IPN toonaangevend wereldmerk


U zoekt een headset omdat u handsfree wilt kunnen bellen met uw telefoontoestel. De eerste keuze die u dient te maken is of u een bedrade of draadloze headset wilt gaan gebruiken.

Wilt u bellen met bewegingsvrijheid? Dan heeft u een draadloze headset nodig. Zonder de headset af te zetten, kunt u de deur voor een klant openen, koffie regelen of een document scannen.

Werkt u vooral plaatsgebonden? Dan is een bedrade headset ook een goede optie. Voordeel van een bedrade headset is dat deze minder snel kwijtraakt en nooit opgeladen hoeft te worden.

Draadloze DECT IPN Headsets

Een keuze hebben we al voor u gemaakt: IPN headsets werken met DECT en niet met Bluetooth. Met een DECT headset is het bereik veel groter (100 meter i.p.v. 30 meter). Ook heeft u minder kans op inferentie storingen door andere Bluetooth apparaten en WiFi signalen.

DECT dubbeloors:
Bent u werkzaam in een lawaaierige omgeving of raakt u snel afgeleid door gesprekken om u heen, dan bevelen wij een dubbeloors headset aan. DECT enkel oor:
Wilt u een oor vrij houden, bijvoorbeeld om de deurbel te horen, dan past een enkel-oor- headset beter bij uw situatie. Zo gaan vragen en/of grappige anekdotes van uw collega's niet aan u voorbij.

Bedrade IPN Headsets

Bedraad dubbeloors:
Bent u werkzaam in een lawaaierige omgeving of raakt u snel afgeleid door gesprekken om u heen, dan bevelen wij een dubbeloors headset aan. Bedraad enkel oor:
Wilt u een oor vrij houden, bijvoorbeeld om de deurbel te horen of een vraag van een van uw collega's, dan past een bedrade enkeloors headset beter bij uw situatie.

IPN Headsets: Nederlandse topkwaliteit

IPN Telecom is een toonaangevende leverancier van professionele telecomhardware voor de wereldwijde business-to-business markt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Wijchen. IPN Telecom werd in 2009 opgericht en is nu wereldwijd actief, met name de IPN-headsets is een toonaangevend merk.

De kracht van IPN Telecom

Het succes van IPN Telecom kan worden toegeschreven aan een complete lijn topkwaliteit producten, ondersteunt door een sterke organisatie. IPN Telecom heeft veel ervaring in de telecomsector, heeft een goed inzicht in de marktvereisten en wordt door haar klanten beschouwd als een deskundige partner voor telecommunicatieapparatuur.

Continue ontwikkeling

Productontwikkeling is van het grootste belang voor IPN Telecom. Door te investeren in onderzoek en ontwikkeling wordt het assortiment elk jaar uitgebreid en verbeterd. Op deze wijze brengt IPN Telecom een reeks relevante telecomproducten uit die kwaliteit en functionaliteit combineren met een scherpe prijs.

IPN-headsets

Met IPN Headsets is een nieuw tijdperk in kwaliteit en functionaliteit op de markt voor headsets aangebroken. Het assortiment omvat bedrade en draadloze headsets die zijn ontwikkeld in overeenstemming met de modernste ruisonderdrukkingstechnologie en ergonomie. Naast productinnovatie is een fraai design ook zeer kenmerkend voor IPN.

IPN Headsets vervaardigt ook de Leitner Headsets & Accutone draadloze headsets.
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN