Hammer 3 PLUS bouwtelefoon - zilver - www.vastenmobiel.com

Hammer 3 PLUS bouwtelefoon - zilver

Hammer 3 PLUS bouwtelefoon - zilver
Hammer 3 PLUS bouwtelefoon - zilver
Hammer 3 PLUS bouwtelefoon - zilver
Hammer 3 PLUS bouwtelefoon - zilver

89.99

Levertijd: 1 werkdag
Voorraad: 19
Vastenmobiel
vastenmobiel.nl
Aantal:
betaalopties webshop

Hammer 3+ bouwtelefoon voor alleen bellen/sms'en op 2G en 3G

De Hammer 3 Plus (zilver) is de beste bouwtelefoon uit de Hammer GSM serie tot nu toe! Ook dit toestel is gemaakt voor gebruik bij zware omstandigheden. De Hammer 3+ is water- en stofdicht en kan vanwege de stevige rubberen randen een val (grondig getest tot 1,5 meter hoogte) goed verdragen.

Let op! Dit betreft de laatste exemplaren die we rechtstreeks bij Hammer hebben kunnen inkopen. Inclusief 2 jaar garantie. Toestel is Engelstalig, dus zonder Nederlandse taal.

Aan de Hammer 3 plus is naast een 2G ook een 3G chip toegevoegd. Dit betekent dat de telefoon toegang heeft tot twee generatie netwerken. Dit komt het bereik en dekking zeker ten goede. Verder is de Hammer 3 plus uitgerust met een betere camera (2.0 i.p.v. 0.3 Mp bij de Hammer 1) en een display met meer pixels.

Gebruiksgemak door scherm van 2,4 inch

Grootste voordeel van de Hammer 3 is de grootte van de telefoon. Door het  2,4" inch beeldscherm wordt het gebruiksgemak als heel goed ervaren! Met een dikte van 18mm is het toestel verhoudingsgewijs prettig dun gehouden.

Uitgangspunt is gebleven: een solide en betrouwbare mobiele telefoon mee te bellen en sms'en. De Hammer 3 plus is bestemd voor mensen in de bouw, industrie en watersport. Vooral outdoorliefhebbers zullen ook gecharmeerd zijn van de WiFi-hotspot functie op deze telefoon.

Accu van 2000mAh gaat lang mee

De Hammer 3 plus bouwtelefoon is voorzien van een accu van maar liefst 2000mAh. Dit levert grandioos veel beluren op. In standby modus kan het toestel meer dan acht dagen aanstaan zonder opgeladen te hoeven worden. Met de camera van 2.0 Mp zijn foto's te maken met een redelijke resolutie. Vraag is wel of de telefoonfunctie in de praktijk veel gebruikt zal worden.

Dual Sim functie

Door de Dual SIM functie is het mogelijk om twee telefoonnummers te gebruiken. Bijvoorbeeld een simkaart voor privé en een simkaart voor zakelijk en dat handig gecombineerd in 1 toestel.
Voordelen van de Hammer 3 plus bouwtelefoon:

IP68 stof en waterdicht
Dual SIM, 2G en 3G ondersteuning
S
imlockvrij, 2000 mAh accu
2,4 inch beeldscherm

 

 
SPECIFICATIES HAMMER 3 plus BOUWTELEFOON
   
Geheugen OS Proprietary
  Opslag 300 contacten
  Internal memory 8 MB
  Micro SD tot 32 GB
  
Connectie 2G: 800/850/1800/1900 MHz
 
3G: 850/2100 MHz
  Bluetooth 2.0
  
Formaat 133,5 x 58 x 18 mm
  160 gram
  
Display 2,4'' 240 x 320 pixels
  TFT tot 262K colour
  
Batterij 2000 mAh Li-ion
  Gesprekstijd 14 uur
  Standby 8 dagen
  
Camera en audio 2,0 mp
 
  Jack Plug 3,5 mm
  
Functies Dual Sim
 
Talen: Engels
  Kalender, alarm
  Zaklamp, rekenmachine
  Trilfunctie, luidspreker, FM radio
  MP3, MP4
  SMS/MMS
  Micro USB 5pin
  IP68, CE
 
In de verpakking Hammer 3 plus Bouwtelefoon: zilver
  USB Kabel
  Snelgids handleiding
  Batterij
  Lader stopcontact
Let op! Dit betreft de laatste exemplaren die we rechtstreeks bij Hammer hebben kunnen inkopen. Inclusief 2 jaar garantie. Toestel is Engelstalig, dus zonder Nederlandse taal.Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN