Mobiel bellen met simkaart in gewone telefoon
Een vaste telefoon met een simkaart: dat is een GSM bureautelefoon. Het toestel lijkt op een gewone vaste telefoon, maar belt mobiel via het mobiele netwerk.

Vaak horen wij: "wat is een GSM bureautelefoon toch een geweldige uitkomst, echt ideaal dat jullie deze aanbieden." Dat enthousiasme delen wij helemaal.

Waarom is een GSM bureautelefoon handig?
Een mobiele telefoon raakt eerder zoek en is diefstalgevoeliger, daarom is een GSM bureautelefoon in specifieke situaties een perfecte oplossing. Onze GSM bureautelefoons worden bijvoorbeeld gebruikt aan boord van (plezier)schepen, maar ook in bouwketen, verzorgingshuizen en vakantiehuizen.


Waarom is een GSM bureautelefoon voordelig?
Allereerst is bellen met een vaste telefoon relatief duur in Nederland. Mobiel bellen via een goedkoop abonnement is al gauw een stuk voordeliger. De kosten van aanschaf zijn snel terugverdiend.

Goed alternatief voor de GSM bureautelefoon
Treft u momenteel niet een model naar uw smaak aan? Overweeg dan de aanschaf van de EasySaver 8848. Op deze gsm gateway kunt u elke vaste telefoon aansluiten! Zo kunt u mobiel bellen met uw eigen vaste telefoon. Lees hier meer over dit product. 


*Onze GSM bureautelefoons zijn standaard niet voorzien van een simkaart; deze kunt u wel bij ons bestellen, neem in dat geval contact met ons op. De toestellen zijn overigens simlockvrij, dus u kunt een simkaart van iedere provider gebruiken.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN