Helm intercom headset - plus edition - www.vastenmobiel.com

Helm intercom headset - plus edition

Helm intercom headset - plus edition
Helm intercom headset - plus edition
Helm intercom headset - plus edition
49.95
InStock
Levertijd: 1 werkdag
Voorraad: 4
Aantal
Deze bedrade headset maakt een goed gesprek mogelijk op motor en/of scooter, juist ook bij hogere snelheden. Het is een tweeweg headset wat wil zeggen dat beide personen kunnen spreken en luisteren.

Deze set is zowel geschikt voor open als gesloten helmen. De 'oortjes' van maar liefst 5 centimeter doorsnee zorgen voor een helder geluid. Deze worden vastgehecht met een systeem van klittenband aan de binnenkant van de helm. Hetzelfde geldt voor de microfoon (model zwanenhals), die ook in de helm wordt vastgehecht. Uiteraard is alles ook weer los te maken uit de helm.

Belangrijkste voordeel van dit systeem is de geluidskwaliteit. Ook bij hogere snelheden is er een prima gesprek te voeren tussen de bestuurder en bijrijder.

Het is complete set met zowel de hoofunit en twee luister-spreekunits, waarvan een bestemd is voor de bestuurder en de andere voor de bijrijder. Het apparaat werkt op twee AAA batterijen, welke niet meegeleverd worden.

Eventueel kun je een headset via de 3,5mm jack aansluiten op bijvoorbeeld een telefoon; de muziek zal dan mono worden weergegeven en dus niet klinken in stereo geluid.

Belangrijkste voordelen:

Goede prijs
Prima kwaliteit
Uitstekend geluid ook bij hoge snelheden
Instelbaar volume

Inhoud verpakking:
  • Nederlandse handleiding
  • 2x headset + zwanenhalsmicrofoon + volumeregelaar
  • 1x Versterker/regel unit (breedte 5,5 cm, hoogte 6,3 cm, dikte 1,9 cm)
  • 3,5 jack aansluiting
Dit product is direct uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 uur besteld, is vandaag verzonden! Geen verzendkosten.

 
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookSchrijf een reactie

Bernard  - Retour
26-09-2018 11:17:46
Nog een vraag, mocht die mij niet bevallen, kan die retour en geld terug?.
Vastenmobiel.com  - Aansluiting externe muziekbron
13-07-2018 15:52:09
Dag Bert,

Je kunt een externe muziekbron aansluiten op de regelunit middels een 3,5mm jack plug (kabeltje hiervoor wordt standaard meegeleverd). Heeft je i-pod een andere ingang dan heb je mogelijk een verloopkabeltje nodig. Het volume regel je via je i-pod, dat kan dus niet vanaf de regelunit van de helm intercom headset. Bovenop de regelunit zie je drie 3,5mm jackplug ingangen. Eentje is voor de headset van de bestuurder, eentje voor de headset van de bijrijder en dus nog eentje voor een externe muziekbron. Let wel: het geluid is mono.

Met vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com
Bert  - I-pod
13-07-2018 15:47:20
Kun je hierop ook een i-pod aansluiten en het volume regelen?
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN