Fysic FX500 foto en nummerkiezer - www.vastenmobiel.com

Fysic FX500 foto en nummerkiezer

Fysic FX500 foto en nummerkiezer
Fysic FX500 foto en nummerkiezer
Fysic FX500 foto en nummerkiezer
Fysic FX500 foto en nummerkiezer
Fysic FX500 foto en nummerkiezer
29.99
InStock
Levertijd: 1 werkdag
Voorraad: 9
Aantal
Staffelprijzen
2x
€ 28.99 p/s


3x
€ 27.99 p/s


4x
€ 26.99 p/s


Fysic FX-500 handig hulpmiddel bij bellen

Er kan een moment aanbreken waarop een telefoon met grote toetsen nodig gaat zijn. Het zicht wordt slechter of iemand begint vergeetachtig te worden. Grote geheugentoetsen met tekst of een foto van de belangrijkste contactpersonen zijn dan een ideaal hulpmiddel. Daar bestaan speciale seniorentelefoons voor, zie bijvoorbeeld ons assortiment aan Doro-telefoons. U kunt echter ook kiezen voor een uitbreiding op uw bestaande telefoon. In dat geval biedt de Fysic FX500 foto- en nummerkiezer uitkomst!

Nummerieke toetsen of voorkeursknoppen

De Fysic FX-500 heeft twaalf toetsen die u op twee manieren kunt gebruiken. Bij de eerste manier programmeert u de cijfers 0 tot en met 9 onder de knoppen. Hiermee creëert u dus een numeriek toetsenbord, welke u kunt gebruiken om gewenste telefoonnummers in te toetsen. Meestal wordt er echter voor de tweede optie gekozen: het instellen van voorkeursnummers. Met een druk op een knop wordt dan meteen gebeld naar de ingestelde contactpersoon (familie, vriend, kleinkind, mantelzorger, etcetera). Achter het plastic glaasje kunt u bij ieder knopje heel eenvoudig een kaartje naam of een foto schuiven.

Mocht u meer dan twaalf voorkeurstoetsen nodig hebben, dan kunt twee of meer FX500 nummerkiezers achter elkaar aansluiten. Bij afname van meerdere exemplaren krijgt u van ons korting op de stuksprijs.

Belangrijkste voordelen van de Fysic FX-500

  • Eenvoudige aansluiting met behulp van Nederlandstalige handleiding
  • Ideale oplossing voor slechtzienden en mensen die grote toetsen prettig in gebruik vinden
  • Maar liefst twaalf voorkeurstoetsen

Geen vaste lijnaansluiting?

In verpleeghuizen en zorginstellingen wordt een vaste telefoonaansluiting niet altijd standaard meer aangeboden. Bewoners dienen dan met een VoIP-oplossing via internet of met een mobiele telefoon te bellen. Lang niet voor iedereen zijn dit geschikte beloplossingen. Gelukkig is er een goed alternatief, waarbij mensen toch met hun eigen vaste telefoon kunnen blijven bellen! Met inzet van de EasySaver 8848 kunt u de huistelefoon namelijk over een simkaart laten bellen. Ook de Fysic FX500 werkt perfect in combinatie met de EasySaver en een vaste telefoon. 

Gaat de vaste lijnaansluiting verdwijnen, dan kunt u de Fysic FX500 dus toch gebruiken in combinatie met telefoon en de GSM gateway EasySaver 8848.

Bij een stroomstoring gaat programmering verloren

Bij de Fysic FX-500 heeft u geen batterij nodig of adapter. Het toestel krijgt namelijk voeding van de aangesloten telefoon. Belangrijk om te weten: valt de stroom uit dan verdwijnt de programmering al na enkele minuten! In dat geval moeten de toetsen opnieuw geprogrammeerd worden. Gebruikt u echter de nummerkiezer in combinatie met de EasySaver dan zorgt de back-up accu in de EasySaver er voor dat de programmering veel langer behouden blijft.

In de verpakking:

  • Fysic FX500 foto en nummerkiezer (zwart)
  • Uitgebreide Nederlandstalige handleiding
  • Cijfers 1 t/m 9 op kaartjes
  • Voorbeeldafbeeldingen
  • Telefoonkabeltje (zwart)

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN