Duidelijk! Voordeel - goedkoper dan prepaid! - www.vastenmobiel.com

Duidelijk! Voordeel - goedkoper dan prepaid!

Duidelijk! Voordeel - goedkoper dan prepaid!
Duidelijk! Voordeel - goedkoper dan prepaid!
Duidelijk! Voordeel - goedkoper dan prepaid!
0.00
InStock
 
Voorraad: onbeperkt
Aantal

Het ideale abonnement voor mensen die weinig mobiel bellen!

Veel mensen bellen met prepaid, omdat ze niet vast willen zitten aan een duur abonnement. Maar aan prepaid zitten veel nadelen: dure belminuten, beltegoed dat verloopt en ga zo maar door. Daarom is er Duidelijk!Voordeel.

Duidelijk!Voordeel combineert de voordelen van prepaid met die van een abonnement. Doordat u geen vaste maandelijkse kosten heeft en gewoon betaalt voor wat u werkelijk verbruikt, bent u altijd voordelig uit. Belt u een maand niet? Dan betaalt u dus ook niets! Bovendien zit u nergens aan vast, u kunt opzeggen wanneer u wilt met een opzegtermijn van slechts 1 maand.

Heeft u nu een 06-nummer bij een andere provider en wilt u dit nummer graag behouden? Dat is zeker mogelijk en kost u niets extra. Informeer eerst wel even naar de mogelijkheden en de datum waarop een overstap met nummerbehoud mogelijk is.

U betaalt met Duidelijk!Voordeel 10 cent per minuut voor bellen binnen Nederland naar mobiele/vaste nummers met een opstarttarief van 10 cent per gesprek. Alle gesprekken worden per seconde afgerekend.

Duidelijk!Voordeel tarieven:
 
Bellen naar vast: € 0,097
Bellen naar mobiel: € 0,097
Starttarief: € 0,097
SMS verzenden: € 0,097
   
Eenmalige aansluitkosten: € 30,25

Voor de tarieven in het buitenland en bellen naar het buitenland: zie de tarievenwijzer op de website van Duidelijk!


Het abonnement is maandelijks opzegbaar, u zit dus eigenlijk nergens aan vast. U betaalt dus éénmalig € 30,25 aansluitkosten en daarna betaalt u alleen als u ook daadwerkelijk belt of sms't.

Wilt u eerst meer lezen over Duidelijk!? Raadpleeg dan de website van Duidelijk!

Aanvragen? Neem contact op met onze klantenservice via 0341767288. Of vul direct het contract in en eventueel het nummerbehoud formulier en stuur het formulier ondertekend op naar:

Vastenmobiel.com
Eenspan 19 A
3897 AL Zeewolde

Naast het volledig ingevulde en ondertekende contract dient u ook mee te zenden:
  • Kopie geldig legitimatiebewijs (u dient uw foto en burgerservicenummer onzichtbaar te maken en kopie te noteren over de kopie)
  • Kopie bankafschrift, niet ouder dan 2 maanden (bedragen hoeven niet zichtbaar te zijn, enkel uw naam, adresgegevens en rekeningnummer)
U ontvangt na goedkeuring uw simkaart samen met uw bestelling!

Let op: Op het afsluiten van een abonnement voor goedkoop mobiel bellen is de wet kopen op afstand niet van toepassing. Als u een aanvraag doet en deze wordt goedgekeurd en geactiveerd kunt u dit niet meer annuleren en is de koop definitief.

 
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookSchrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN