De EasySaver 8848 maakt normale telefoon mobiel
Uitleg GSM gateways

Er is geen vaste lijn en toch wilt u graag bellen met een gewone vaste telefoon. Dit lijkt natuurlijk onmogelijk. Toch is er een ideale oplossing: de GSM gateway. Dit kastje moet worden voorzien van een simkaart met 06-nummer. Koppel de vertrouwde huistelefoon aan de gateway en u kunt bellen/gebeld worden. De slimme techniek in de GSM gateway maakt dit mogelijk.

Welk model is het meest populair?

De EasySaver 8848 is ons best verkochte model. Deze gateway is in de kleuren wit en zwart verkrijgbaar. Lees bij welkekiezenkopen.nl een onafhankelijk testverslag!

 

Waarom is dit handig?

Stel dat in het verpleeghuis geen vaste telefonie op de kamers wordt aangeboden. Bewoners willen graag met kinderen of kleinkinderen kunnen blijven bellen. Een mobiele telefoon valt in de praktijk vaak tegen. De knopjes zijn te klein of men vergeet de telefoon op te laden. Het is daarom een stuk prettiger om met de eigen oude vertrouwde vaste telefoon te kunnen blijven bellen. Dit is eenvoudig te realiseren met een GSM gateway. 

Andere plaatsen waar een vaste telefoonlijn vaak ontbreekt, zijn bijvoorbeeld vakantiehuizen, bouwketen, vaartuigen en tijdelijke kantoorvestingen.

Hoe werkt het?

Plaats een normale simkaart (prepaid/abonnement) in de gateway. Koppel deze met een standaard meegeleverd kabeltje aan de vaste telefoon. En u kunt bellen en gebeld worden. Super eenvoudig!

Waarom is dit voordelig?

Bellen met een vaste telefoon is relatief duur in Nederland. Mobiel bellen via een goedkoop abonnement is al gauw een stuk voordeliger. Onze gateways verkopen we standaard zonder abonnement. Uiteraard kunnen we adviseren welk abonnement het beste past bij de wijze waarop u de GSM gateway wilt gaan inzetten. Een passend abonnement kunt u overigens ook via www.vastenmobiel.com afsluiten.


 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN