Duidelijk! Beter - Simkaart - www.vastenmobiel.com

Duidelijk! Beter - Simkaart

Duidelijk! Beter - Simkaart
Duidelijk! Beter - Simkaart

25.50 Uitverkocht

Levertijd: tijdelijk niet leverbaar
Voorraad: 0
Vastenmobiel
vastenmobiel.nl
Aantal:
betaalopties webshop

Een klein en veilig abonnement voor de smartphone gebruiker!

Veel mensen bellen met prepaid, omdat ze niet vast willen zitten aan een duur abonnement. Maar aan prepaid zitten nadelen: denk aan dure belminuten, beltegoed dat verloopt, online opwaarderen, enzovoorts. Duidelijk! Beter is de perfecte oplossing, want Duidelijk! combineert namelijk de voordelen van een abonnement met die van prepaid.

Maandelijks 60 belminuten, 512Mb data & 20 SMS berichten

Hoe werkt het? Maandelijks betaalt u € 3,50 voor het Duidelijk! Beter abonnement. Hiermee krijgt u een bundel met iedere maand 60 belminuten en 20 SMS berichten (alleen vaste en mobiele nummers binnen Nederland). Voor het kunnen sturen van een bericht via bijvoorbeeld WhatsApp heeft u maandelijks de beschikking over 512Mb data. Deze bundel is voor de meeste mensen die de smartphone weinig gebruiken meer dan toereikend. Stel dat u toch - door omstandigheden of per ongeluk - de 60 belminuten bereikt, dan kunt u met uw belbundel niet meer bellen. Duidelijk! blokkeert uitgaande gesprekken, zodat u nooit kosten buiten de bundel zult maken! Dit is uiteraard een geruststellend gevoel. Hetzelfde geldt voor de 512Mb data. Ook hier voor geldt: op = op. Datagebruik buiten de bundel is niet mogelijk.

Prepaid bijkopen

Er zijn uiteraard situaties denkbaar dat u een keer meer wilt bellen dan die 60 belminuten of wat meer wilt internetten. Dit is zeker mogelijk. Bij Duidelijk!Beter kunt u namelijk prepaidtegoed aanschaffen waarmee u de gewenste belminuten of data bijkoopt. Gaan deze minuten op en is de nieuwe maand aangebroken, dan heeft u uiteraard weer de 60 belminuten uit de bundel. Houdt u minuten over uit het prepaidtegoed dan gaan deze minuten mee naar de volgende maand, todat u er ooit gebruik van maakt. Hetzelfde geldt voor de extra data die u aanschaft.

Belangrijk: met de 60 belminuten uit het abonnement kunt u alleen naar Nederlandse mobiele en vaste nummers bellen. Wilt u een nummer in het buitenland bellen dan is dit mogelijk door prepaidtegoed aan te schaffen. Vanuit het prepaid tegoed kunt u namelijk wel naar buitenlandse nummers bellen.

Pluspunten Duidelijk! Beter abonnement

Slechts € 3,50 per maand (inclusief BTW)
Nooit buiten de bundel kosten
Elke maand 60 belminuten / 20 SMS berichten / 512 Mb data
Eenvoudig uitbreidbaar met prepaid belminuten en/of data van L-Mobi
Ongebruikte prepaid tegoeden blijven geldig zolang het Duidelijk! abonnement duurt
KPN netwerk via L-Mobi
Geen voicemail mogelijk

Maandelijks opzegbaar

Duidelijk! werkt voor het realiseren van de abonnementsdienst samen met L-Mobi en maakt via deze aanbieder gebruik van het KPN netwerk. Kosten buiten de bundel zijn niet mogelijk met Duidelijk! In de basis kunt u dus ook geen betaalnummers bellen met uw Duidelijk! abonnement. Wilt u dit wel of is uw bundel op? Koop dan aanvullend beltegoed van L-Mobi bij uw verkooppunt of bij een winkel bij u in de buurt. Uw beltegoed blijft geldig zolang uw Duidelijk! abonnement actief is. Duidelijk! abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Bij opzegging of annulering van uw abonnement vindt geen restitutie plaats. Genoemde bedrag is inclusief 21% BTW.

Direct bestellen en simkaart ontvangen

Duidelijk! factureert en incasseert de abonnementskosten per kwartaal. De eenmalige aansluitkosten bedragen € 15,-. De eerste factuur komt daarmee uit op € 25,50 (3 maanden + aansluitkosten). Door Duidelijk! Beter te bestellen via onze webshop heeft u dus meteen voor de eerste factuur betaalt. Hiermee mogen wij u direct een op uw naam geactiveerde Duidelijk! simkaart toesturen.

Per mail ontvangt u van ons het contractformulier waarmee Duidelijk! de maandelijkse incasso met u zal regelen. Dit betekent dat de eerste incasso van Duidelijk! (pas na 3 maanden) € 10,50 zal bedragen. Deze factuur beslaat dus het tweede kwartaal (3 x € 3,50). Het ingevulde formulier dient u binnen 14 dagen getekend retour te mailen. Formulier (nog) niet ontvangen of kwijt? Hieronder kunt u het Duidelijk! aanvraagformulier als pdf-document zelf downloaden.Let op: Op het afsluiten van een abonnement voor goedkoop mobiel bellen is de wet kopen op afstand niet van toepassing. Als u een aanvraag doet en deze wordt goedgekeurd en geactiveerd kunt u dit niet meer annuleren en is de koop definitief. Door dit abonnement te bestellen gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Duidelijk!


Schrijf een reactie

Vastenmobiel.com  - Bellen in Duitsland of andere EU landen
30-08-2021 12:43:05
Geacht E. Moors,

Ja, vanuit Duitsland kunt u inderdaad vanuit de Beter bundel naar vaste en mobiele nummers in Nederland bellen. Dat werkt goed. En uiteraard kunnen mensen gewoon naar u toe bellen. In Duitsland bent u gewoon bereikbaar.

Voor andere lezers: dit geldt voor alle EU landen waar u met een Duidelijk! abonnement naar toegaat.

Met vriendelijke groet,
Vastenmobiel.com
Moors  - Duidelijk 3.50. simkaart.
29-08-2021 19:32:42
Zit veel in mijn Zomerhuis in Duitsland.
Kan ik dan ook naar de vaste en mob. Nummers bellen in NL.?
En ben ik dan vanuit NL bereikbaar.
Mvrgr.
E.moors
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN