Set compleet - voertuigen groot - www.vastenmobiel.com

Set compleet - voertuigen groot

Set compleet - voertuigen groot
Set compleet - voertuigen groot
Set compleet - voertuigen groot
Set compleet - voertuigen groot
Set compleet - voertuigen groot
€ 491.93 nu € 456.99
InStock
Levertijd: 1 werkdag
Voorraad: 5
Aantal
Deze voordeelset is geschikt voor grotere voertuigen zonder trailer. De set bestaat uit een achteruitrijcamera en twee camera's aan de zijkant van het voertuig. Beelden van de camera's worden uitstekend weergegeven op de 7" monitor met meervoudig scherm. Schakelt bij achteruit-, links-, rechts, en vooruitrijden automatisch in op de bijbehorende camera (mits trigger is aangesloten!). U kunt de beelden verdelen over het scherm, maar bijvoorbeeld ook slechts 1 van de 3 op groot scherm kiezen.

Let op: voor voertuigen met trailer (bijvoorbeeld vrachtwagen met oplegger of paardentrailer) is deze set ongeschikt. Heeft u belangstelling voor een compleet systeem voor een trailercombinatie? In dat geval verstrekken wij u graag een advies op maat.

De voordeelset voor grotere voertuigen bestaat uit de volgende onderdelen:

- LCD QUAD Monitor 7 Inch
- 2x kabel 5 meter
- 1x kabel 20 meter
- AC 732 camera
- AC 390S zijcamera Rechts
- AC 390S zijcamera Links

Ook in het donker heeft u goed zicht door middel van de infrarood functie. Nachtzicht ongeveer 15 meter. Uiteraard zijn de camera's waterdicht.

Extra service:

Wilt u het inbouwen aan ons uitbesteden? Dit is mogelijk via onze inbouwservice bij Sunshine Campers in Elburg. De prijs voor het inbouwen is uiteraard afhankelijk van het systeem dat u aanschaft. Bel of mail ons voor meer informatie.
 
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN