zoals u gezien zult hebben bij de omschrijving, heeft zelf wel een Engelstalig menu.

Wat ik u nog ter overweging mee wil geven is het volgende: de reden om een GSM bureautelefoon te kopen is meestal de afwezigheid van een vaste telefoonlijn. Steeds minder zorginstellingen bieden hun cliënten vaste telefonie aan. In dat geval zijn een mobiele telefoon of een EasySaver GSM-DP1 de aangewezen alternatieven.

Maar er is nog een andere optie als de huidige vaste telefoon goed voldoet. In dat geval kunt u ook een EasySaver 8848 aanschaffen, waarmee u de huidige vaste telefoon laat bellen via een simkaart in de EasySaver.

Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik het graag.
Team Vastenmobiel.com
I. v.d. Beek  - Handsfree functie
11-09-2018 9:45:29
Voor mijn moeder die haar handen bijna niet meer kan gebruiken en ook de hoorn niet kan oppakken wil ik de EasySaver GSM-DP1 Bureautelefoon kopen. Graag wil ik weten of de handsfree functie zonder de hoorn op te pakken te gebruiken is. Ik zie de rode knop rechts onder, is het die indrukken en dan het nummer of sneltoets kiezen of moet de hoorn worden opgenomen. Hetzelfde als ze gebeld word, is het dan voldoende om de rode knop in te drukken. Ik hoor graag van u.
Vastenmobiel.com  - Type Simkaart
18-05-2018 15:01:48
U heeft een simkaart nodig die ook op het 2G (GSM) netwerk kan registreren. Dit is standaard bij alle mobiele providers het geval, behalve bij Tele 2 (biedt alleen 4G aan). Het formaat is een MINI simkaart (het normale, grote formaat van vroeger). Als u de simkaart nieuw besteld bij een provider krijgt u een 3-1 simkaart. Dit is een simkaart die alle maten mogelijk maakt: Nano, Micro en dus ook het benodigde Mini.

Team vastenmobiel.com
D.r. gussekloo  - Type simkaart
18-05-2018 14:47:59
Welk type simkaart heb ik nodig.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN